Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molly1234

On chce mieć dziecko....

Polecane posty

Gość molly1234

Mój mężczyzna bardzo namawia mnie na dziecko. Jednak ja bym chciała abyśmy byli pełnoprawną rodziną i powiedziałam, że najpierw wolałabym wziąć ślub. On twierdzi, że nie chce się wiązać. Nie wiem o co chodzi bo i tak mielibyśmy tylko cywilny, ponieważ ja już raz brałam kościelny. U niego w domu cały czas mówi że jedzie do żony (czyli do mnie), a jednak nie chce się wiązać. Nie rozumiem tego.

Gość Nina81__
Ile macie lat? Dziecko bez slubu bo on nie chce sie wiązac? ale dziecko chce zrobic? nie bądź glupia. Twoje potrzeby tez są wazne. Najpierw slub- póxniej dziecko. Badź sprytna bo zostaniesz z reka w nocniku

Gość lalallal
Sory, a co da jej ślub. Ja gdybym nie miała ślubu to dużo łatwiej i taniej rozstała bym się z mężem. Jak ma być dobrze to będzie, ślub nie ma znaczenia jak ludziom jest ze sobą dobrze.

Gość ejbisi
Już tu była taka jedna dziewczyna na forum, którą facet namawial na dziecko bez ślubu, a jak dziecko sie urodzilo to kolesiowi sie odwidzialo i uciekl za granice. Dziewczyna zostala sama z dzieckiem i nawet alimentow nie ma.

Gość lalallal
Na dziecko zawsze są alimenty, nie ma znaczenia ślub.

Gość następna idiotka
która powiela temat 50 razy.