Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kangurek88

kupiłam laptopa wczoraj Asus k51.. coś tam

Polecane posty

Gość glupia baba z ciebie
to co kupilas i nawet nie zanajomilas sie z firma z jakiej kupujes sprzet elektoniczny, glupia jestes......

"dzięki" w sumie z firmą sie zaznajomiłam, ale z modelem tak średnio, trudno zapamiętać wszystkie modele kilku firm, bo miałam na wglądzie również inne firmy "Panie wszystko wiedzący"

Gość ile dałas za tego anusa

ale ma dobre parametry, tzn. procesor duo core (najlepszy), pamieć ram 4GB, a na dysku az 500GB! i b.dobra karta graficzna, oczywiście z kamerką 1,3 piksela, i jest ładny z systemem operacyjnym: windows 7 :)

Gość kuwa i co z tego ze ma
wspaniale parametry, skoro np. moze byc glosny jak traktor, grzac sie jak piekarnik ;/ Kupujac laptopa nie patrzy sie tylko na parametry ;/

Gość mam tego laptopa
kupilam w sierpniu 2009, zapłaciłam 1803zł (w promocji w MM) tylko ze ja mam Vistę

dobra w sumie nie obchodzi mnie już zdanie "kafeterian" niewiem co mną kierowało że tu weszłam, uważam że dobrze mi doradzono i dobrze kupiłam, ps. "tak on jest głośny jak kombajn i grzeje się do 200stopni" dziękuje za dyskusje - POZDRAWIAM!!!!!!!!

Gość koziorożec to ja.....
kangurek88 - nie przejmuj się tymi opiniami , ci co tak krytykują wcale nie mają full wypas laptopów. wystarczy ,że ty jesteś zadowolona:D

pewnie tak jest, ale ja tu nie weszłam żeby się przechwalać moim zakupem tylko spytać o opinie albo o żywotność tych lapków. może ktoś ma już dłużej i mógłby powiedzieć czy są z nim jakieś problemy? czy raczej dobrze chodzi? ps. osoby z głupimi komentami niech sobie darują te dziecinne zagrywki-mnie to nie rusza!!!

Gość tak właśnie jest
Mam Asusa (jakieś 2 lata) jest ok. tylko z Visty zrezygnowałam bo to była masakra.

czasem coś co innym się wydaje szajsem jest lepsze od najlepszej marki:) wszystko się kiedyś spsuje.

do tak właśnie jest - dzięki, własnie o to mi chodziło, jak jest z nimi po dłuższym czasie użytkowania, czy się nie przegrzewa później? itp. ...

fakt Vista jest do bani.

a Ty koziorożec - jakiej firmy masz sprzęt? może coś więcej wiesz o asusach ?? co do visty racja- dramat!

Gość mam tego laptopa
mój byl na gwarancji już po 2 miesiacach :O Ale szczerze powiem, że szybko to poszło, po 6 dniach miałam go z powrotem i od tej pory jest wszystko ok.

Gość tak właśnie jest
Mój się nie przegrzewa :-)

Gość prawda z wilqa wyjęta
mam viste i nie jest do bani, z kolei jest całe mnóstwo informacji, że windows 7 znacznie skraca zywotność baterii... kurde ale laptopy potaniały, ja za mojego więcej płaciłam a mniejsze parametry. Asus to dobra firma. a ten procek to ile masz? (bo sam fakt że duo core niewiele mówi).

ja ma stare" stacjonarne "badziewie:D

ale do neta wystarczy:)

Ja tez mam ASUSA,przed zakupem dlugo informowalismy sie co do wyboru i kilku znajomych informatykow jednoglosnie doradzali ASUSA,jeden z kolegow towarzyszyl nam przy jego zakupie. Jestesmy bardzo zadowoleni bo z opnii wielu osob NIE MA LEPSZYCH. Dokonalas trafnego wyboru i oby Ci sluzyl. Pozdrawiam.

tzn. nie mam teraz przed sobą mojego nowego lapka, bo jestem teraz w pracy i nie umiem powiedziec dokładnie jak z tym procesorem ale facet w sklepie mówił ze bardzo dobry, Czy nie przepłaciłam 2500zł?? kupowałam w sklepie komputerowym i mam 2 lata gwarancji ps. dzięki za opinie :)

Nie przeplacilas,kilka miesiecy temu zaplacilismy 2800zl. Dobry sprzet kosztuje. Pa.

Gość prawda z wilqa wyjęta
ja bym tylko OS zmieniła, już lepsza Vista

no właśnie dobry sprzęt kosztuje też racja, a w ogóle ja pytałam faceta w komputerowym ile bym zapłaciła za np. Sony Vaio z tymi samymi parametrami to powiedział ze z 8 stów więcej, bo płaci sie za firme- za nazwe;/ to już wole zatrzymać dla siebie te 8 stów:) dziękuje wszystkim za opinie;) utwierdziłam się jeszcze bardziej w słuszności mojego zakupu:) z chęcią poczytam Wasze dalsze opinie i doświadczenia z tym sprzętem:)

Gość mam tego laptopa
Przepłaciłaś, ja kupowałam za 1803zł, jak już pisałam. Owszem, jest róznica w systemie, ale 700zł to i tak dużo

do mam tego laptopa - napisałaś ze kupiłaś w sierpniu 2009 więc nie możesz mieć takiego samego modelu jak ja, bo to jest najnowszy model z asusa- więc nie sądze zebym przepłaciła az tyle miałam do wyboru również asusa za 2100zł. ale miał dużo gorsze parametry, więc wolałam zainwestować w jakość ;)

Gość nghdjnfmfhjm
Asusy sa przereklamowane!!!!!!!!!!!!!!!!Pełno tego gówna , wszedzie wciskaja te badziewie.Ogólnie bardzo awaryjny sprzęt, nie chodzi tylko o laptopy ale inne produkty.Nie polecam

Gość nghdjnfmfhjm
ASUS (szerzej znana nazwa handlowa firmy ASUSTeK Computer) - tajwański producent elektroniki, głównie: płyt głównych, kart graficznych, napędów optycznych, palmtopów, notebooków, produktów sieciowych, telefonów komórkowych, monitorów LCD, komputerowych urządzeń chłodzących. chinszczyna jebana