Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karuzella obrottowa

kocham Cie?

Polecane posty

Gość karuzella obrottowa

hej, mam pytanie- kiedy bedac w zwiazku po raz pierwszy powiedzieliscie KOCHAM CIE? sama jestem w 3mies. zwiazku i jeszcze tego nie powiedzialam, niby to tylko slowa, ale dla mnie to jednak cos wiecej. czy ktos z Was ma podobne odczucia? jestem ciekawa Waszych opinii

Gość ide spac
jestem rok z facetem i nie moge tego z siebie wykrztusic

Gość
4 poważne związki ( ten od 3 msc prawie )nigdy nie powiedziałam że kocham ... bo nie kochałam ... zauroczenie fascynacja seks ale miłosci nie było heh

Gość karuzella obrottowa
hmmm...czyli nie jestem jedyna:) nigdy nie przejmowalam sie zbytnio opinia innych, ale jak kilka osob stwierdza ze chyba cos ze mna nie tak- to juz daje troche do zastanowienia... a ja po pierwsze nie jestem zbyt wylewna, po drugie juz nie pierwszej mlodosci (26l) i rzucanie "kocham Cie" na drugiej randce jest wg mnie troche niedojrzale, infantylne. sama juz nie wiem. w kazdym razie sama tez jeszcze tego nie uslyszalam i tak sobie mysle ze chyba wole poczekac dluzej i uslyszec cos szczerego niz jakies tak kocham na odczepnego;)

Gość
ja niestety uslyszałam kilka razy i to jest ten problem :/ bo potem słyszałam ze jestem zimna nie mam uczuc ze mi nie zalezy a nie poiwem ze kocham tylko po to aby zatrzymac faceta ... jeli nie kocham heh roumiesz co mam na mysli ?? kurcze nie wiem czy kiedys to powiem ale jesli powiem to będe wiedziała ze to ten :D czy tylko ja mam wrazenie ze nadużyłam słowa "powiem " ?? heh