Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MisiulaKasiula

o Nieee co ja mam Mu teraz Odpisać !!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość MisiulaKasiula

Masakra jakas Pracowałam z pewnym Facetem lecz on teraz się zwolnił Fakt Faktem mieliśmy dobry kontakt śmiechy pogaduchy ale to tyle ja Traktowałam go jako Kolegę z pracy Ja mam 25 lat on 20 O niczym więcej nie myślałam zawsze przyciągasłam do siebie jak na złość młodszych od siebie:( a jeszcze dosłownie przed chwilką dostałam smsa z treścią KOCHAM CIĘ ;):):) I Co ja mam mu teraz odpisać nie chcę go zbyt urazić pierwszy raz w takiej sytuacji jestem ???????

Powiedz ,że nie spodziewałaś się takich słów i co go natknęło żeby w ten sposób Ci to oznajmić. Może nie pisał tego aż tak poważnie. A jeśli tak napisz ,że jest za młody ale jest super facetem z którym świetnie się rozmawia i żartuje.

Gość MisiulaKasiula
Aż mnie zamurowało Naprawdę jako kolega jest cool Ale tylko jako kolega w życiu bym nie pomyślała.Widziałam że daży mnie dużą sympatią ale aż tak Jaaa nie miał w kim się zakochac JA Rozwódka z dzieciątkiem gdy on wolny jeszcze jak Ptak stać go Naprawdę na Superrr dziewczynę:):)

Gość MisiulaKasiula
Najchętniej to bym udała że wogóle tego smska nie dostałam :(

zawsze w takich sytuacjach jest ten strach zeby nie skrzywdzic tej drugiej strony, ale mysle ze udawanie ze go nie dostalas niewyjdzie na dobre temu chlopakowi. Najlepiej mu powiedziec od razu ze fajny kumpel ale Ty nic wiecej zeby u nirgo tego nie poglebiac. Narazie to niewinne zakochanie sie. Kto wie w co to sie moze dalej przeobrazic. Na pewno go to zaboli i przez jakis czas bedzie cierpial ale lepiej leczyl rany niz ciagle sie okaleczal nadzieja. Zobaczysz, za jakis czas mu minie i pozna jakas inna dziewczyna. Jeszcze przyjdzie do Ciebie po poradę kiedys:P

Gość ja ci powiem co mi leży
ja na twoim miejscu zaczęła bym używać trochę kropek i przecinków ;)

Gość MisiulaKasiula
Tak wiem:) Lepsza Gorsza Prawda niż Wcale.... Napisałam mu Delikatnie ale Rzeczowo Coż musiałam Mu to napisać .Aż się boję co Odpisze Czy wogóle coś odpisze .a co najgorsze że w Niedziele bede się z nim widzieć Chyba się pod ziemie zapadnę ,chyba to będzie koniec naszej znajomości bo wiem że on będzie zawsze chciał czegoś więcej :( a to Smutnee jakoś jest bo kumpell z niego superr

Gość MisiulaKasiula
ja ci powiem co mi leży>>>> Ja tu Myśle Teraz Jak załagodzić I ostudzić Tą Chorą Sytuacje I w Głowie mi teraz nie myśleć,Czy zrobiłam Ten Kropek Czy też NIE:) Piszę Na Szybcika ;)

Gość ja ci powiem co mi leży
napisz, czy przypadkiem nie pomylił numerów :)

Gość MisiulaKasiula
Uuuu coś długo mi nie odpisuje może potrzebuje troszkę czasu .Zwykle to zaraz smsa Dostawałam ,Wiecie Co Szkoda Mi Go strasznie co on teraz sobie myśli aj Nie spodziewałam się że on może się we mnie ZAKOCHAĆ :(:(

Gość MisiulaKasiula
Brzydki Niski Beznadziejny >>> Uwierz Chciała Bym żeby Tak Własnie było !!!!