Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thet

pragne romantycznej milosci

Polecane posty

Gość thet

mam meza ale nasz zwiazek od dluzszego czasu sie nie uklada, wlasciwie to zyjemy obok siebie nie razem, mam tez najlepszego przyjacieae z ktorym moge rozmawiac na kazdy temat laczy nas delikatne uczucie bardzo subtelne,jednak ja mam meza ona ma zone nic z tego nie bedzie choc pewne mysli czasem chodza nam po glowie ale oboje jestesmy zbyt niesmiali ---a ja coraz mocniej czuje tesknote za taka romatyczna milosca uniesieniem szalenstwem spontanicznym biciem serca boze jak mi tego brakuje czy ktoras z was tez tak ma?

Gość ja wczoraj
nikt rozumny tak nie ma , mialas kiedys romantyczna miłosc to trzeba było dbac, a teraz mozesz chciec dostac nie musisz

Gość thet
z mezem juz tak sie nie da za wiele slow padlo za wie nas dzieli nie umiem siejuz przed nim otworzyc juz nie jest tym kim byl cala atrakcja gdzies uleciala ja ja pragne czegos romantycznego pieknego swierzego

Gość ja wczoraj
to wyjedz na dwumiesieczny urlop i sie nie puszczaj, kiedy wrócisz wszsytko bedzie swierze, chciec znaczy móc a ty tylko wyjscia bokiem szukasz , jestes pustogłowa pindą

Gość moze zapraszac kogo chce
napisz ze chcesz zdradzic a nie jakies banialuki o romantyzmie :o

Gość thet
nie prawda gdybym chciala to bym zdradzila juz wiele razy ale ani razu tego nie zrobilam bo ja potrzebuje uczucia tkwie z zwiazku z korego nie umiem odejsc i mysle ze moze tylko ktos inny inny mezczyzna moze mnie uwolnic

Gość jakub kolankode
do ja wczoraj , co tak sie pienisz ty św. czy co? kazdy ma jakies przewinienia i brud za pazurami ,

jak ktos cie trzmy na sile, to dzwon na policje!!!!!!!!!

a jak ci sie nudzi w zwiazku i brakuje ci romantyzmu to rusz tylek i cos z tym zrob :o i dziecko drogie, na poczatku w kazdym zwiazku jest romantycznie, czyli za kazdym raz ci sie znudzisz bedziesz sobie szukac nastepnego, co za niedojrzalosc :o

Gość thet
nie trzyma na sile ale trudno jest podjac kobiecie taka decyzje byc moze ja nie potrafie byc az tak niezależna moze czekam na ksiecia z bajki ktory mnie uratuje

Gość thet
no byc moze jestem niedojrzała ale taka juz jestem szukam czegos wiecej w zyciu niz to co w obecnej chwili mam