Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bierzcie przyklad brzydule

Ta kobieta jest piękna....!!!

Polecane posty

Gość 12345654321
lehehehehe Bardziej wyglada jak panna lekich obyczajow niz kobieta .... Powinna stanac na autostradzie

Gość Dareck
Napiszę jedno ... Tragedia.

co wy pieprzycie ? Jest śliczna i urocza, nie to co paszczury jakich pelno na ulicach , brzdkie grube brunety feeee

Piękne ma włosy tylko kolor sztuczny jak u lalki i chyba nie jest zbyt skromna i za dużo chyba pokazuje. Pewnie tez niezbyt mądra. A "brunety" nie wszystkie są grube i brudne :D uśmiałam się:P

nogi ma piękne

Gość bardzo ladna
tylko taka mlodziutka i grbo przesadzona. jakby ograniczyla makijaz i dlugosc tych doczepionych wlosow to by byla jeszcze ladniejsza :) ale to przychodzi z wiekiem :)

HMm powiem tak.. Ma faktycznie zbyt duzo tapety. Jedyne co podobaja mi sie jej wlosy. Chcialabym miec dlugie, prawie biale wlosy ale niestety wlasnie wiekszosci osob kojarzy sie to z blacharami a ja lubie ubierac sie elegancko, w ciemne rzeczy. co o tym myslicie?

Gość biwloski moze i sztucznoscia
zalatuja, ale przynajmniej kolor niczego sobie, a nie jak większośc blondyn żólte włosy a feee, albo tandetne pasemka bleh z odrostem do pol glowy

Gość tralalalalalallalalala
nie chciał byś jej widzieć bez makijażu przecież ona ma więcej tapety niż ja w całym mieszkaniu na ścianach :/

Tak ma piękną figurę i włosy twarz oczywiście też ale to wygląd tylko. Ubiór osobiście mi się nie podoba. Tandeta jak z bazaru nie jak prawdziwa kobieta z klasą ale widocznie ty takie lubisz. Niestety taka laska nigdy na Ciebie nie spojrzy a ty niestety masz w głowie tyle co ona :P czyli siano

Gość 12345654321
Wloasy nie sa ladne paskudnie sztuczne i nie wygladaja na zbyt lansiace i zadbane .... raczej dlugie na sile za wszelka cene bez wzgledu na jakosc ...

Gość bardzo ladna
kolor jest super i bardzo jej pasuje, dlatego pisze tylko o dlugosci :)

szkoda, że stylizuje się na szmatę. Za jasne włosy , a za bardzo spalona na solarce i do tego ta jasna szminka nieeeeeeeeeeee

Gość 12345654321
Fakt trzeba przyznac ladna tylko figura .... Moze jakby tapety bylo mniej to i twarz wygladalaby korzystniej ..

Ktos tu napisal ze jest mlodziutka i mial racje. Ona ma na sobie wiecej "oprawy" (ubior, makijaz) ale kiedy to zniknie a wlosy zmienia kolor i beda krotsze to nie ebdzie tak ciekawie bo niestety rysow twarzy i oczu nie ma rewelacyjnych

Gość mirrro
co to za paszczur

Gość toz to maloletni
kurwiszon z doczepionymi klakami, spalony sztucznym swiatlem i wytapetowany jak sciany w wiejskich chalupach :-o miss strazniczek lasu i tyle :D

rysy twarzy ma spoko, tylko po co taki solar ??? Na jednym zdjeciu, jak ma jasno-rozowa szminke i takie jasny perlowy cień wygląda jak dziwka.

i te wlosy to az dlugie, nie sądzicie ???

Gość
heh nie dorasta mi do pięt :D :P

Gość toz to maloletni
przerzucilo fote...zobaczcie pierwsze zdjecie w galerii

Po tej solarce szybko się zestarzeje włosy od takiego rozjaśniania bardzo się zniszczą i pewnie połowa z nich wypadnie:P trzeba będzie obciąć:P i efekt minie zresztą czy tak młodej dziewczynie wypada sie tak malować i ubierać to świadczy o niej a jeszcze bardziej o jej rodzicach:P a figura to i ja mam podobną:P

Gość do czarnej porzeczki
marzysz :D ty ze swoim spasionym odwłokiem ??