Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molly1234

On chce dziecko....

Polecane posty

Gość molly1234

Mój mężczyzna bardzo namawia mnie na dziecko. Jednak ja bym chciała abyśmy byli pełnoprawną rodziną i powiedziałam, że najpierw wolałabym wziąć ślub. On twierdzi, że nie chce się wiązać. Nie wiem o co chodzi bo i tak mielibyśmy tylko cywilny, ponieważ ja już raz brałam kościelny. U niego w domu cały czas mówi że jedzie do żony (czyli do mnie), a jednak nie chce się wiązać. Nie rozumiem tego.

Gość fkfjkd
on chce miec dziecko bo ma taki kaprys nie zgadzaj sie na to ani nie traktuj dziecka jako karty przetargowej, skoro dojrzal do bycia ojcem to chyba do bycia mezem tez, zaraz,zaraz to wy nie mieszkacie razem "U niego w domu cały czas mówi że jedzie do żony (czyli do mnie), a jednak nie chce się wiązać. Nie rozumiem tego."

Gość ślub czy nie
a po co właściwie Ci ten ślub? ja za bardzo nie rozumiem tego parcia do papierka przecież tak naprawdę on nie gwarantuje niczego.

Powiem szczerze, ze nie jestem jakas fanka malzenstwa, ale facet, ktory chce dziecka, ale nie chce sie wiazac, to dosc podejrzane. Dziecko to nie zabawka. Nie mozna sobie ot tak, zachciec dziecka, a potem jak sie znudzi to co?? w odstawke??nie badz glupia, chyba, ze kiedys chcesz zostac sama z malenstwem, bo on nie chce sie wiazac...

Gość ślub czy nie
niepokojące są tylko jego słowa że nie chce się wiązać a niby dziecko chce,tylko to też w pewien sposób związanie dwojga ludzi na zawsze ze ślubem czy bez.

Gość molly1234
Nie mieszkamy razem, też nie chce aby zamieszkał ze mną przed ślubem. A odnośnie dążenia do papierka. Chodzi mi nie o sam papierek, ale o to, że chce aby moje dziecko mialo normalna rodzine. Skoro moge zapewnić to mojemu dziecku to chce to zrobić. Ponadto kilka miesiecy temu bylo przypuszczenie ze jestem w ciąży-kiedy mu o tym powiedzialam to natychmiast chcial sie oswiadczac. Chcialabym aby to bylo z jego dobrowolnie a nie pod przymusem że jestem w ciąży.