Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę starą panną

Będę starą panną

Polecane posty

Gość będę starą panną
Enklawa>> ze mną to nawet przyjaźnić się nie chcą :D :O Tzn. to zazwyczaj wygląda tak. Mam kumpla, dogadujemy się i jest ok, później zaczyna mnie podrywać i wychodzi na jaw moja natura, i ten co był wcześniej moim dobrym kumplem nie jest już nawet moim znajomym.

Gość będę starą panną
eh gdybym ja miała górę złotych monet, to wtedy mogłabym wyjechać gdzies daleko i wtedy może łatwiej byłoby mi udawać kogoś innego niż jestem...

Gość jeśli wyglądasz jak Bóka
:O

Gość będę starą panną
Albo lepiej zrobię operacje plastyczną, żeby wyglądać jak buka, wtedy będę mogła jeździć z cyrkiem jako atrakcja turystyczna :D Wiecie co mam tak paskudny charakter, że nawet czasem się dziwię, że mam koleżanki :O

nie o charakter tu chodzi, i zawsze to powtarzam, znam złośliwe kobiety które mają mężów i uległe które nie maja bo są brzydkie i nieporadne, czyli ani seksu ani jedzenia.

jeśli wyglądasz jak Bóka>> to oznacza, że chyba muszę naprawdę wyglądać jak buka 😭 Ale tak poważnie, to w takim razie dlaczego ludzie ze mną nie wytrzymują?

Gość Enklawa
Będę starą panną - widzisz, ale przynajmniej podobasz się facetom, budzisz zainteresowanie. Niestety czasami trzeba się troche zmienic, aby uzyskac to co sie chce. Ja nawet jakbym zmieniła cały swój charakter to i tak dupa, bo moja brzydota poraza. Pomysl sobie czy chcialabys byc na moim miejscu - ze swiadomoscia, ze zaden facet nie patrzy na ciebie jak na kobiete.

widzicie tak to bywa,

Enklawa>> mimo wszystko myślę, że to i tak zależy od charakteru. Widzisz jest tyle przeciętnych i brzydkich dziewczyn, które i tak kogoś mają. Po prostu każdy stara się nadrobić jakimiś swoimi atutami. Tylko, że jak u mnie zrobiłoby się bilans zysków i strat, to wynika, że lepiej uciekać. I wiesz co myślę, że częściej jest tak, że ktoś ocenia własny wygląd bardziej surowo. Dużo pewnie zależy od Twojego nastawienia.

Gość Enklawa
mimo wszystko myślę, że to i tak zależy od charakteru. Widzisz jest tyle przeciętnych i brzydkich dziewczyn, które i tak kogoś mają. Po prostu każdy stara się nadrobić jakimiś swoimi atutami. Tylko, że jak u mnie zrobiłoby się bilans zysków i strat, to wynika, że lepiej uciekać. Nie znam zadnej brzydkiej dziewczyny ( mowie o takiej naprawde brzydkiej, a nie troche grubszej, czy lekko odstajacej od obecnych kanonów piękna), ktora milaby faceta. Owszem na ulicy mozna spotkac np. gruba dziewczyne z chlopakiem, ale ona ma np. zjawiskowa twarz I wiesz co myślę, że częściej jest tak, że ktoś ocenia własny wygląd bardziej surowo. Dużo pewnie zależy od Twojego nastawienia. Mierze 180 cm, waze 87 kg, mam okropnie grube nogi i rece. Strasznie brzydka twarz, grube wielkie rece, lamliwe paznokcie, cienkie i wypadajace wlosy. Niestety mam w domu lustro.

wiesz co enklawa? Szkoda, że nie znasz dziewczyny mojego brata... Wtedy wszystkie Twoje wątpliwości na temat wyglądu by się rozwiały. On zawsze miał powodzenie u dziewczyn, moje prawie wszystkie koleżanki się w nim kochały. A on jest już około 4 rok z nią. Ona na około 165 waży z 90kg. Do tego oszpeca się dodatkowo strasznym makijażem... Eh, w sumie nie będę już jej lepiej obgadywać.

Gość taka_maja
aa bo jak ty chcesz chłopa USIDLIĆ to co się dziwisz. wpadnie taki w twoje szpony i juz po nim :)

Gość ja też będę - i co z tego

Gość Enklawa
będę starą panną - ale u mnie dochodzi jeszcze wstrętny charakterek. Jestem dwa lata od ciebie starsza, ty masz już 20 lat - nie uważasz, że po prostu coś musi być z nami nie tak, że żaden facet nas nie chciał? Ale ja już się z tym pogodziłam i przynajmniej nie cierpie.

To, że ze mną jest nie tak, to ja świetnie sobie z tego zdaję sprawę :O A co do tego mówisz, że u Ciebie dochodzi również taki charakterek, to już raczej nie zaneguje, bo na celu miałam jedynie zaprzeczyć to, że wyglądając niewyjściowo nie można mieć faceta.

Gość Enklawa
U mnie jest pelien pakiet wyglad+charakter. ja juz sie poddalam:(

Eh, mam czasem napady złości, i wtedy nie liczę się z otoczeniem jestem złośliwa, uparta, będę zawsze bronić własnych racji, czasem jak już ktoś polegnie w dyskusji ze mną to ja nadal prowadzę jakieś długie monologi :O Jak siedzę w domu to potrafię się do nikogo nie odzywać tygodniami bez powodu, a innym razem gadam jak najęta. Mam bardzo ciężki charakter. Mogę podejrzewać znajomych itd o spiskowanie przeciwko mnie. Czasem jestem bezczelna i arogancka... Naprawdę dużo można by było dodać :O Często słyszałam, że mam charakter typowego skorpiona, ale nie znam się na znakach zodiaku, a poza tym i tak nie jestem skorpionem :p