Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abc 27 k

Leginsy, top, dlugi swetr czy taki stroj pasuje dla....Jak wy

Polecane posty

Gość abc 27 k

Zalozylam leginsy (te grubsze) top i dlugi (za polowe uda) swetr i w takim stroju chcialam pojsc w odwiedziny do znajomych a moja mam do mnie mowi ze taki stroj w moim wieku nie pasuje ze za stara jestem:/, kiedys jeszcze zalozylam sukienke w kratke krotka a do tego grube czarne rajstopy i wlasnie wypomniala ze taki stroj nie pasuje, ze krotkie spodnice moge nosic w lato jak jest b.goraco. ehhh no nie wiem chyba nie jestem az taka stara co wy o tym myslicie??jak wy sie ubieracie??

Gość tylko ona jedyna
Mam 22 lata i noszę to co mi się podoba bez względu na okazję. Nakczęściej legginsy i dłuższą bluzkę/swetr/koszulę. W dupie mam co ludzie powiedzą.

Gość abc 27 k
te koszulki babci fajne. ja sie nie ubieram jakos wyzywajaco ( tz. nie nosze np. krotkej bluzki, duzy dekolt a do tego mini tylko jak mam odwazny dol to skromna gore i na odwrot). nie przejmuje sie co mowia inni tylko wkorza mnie ze ona krytykuje mnie i mowi ze jestem za stara, spodnice dla mnie tylko do kolan lub za a buty to tylko plaskie. jest bardzo zacofana bo od 10 lat nie pracuje i tylko w domu siedzi

Gość o ja uwielbiam taki
styl wlasnie :) a powiedz mi jakie masz buty do tego? bo ja wlasnie jestem na kupnie, sidzialam dzis pol dnia na allegro i kurva nic nie ma :O