Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pojazd bezkołowy

WASZE RADY NA EGZAMIN PRAWA JAZDY???? OPISZCIE WASZE EGZAMINY....

Polecane posty

Gość pojazd bezkołowy

Bo mam za kilka dni :D:D:D Opiszcie wszystko. Za którym razem, jak wam poszło, jakcy byli...

Gość To ja coś napiszę
No to po kolei: to okrągłe to kierownica, z prawej jest taka dźwignia do zmiany biegów... aha i najważniejsze - prawy pedał to gaz a środkowy to hamulec. Jak to będziesz pamiętać, to dasz se swobodnie radę :P

Gość ja też zauważyłam
zdałam za 3 razem, 2 egzaminy oblałam na własne życzenie. Egzaminatorzy trafiali mi się normalni, nie moge narzekać. Rady... nie stresować się- choć wiem, ze łatwo się mówi, gorzej robi :P

Gość pojazd bezkołowy
nie stresuj się :D Ja już dziś spać przez to nie mogę, a do egzaminu jeszcze 5 dni. A ćwiartka przed egzaminem na odstresowanie to nie jest raczej dobry pomysł nie? ;)

Gość pojazd bezkołowy
aha... ale nie oblali cię jakoś tak chamsko perfidnie tylko faktycznie coś źle zrobiłaś, tak? Co źle zrobiłaś?

Gość ja też zauważyłam
no ćwiartka raczej nie ;) w życiu są gorsze egzaminy niż ten na prawko, więc wyluzuj :)

Gość pojazd bezkołowy
właśnie chodzi o to że ja kobieta w podeszłym 26 letnim wieku jestem więc wszystkie te gorsze już zdałam :D

Gość ja też zauważyłam
nie, nikt mnie chamsko nie oblał, raz ewidentnie wymusiłam pierwszeństwo a za drugim razem źle odczytałam znak i się do niego nie zastosowałam. To chamskie oblewanie to chyba mit bo najłatwiej zwalić winę na egzaminatora, choć nie twierdzę, że nie ma złośliwych typków . Ale wiesz jak to jest, do swoich błędów trudno jest się przyznać ! Powodzenia.

Gość ja też zauważyłam
hehehe nie, nie o egzaminy szkolne mi chodziło... ogólnie o egzaminy życiowe... prawko przy niektórych to pikuś :P

Gość pojazd bezkołowy
Dziękuję :) Mam nadzieję że masz racje i że te wszystkie historie to mity :)

Gość Alexa...
Ja dopiero na kurs w tym miesiacu ide:)

Gość pojazd bezkołowy
ooooooooo maaatko.... to jeszcze później jakieś życiowe będą!? Myślałam że jak zdam to prawko to już egzaminy z głowy i aż po grób cisza spokój i różowe koloru ;)

Gość Alexa...
Teraz to jak wsiadasz to do kamerki przedstawiasz sie i przystepujesz do egzaminu, wiec jest nagrywanyy caly egzamin. Spokojna glowa.

Gość pojazd bezkołowy
Ja jestem na takim przyspieszonym. Wszystkie wykłady trwały 5 dni pod rząd a potem jazdy 2 tygodnie. Ogólnie w 3 tygodnie to skończyliśmy.

Gość ja też zauważyłam
też bym tak chciała aby wszystko było takie różowe ;) choć nie lubię różowego koloru :P

Gość Alexa...
Rozowy? A feeeeee...

Gość pojazd bezkołowy
hehehe ja tam za różowym nie przepadam również, ale jest idealną metaforą słodkiego miłego życia ;)

Gość pojazd bezkołowy
Wiecie co uciekam spać, bo wzięłam tabltkę i zaczyna mi działać. Ale topic zostawiam otwarty! Za wszelkie rady będę wdzięczna :)

Gość Alexa...
Mi ten topik rowniez bedzie przydatny bo przeciez przede mna tez egzamin tyle ze ciut pozniej...

ja zdalam za 2 ;) za pierwszym oblala mnie babka , ale z mojej winy ... nie wiem jak moglam to zrobic ale walnelam na placu w slupke ehehehe . a za 2 juz gorki, facet nieprzyjemny taki gbur troche jeszcze na mnie nawrzeczal z lekka,kazal parkowac rownolegle tylem , ale dalam rade . od dwoch lat mam prawko sesese. powodzonka :*