Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tararumpum

Krzeselko do karmienia. Jakie najlepsze?

Polecane posty

Gość tararumpum

Musze kupic niedlugo krzeselko no i nie wiem jakie? Plastikowe czy moze drewniane. Takie co sie pozniej rozlozy w stolik i male krzeselko czy normalne?

Gość zLoTkOo..
moim zdanie to wogóle niepotrzebny mebelek bo najlepiej dziecko karmić na kolankach jak jest małe...

Gość jhkdhs
zlotko- piepszych glupoty, jak na kolanach????? krzeselko to przede wszystkim wygoda!!! kup skladane, drewniane są nieprawktyczne!

Gość jhkdhs
na allegro kupilam za 70zł nowe skladane krzeselko i jestem zadowolona...aaa no i najwazniejsze zeby miało szelki

Gość 32 lata-wszystkie swoje
na kolanach to mozna....ale do czasu :D Ja mam plastikowe bo akurat trafilo mi sie okazyjnie Prima Pappa - ma szelki, regulacje wysokosci, kolka i 2 tacki. Nie mam porownania do innych,ale uwazam za niezbedne.

Gość tararumpum
ja potrzebuje krzeselko, chce zeby dziecko moglo jesc z nami przy stole, jak rowniez zeby w kuchni moglo ze mna siedziec i cos sobie rysowac siedzac w krzeselku czyli takie drewniane co sie pozniej rozklada na dwie czesci jest niepotrzebne?

Gość jhkdhs
nie kupuj drewnianego!!!! Zwłaszcza jesli masz małą kuchnie czy pokoje! To zbędny mebel którego nijak złożysz, składany mozesz wepchnąć nawet do szafy w razie potrzeby no i przedewszystkim jest o wiele lżejszy niż drewniany!!! Drewniane krzesla juz dawno zastąpily składane! Takie skladane mozesz zabrac nawet ze sobą np na wakacje bez problemu

Gość tararumpum
w kuchni mam miejsce gdzie by stalo to krzeselko i nie zawadzalo ale fakt, skladane mozna zabrac na wakacje

Gość jhkdhs
jezeli nie stac cie na składane za 300zł to kup uzywane, naprawde sie opłaca bo kupilam takie wlasnie za 70zł na allegro. moje 10miesieczne dziecko juz czasami chce "uciekac" pod krzeselkiem dlatego bez pasów ani rusz!

miałam drewniane z Drewexu i przyznam że wytrzymało baaardzo długo - całe 3 lata a to juz coś. rozkłada się na 2 części ale po rozłozeniu ten blat wg mnie jest za mały - zmieści się kartka papieru a kredki to juz raczej nie. My mieliśmy cały czas zlozone w pionie, a do rysowania Synek miał stolik z Ikei i te krzesełka. ogólnie do karmienia super sprawa, fakt że nie ma szelek, ale ja tam dziecka nigdy nie przypinałam, ani w krzesełku ani w wózku. no i te drewniane są dla dzieci ktore same pewnie siedza i wg mnie starczają na dłuzej, mój Syn siedział w tym drewnianym do 3 roku zycia, teraz ma 3,5 i nadal by się tam zmieścił, ale to już musiało by być w poziomie, osobno krzesełko i stolik, ale ze do rysowania mamy to z ikei to te drewniane sobie lezakuje w piwnicy

Gość tararumpum
stac mnie na plastikowe, nawet myslalam ze drewniane sa drozsze ;)

Gość jhkdhs
ja ci naprawde radze, nie kazde dziecko usiedzi 5 minut bez wyginania sie w prawo i w lewo a z takiego krzeselka naprawde sprasc nie trudno! Drewnianego jak juz mowilam nie chcialabym nawet za darmo

Gość tararumpum
a ktore sa bardziej stabilne? ze jak dziecko sie na bok wychyli to sie nie wywali?

Gość jhkdhs
ja mam składane i nie ma problemu ze stabilnością, drewniane miala kuzynka i tez raczej ze stabilnoscia nie bylo problemu ale z przenoszeniem z miejsca na miejsce bedziesz miala problem bo to jeden wielki gruchot

Gość mam dwojkę dzieci
i mamy krzesełko plastikowe z Ikei. przetestowane w boju, składane, jeździło z nami wszędzie. łatwo się myje i jest bardzo stabilne.

Gość wspaniałe
zdecydowanie polecam: http://allegro.pl/krzeselko-i-stolik-dla-dziecka-planet-kinderkraft-i2963614569.html plastikowe łatwiej utrzymać w czystości - niestraszna mu żadna ilość wody, drewniane może napuchnąć, trudniej je doczyścić i jest ciężkie. to które ja wybrałam może służyć dziecku nawet do 6 roku życia, gdyż jest rozkładane na dość pokaźny stolik i zwykłe krzesełko, tapicerka łatwo się czyści, ma szelki i regulację zarówno oparcia jak położenia tacki. Tacka jest wyjmowana więc łatwo ją umyć.

Gość Autorko bo cię
Najlepsze są takie które rosną z dzieckiem. Nie polecam karmienia na kolanach bo dziecko ma sie uczyć że ma samodzielne ,własne miejsce przy stole już nie mówiąc o wygodzie a jak będzie troszkę większe i cięższe to i tak musi mieć fotelik bo przeciez na zwykłym krześle sobie nie poje sięgając brodą do blatu. Ja mam kupowane w Niemczech (S-baby) ale za cholerę nie mogłam potem na necie znaleść tej nazwy pod tym skrótem a jest rewelacyjne, wygodne, miękkie, łatwe w czyszczeniu i mozna regulować wysokość na 5 stopniach, poza tym diablesko wytrzymałe ale dość cieżkie (córka ma już dwa latka i włazi na niego , stoli się ma jak za nówki :) ).

Gość Autorko bo cię
Bardzo podobne do tego spod linku (w wyglądzie ) ale trochę masywniejsze.

Gość Autorko bo cię
Gość koko 128
My mamy krzesełko firmy Cam i jest bardzo praktyczne, może nie kosztowało mało ale jest składane, ma regulacje wysokości, regulacje oparcia szelki i kółka z blokadą a do tego wygodne i dwie tacki do zmiany :) Dziecko lubi w nim siedzieć do karmienia i zabawy :)

Gość gość
na kolanach....dobre