Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość holui

Jeszcze do seksu nie doszło a on mnie przestał juz podniecać.

Polecane posty

Gość fragile22
Ja z seksem w zwiazku czekałam 2 lata ale miałam wtedy 16 lat wiec byłam dzieciakiem! Facet jest 4 lata starszy wiec wtedy miał 20 i poczekał do tych 22 lat, ale namiętnośc była i jest niesamowita....cały czas nie mogliśmy sie od siebie odkleic, byl petting..ahhh no ale wg znajomych jego bylismy dinozaurami i odmiencami skoro nie sypialismy ze soba.. kurde no a tutaj lepsza akcja pozdrawiam powiem tak ze u nas z chwila pierwszego seksu bylo o wiele fajniej jeszcze, a nie moglismy sobie tego wyobrazic zeby bylo lepiej niz bylo. splendid! a teraz jestesmy razem juz 6 lat i jest bosko, ślub w lipcu:)

Gość co ty nie powiesz.
Nie pochlebiaj sobie Luska, aczkolwiek madry brzmi lepiej od kosmiczny :D

Gość holui
to nie prowokacja, wyszłam na chwile, nie siedze przed kompem nonstop. I jest to dla mnie problem - nie pisze, że nie jest. Ja nie pytałam co powinna z tym zrobic, czy zerwac czy isc do seksuologa, tylko czy to jest możliwe, że namiętność gaśnie po kilku latach związku i czy brak seksu powoduje zanik namiętności. Dowiedzialam się, że namietnosc tak szybko nie znika, nie powinna i ze z nami jest coś nie tak. Ok. Wystarczy.

Gość Luska to stara panna z papuga
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Luska to stara masturbantka
nie od dzis wiadomo iż marzy jej sie , ze nadejdzie taki dzień w którym Psełdo ja zerżnie, lub chociaż wyrazi zgode na cyberseks :D