Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość holui

Jeszcze do seksu nie doszło a on mnie przestał juz podniecać.

Polecane posty

Gość ja mam problem
własnie skoro on Cie nie podnieca (to jest bardzo ważna sprawa jednak) to nie widze sensu zebyś z nim była, poszukaj sobie innego, jestes jeszcze młoda :)

Gość holui
Tak, byłam u ginekologa. A wyluzowana to zawsze jestem, czasem wręcz pijana.

Gość abcabcabcabc
no i juz znalazla sie skspertka kafeteryjna sluchaj jej ona juz wszystko przeszla z naciskiem na WSZYSTKO

Gość holui
Czy on prawiczkiem jest to nie wiem, czasem mi sie tak wydaje, ale jakąś kobietę miał przede mną, więc ...

Gość ja mam problem
"A wyluzowana to zawsze jestem, czasem wręcz pijana. " - to skoro taka jesteś to już w ogóle powinno mu łatwo pójść z Tobą że tak powiem..hmmm... coś mi się wydaje że problem leży po stronie faceta -problem natury psychicznej (jakaś blokada moze...) on jest prawiczkiem?

Gość holui
do "jestem w d biurze" - a co Cię tak dokładnie rozbawilo?

Gość wtorek w środę a w piatek co
kup sobie wibrator na osłodę nieudanego pożycia nie wkórwia cię to ?

Gość holui
tak, nie wiem, nie rozmawialam z nim nigdy o jego przeszłosci seksualnej bo mnie to nie interesuje. On sam się tez nie chwalił.

Gość ja mam problem
po 4 latach związku naprawde bardzo mało o nim wiesz tak wnioskuje

Gość aaaaaaaaaaaaaja123
ej, wy się nie śmiejcie z koleżanki, bo ja wam powiem lepszą historię. ja jestem z facetem 5 i pół roku i nic. są jakieś pieszczoty i te sprawy, ale on się boi chyba ciąży. przynajmniej tak się tłumaczy. mamy po 22 lata. namiętność jest ale co z tego. no i co ja mam z takim facetem zrobić? powie mi ktoś?

o rekord został pobity 5 lat===brawa dla koleżanki!

Gość ja mam problem
wez zacznij brać tabsy może - nie ma lepszej antykoncepcji (wiem co mówie) i to powinno dać mu spokój psychiczny, i już nie powinie sie bać, próbowałaś tak??? albo powiedz co do tej pory robilas w tym kierunku???

Gość wtorek w środę a w piatek co
aaaaja123- przywiązać do łóżka i przelecieć jak jeszcze się sama nie domyśliłaś

Gość aaaaaaaaaaaaaja123
tabsów nie chcę brać- mam jakieś tam swoje powody. jedyne wyjście to prezerwatywa, ale nie wiem czy on się boi że pęknie czy co? cholera go wie. przecież go nie zgwałce, ale jak wytrzymam jeszcze z pół roku to będzie góra. jemu może wystarczają takie pieszczoty- mi nie bardzo, bo to już jest chore. chyba zaprzestanę jakichkolwiek zbliżeń z nim- może to mu da do myślenia.

Gość ja mam problem
no właśnie gdyby tamten facet miał przeszłość seksualną to już dawno by sie dobierał do autorki a nie taki zimny drań no kurcze nie oszukujmy sie ze to jest wazna sprawa!!! aaaaaaaaaaaaaaja - mówisz ze namietność była ale ja bym stwierdziła ze jednak był/jest facet oziębły

Gość holui
no co do nas to pieszczoty też są jak śpimy razem, z tym, że ja nie mam z tego żadnej przyjemności. żalfix - bzykać nie bzyka na boku, za dobrze go znam. A jak już pisalam, nie mieszkam z nim, więc ani mu nie gotuje ani nie prasuje. Tabsów nie będę brać, w przypadkach 8/10 są złe konsekwencje i nie będę ryzykować.

Gość holui
ale kto powiedzial, że on się do mnie nie dobierał? Oczywiście, że się dobieral i nadal się dobiera. Ja go może podniecam, tylko ON mnie nie.

Gość aaaaaaaaaaaaaja123
ale namiętność na prawdę jest. jak mnie nie widzi dłużej, to się tak do mnie "dobiera"- bo już nie wiem jak to nazwać. ogólnie jemu chyba jest dobrze tak jak jest. jest zaspokojony, nie boi się, że wpadniemy. gorzej ze mną.

11:34 [zgłoś do usunięcia] holui ale kto powiedzial, że on się do mnie nie dobierał? Oczywiście, że się dobieral i nadal się dobiera. Ja go może podniecam, tylko ON mnie nie. 11:34 [zgłoś do usunięcia] aaaaaaaaaaaaaja123 ale namiętność na prawdę jest. jak mnie nie widzi dłużej, to się tak do mnie "dobiera"- bo już nie wiem jak to nazwać. ogólnie jemu chyba jest dobrze tak jak jest. jest zaspokojony, nie boi się, że wpadniemy. gorzej ze mną. I DALEJ Z NIMI CHCECIE BYĆ?

Gość holui
ale ja wiem co mowie, bo moj facet nie należy do zbyt atrakcyjnych, więc mało która by na niego poleciała tak po prostu od razu. Mnie zajęlo kilka miesiecy, zeby sie w nim zakochać.

Gość holui
ile ważymy? hehe oboje jesteśmy szczupli.

Gość aaaaaaaaaaaaaja123
ale on mnie podnieca, ja jego chyba też skoro na mnie leci. a czy chce z nim być? kocham go, więc raczej go nie zostawie. chyba, że coś kiedyś we mnie pęknie, to mu powiem bye bye

Gość holui
Sami - mam zerwać z facetem tylko dlatego, że mnie nie podnieca? Trochę żenujacy i prymitywny powód. Żle mi z tym, przyznaje, ale od razu zerwać?

Gość ciotafff
zelfix ty chyba tylko brocha myslisz czy to tylko z powodu tego watku jest

Gość mimilala
a może on woli ..mężczyzn a z Tobą jest dla zamaskowania skłonności?

Gość ciotafff
ciagle podkreslasz zdrowy facet to mnie bzyka inny jest chory i niwazne kim jest a jak nie jest atrkacyjny co to to wogole za partner jak nie ma sexu to co to za zwiazek to twoje zlote mysli

Gość holui
no na czym? na seksie?

Gość aaaaaaaaaaaaaja123
mimilala: nie no rozbrajacie mnie ludzie. tak, na pewno woli mężczyzn. i po 5 i pół roku tego nie zauważyłam. nie mam już klapek na oczach więc widzę wszystko w normalnych barwach. jestem realistką i raczej o gejowstwo go nie posądzam