Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skd63438

O MATKO!!!!!!

Polecane posty

Gość skd63438

Jestem tak cudna, tak piękna... Me lico codziennie w lustrze mnie samą onieśmiela!!! Nie wiem co zrobić, gdzie się podziać czy raczej jak oszpecić choć troszkę by nie przyćmiewać Słońca na niebie swym blaskiem przewspaniałym... Nie raz ma uroda do omdleń mnie doprowadza i dziwnych stanów na wpółsennych... Jak mam dalej żyć?!! :-O

Gość
to o mnie :D

Gość wystarczy wyrzucic
lusterko.

moja uroda jest za to praktyczna na mym długim nosie mogę rozwieszać pranie, a wąskimi ostrymi ustami otwierać konserwy, dzięki krótkim nogom z łatwością myję podłogi stojąc, zaś ma masa umożliwia bezproblemowe przestawianie szaf

Gość
to się nazywa samokrytyka heheh powinnam sie od Ciebie uczyć :P

Gość skd63438
Ach! Och! Niebywałe są losy pięknych kobiet... a zarazem jak trudne, jak zagmatwane... Nie wiem jak Wy, ale mam wrażenie, że z dnia na dzień pięknieje... az twarz mnie boli, a serce się kraje, gdy na ulicy widzę niezbyt urodziwe kobiety.. :-( Wtedy podchodzę do takowej i gładzę po policzku z pełnym współczucia wyrazem :-) Coś niesamowitego... Chyba naprawdę lustra wyrzucę. Za chwilę wybieram sie do ubikacji i już pełna żem obaw, iż w lustro spojrzę podczas mycia rąk!! Tylko nie to!! Znów zemdleję :-(

Te ludzkie zawiści, robi się śmiesznie jak zęby utrzymać języka nie potrafią...

ja też Codziennie budze sie piekniejsza. No, ale dzis to juz przesadzilam :D

Gość skd63438
Tak mi przykro Moje Drogie!! No nie można tak!! Nie można tak epatować bezczelnie urodą!! Cóż to za życie, w którym nikt nie traktuje Nas jak pełnowartościowe kobiety, a jedynie przecudne nimfy, których blask wykracza daleko poza granice nauki!! Najgorsze jest to, że podejrzewam, iż nawet moje wnętrzności są śliczne. Na dowód tego wspomnę słowa lekarza "Bardzo ładne płuca, czyściutkie"- :-O Życie jest okrutne... Nawet od wewnątrz ta choroba mnie zżera :-( No nic to! Trzeba jakoś życ. Dziś omdlałam już dwa razy podczas mycia zębów :-(

Gość elkokolos
słyszałam o takiej chorobie- osobowość narcystyczna :-) :-P

Gość kokosanka sasanka
Ach ach ach!!! Znam ten bol.... bol piekna.... :-)