Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wku*na

obejrzal sie za inna !!!

Polecane posty

Gość tralalalalalallalalala
eh bo inne dzieci to czytaj potem przykład biorą :) a ja bym to nazwala teksańska masakra pila mechaniczna

Gość wku*******na
Eee... :P To nie rymy z hh, to moje własne, wymyślone na potrzeby tego topiku!

Gość
pilą mechaniczną jest ofc. autorka heheh

Gość wku*******na
nawet mi sie juz nie chce ale... po prostu macie kurewski charakter stare zakompleksione baby ktore pozwola facetowi na wszystko byle go nie stracic i jeszcze to ciebie wyzywaja od idiotow no tak bo w takim towrzystwie az nie da sie inteligentnie ale jak to sie mowi nie tykaj gowna nie bedzie smierdzialo

Gość wku*******na
Zakompleksiona stara kurwa, Skąd Ci się taki brzydki tekst urwał? ;(:P Szacunku dla siebie chcesz, A dla innych masz go gdzieś!

Gość wku*******na
oczywiscie "blyskotliwa" sucz bedzie kopiowac moje zdania i mowic to ty to ty jestes taka glupia ! :D slaby z ciebie psycholog. jestes zywym przykladem krowy ktora duzo ryczy a malo mleka daje

Gość tralalalalalallalalala
a która to autorka?

Gość wku**********na
drogi podszywie szacunek daje sie tym od ktorych ty go dostajesz. dlaczego mam podchodzic do nich jak do ludzi ktorzy sa wazni w moim zyciu nie tak latwo niestety dla mnie rynsztok to rynsztok znowu ktos mi zajal nicka :D powodzenia za kazdym razem cos dodam cos odejme hehe...

Gość ich jest
wiele, rozmnażają sie poprzez pączkowanie...autorki

Gość
heheheh ona mnie rozbraja :D

Gość wku**********na
ty rowniez. jestes tepa dzida ktora nie rozumie slowa wyjdz bo nikt cie tu nie chce

Gość wku****na
Nie znasz granicy, Czy chłop tylko patrzy, czy już zdradza, To dla Ciebie bez różnicy Jesteś jedną z niewielu, wg których facet oglądający się za innymi nadaje się do burdelu! Prawda gorzka taka, Że gówno ma piernik do wiatraka!

Gość wku**********na
i zrozum to w koncu nikt nie potrzebuje twojego wlazenia w dupe wiem ze bardzo chcesz ze mna porozmawiac ale przykro mi na luksusy trzeba zasluzyc

Gość
hehheeh nie wierze ona mysli ze ktos tu sie liczy ze zdaniem kogokolwiek heheh z której choinki sie urwałaś robaczku ?? :P

Gość wku**********na
hahahahah poeto jestes boski :D

Gość
oj podszyw jest rewelacyjny heh

Gość gorral
Wszystkim górnikom najserdeczniejsze życzenia z okazji ich dzisiejszego święta, aby ich praca przebiegała bezpiecznie- szczęść Boże.

Gość wku**********na
drogi pierwotniaczku wiem ze moglabys sie przespac ze stadem murzynow zeby tylko moc tu siedziec i czekac az zwrocisz na mnie swoja uwage ale nie musisz mi sie podlizywac, i tak wiem ze jestem zajebista :)

Gość wku**********na
mozesz udawac ze cie to nie rusza, w kazdym razie siedzisz tu dalej i pielegnujesz moje ego :D

Gość takie cudo
eh, nie wiem z jakim kolesiem się zadajesz... może to ten prosty chłop. a od nich się nie wymaga kultury. nie wiedzą co to ;p natomiast przyjrzyjmy się temu inaczej... jeśli chłopak umie się zachować to są takie opcje: -rzeczywiście hałas zwrócił jego uwagę, na pewno zauważył mini, w taką pogodę też bym nie oderwała wzroku od tak idiotycznego widoku :D uwierz mi, niektórym facetom można ufać w ich tłumaczenia, bo często są wrzucani do jednego wora z całą resztą śliniących się typków, tym samym trochę ich krzywdzimy-tych kulturalnych (podobnie jak wiele fajnych dziewczyn wrzuca się do wora z dupodajkami) -mieliście spięcia, kłopoty w związku, ty nie jesteś pewna jego uczuć, zwraca twoją uwagę każde uchybienie w jego zachowaniu, zatem w takim nastroju mogłaś swoją złość powiększyć do takiego stopnia że wek poszedł zdrowy rozsądek i zabolało cię to bardziej niż powinno, a mogło to być niewinne -w związku z powyższym mógł ci również zrobić na złość, żeby wzbudzić twoją zazdrość, i zobaczyć twoją reakcję, to zależy ... ja przerabiałam różne tego rodzaju akcje (facet mnie potem gonił i przepraszał, bo nie chciałam patrzeć na to co robi-rozmowa, uśmieszki, gapienie się itp usuwałam się cicho i zawsze to wyczaił i leciał za mną, czyli zwątpiłam w spontaniczność takich akcji) Jednakże, ty znasz go najlepiej od nas. Wiesz czy robił tak wcześniej czy nie. Ja osobiście rozumiem twoje oburzenie pod warunkiem, że nie wyolbrzymiłaś tego. Należę do tych dziewczyn mniej liberalnych. Jeśli ty też, potrzebujesz kogoś z większą ogładą, żeby nie musiał ciebie ranić takimi "drobnostkami". Niektóre mogą to akceptować inne nie. To tak jak z hmmm... głupi przykład ale niech będzie: owłosienie. Dla jednych brak jest wymagany dla innych nie. Inne? Sprzątanie, gotowanie czy cokolwiek co kształtuje nasze sylwetki i charaktery. P.S. Najlepiej pomyśl o tym na spokojnie, bez nerwów. Nie zrobisz z siebie idiotki i furiatki. A nie oszukujmy się panie... tego każda z nas się musi nauczyć:panowania nad własnymi emocjami ;)

Gość wku****na
Już Twój nick na topiku obrazuje, Że wszystko Cię bardzo emocjonuje, Jesteś zachwiana emocjonalnie i życiowo, Ty tępa krowo!

Gość
heheh

Gość wku**********na
Sama nie wiem, przez praktycznie cały czas związku wpiera mi, że go nie rajcują takie rzeczy. Ale jak czytasz, słyszysz-pojawiają się wątpliwości. I nerwy się kumulują. I twierdzi właśnie to, ze wrzucam go do jednego worka. Przyrzeka. Ale czy to wystarczy ? Nie wiem...

Gość wku**********na
ale ze mnie sucz zmieniasz te nicki i zmieniasz potem śmiejesz się sama do siebie ustapie glupszemu, nie wolno smiac sie z chorych :) adios !

Gość wku****na
Żeby nie było, Jestem kobietą, Niech to będzie dla Ciebie podnietą. Trochę pewności siebie, a poczujesz się pewniej, nawet jak w niebie! Zaufaj mu, to z Tobą jest, Gdyby naprawdę chciał innej, Powiedziałby Ci cześć!

Gość
"Żeby nie było, Jestem kobietą, Niech to będzie dla Ciebie podnietą. Trochę pewności siebie, a poczujesz się pewniej, nawet jak w niebie!" to jest dobre hehe :P

Gość takie cudo
jak kochasz to spróbuj zaufać :) te starsze więcej mają wyrozumiałości do swoich facetów bo... miłość zmusza do kochania wad, tych które jesteśmy w stanie przełknąć, jak Halinka Ferdka? hehe :) to wymaga czasu. Niektóre wg mnie przesadzają i się potem męczą, wmuszają w siebie że wszystko jest ok a w środku coś zgrzyta, że jednak nie :/ I postępują desperacko. I na wszystko się godzą. Uważam, że trzeba wyważyć mądrze. Głupio gadają te co cię tak ostro krytykują bo znowu przesadzają w drugą stronę. Może też proste kobitki są, nie wymagają więcej niż mają. Też ich prawo. Natomiast taki ostry zjazd na ciebie też za dobrze o nich nie świadczy ;) Nie tłumaczcie facetów instynktami... jesteśmy ludźmi, sami tworzyliśmy kulturę tym samym wyróżniając się na tle zwierząt. Musimy się liczyć z uczuciami innych. No chyba, że wolicie się cofnąć w ewolucji ;p

Gość wku****na
Dobra, powiem bez rymu! ;p Nie jestem tym podszywaczem, który pisał rymy wcześniej. I nie jestem sucz. ;p Trochę dystansu do siebie. Wiesz co zrobiłam, gdy mój facet obejrzał sie za inną? I to ostentacyjnie! Uśmiechnęłam się i powiedziałam: 'Faktycznie, jest na co popatrzeć. Ale to ja mam to szczęście, że jestem z Tobą, nie ona.' Zżerała mnie zazdrość jak diabli, jestem takim typem, jak Ty. A on spojrzał na mnie wielkimi oczyma i powiedział: 'Nigdy żadna kobieta mi nie powiedziała czegoś takiego. Jesteś wyjątkowa.'

Gość poetaaa
hmm... Co by tu napisać... Że jesteś pusta? - zbyt banalne... Że jesteś głupia ? - oklepane... Powiem jedno... Powinnaś zadzwonić pod 999, bo to nie jest legalne być taką debilką jak ty