Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Armageddon.........

Strasznie się poce....

Polecane posty

Gość Armageddon.........

teraz moze nie tak jak latem, jestem troche nerwowa i zima i tak jak patrze na koszulke to pod pachami mam mokrą.... czy to stres czy taka ma natura????:(

Gość .....ot..co......
nadmierne pocenie sie moze byc zwiazane ze zlym funkcjonowaniem hormonow albo byc oznaka stresu. zawsze sie pocisz? nawet gdy siedzisz w domu i jestes zrelaksowana? najlepiej idz zrobic sobie badania, a na pot polecam antidral. kupisz go w kazdej aptece. kosztuje ok 10zl.

Gość Armageddon.............
No wlasnie kiedy jestem w domu to nie. W pracy i kiedy spotykam sie z ludzmi wsrod ktorych nie czuje sie zbyt zrelaksowana, no chyba odp. sobie na pytanie.... Antidral mi nie pomaga, uzywalam kiedys ale pocilam sie tak samo. Najgorzej jest latem, pachy to mozna jeszcze ukryc jakos ale plecy np. to masakra- robilam badania na hormony tarczycy a poza tym co jakis czas oddaje krew

Gość niebieski...
ja polecam etiaxil, koszuje 50zł (na allegro tańszy) ale naprawde działa, a uwierz że wiem co to znaczy pocic się

Gość mialam to samo ale
juz pozbylam sie klopotu. Identycznie jak ty pocilam sie pod pachami w szkole podcza spotkan ze znajomymi, nawet w domu ogladac tv albo rozmawiac z kims przez tel. Zaczelam uzywac etiaxilu i pomoglo, latem uzywam i nie ma zadnych plam w zime nie musze bo juz sie tak nie poce i chociaz kosztuje okolo 50 zl to i tak go kocham i nawet jakby kosztowal 200 to kupowalabym dalej bo okazal sie dla mnie wybawieniem!

Gość mialam to samo ale
ogladajac i rozmawiajac oczywiscie :)

Gość .....ot..co......
ja kiedys stosowalam antidral i tez mi bardzo pomogl. calkowicie pozbylam sie plam pod pachami. moze zle go uzywalas?

Gość niebieski...
i co z tego że stres!!! nigdy w życie nie latałabym z takim czymś pod pachami

Gość .....ot..co......
niebieski>>> widac, ze nigdy nie miales problemow z nadpotliwoscia. czlowiek, ktory sie z nia zmaga jest chyba w stanie zrobic wszystko, zeby sie jej pozbyc. nawet nie wiesz, jak bardzo krepujace to jest :O

Gość Armageddon.........
Kurcze......boje sie tez uzywac specyfikow, slyszalam ze hamujac pot moga sie zrobic guzki na piersi......ja pikole tak zle i tak nie dobrze,.,...

Gość niebieski...
uwierz że miała problemy, nawet do teraz mam, pozbyłam sie tylko pod pachami, zostały mi jeszcze dłonie i stopy, możecie mi w tym pomóc???

Gość Armageddon.........
Kurcze dzieki za odzew......borykam sie z tym juz od lat i co roku to samo. Moje kolezanki nawet w upaly nie poca sie tak jak ja.....a juz ze strachem mysle o lecie, choc jeszcze zima.

Gość .....ot..co......
armagedon, problem moze pojawic sie wtedy kiedy przesadzisz z uzywaniem tych specyfikow. ja uzywalam tego raz na ok 2-3 tyg i bylo ok. teraz uzywag go na specjalne okazje, albo latem czasami. niektore dziewczyny smaruja pachy co 3-5 dni non stop i wtedy nic dziwnego, ze przestaje to dzialac, bo skora sie przyzwyczaja do tego. wszystkiego trzeba uzywac z umiarem. wtedy bedzie ok:)

Gość Armageddon........
tak sobie mysle ze zwiakszone pocenie sie to wydalanie tez wiekszej ilosci toksyn z organizmu i moze dlatego u mnie w rodzinie nie bylo przypadkow zachorowania na rakapiersi...mojej mamie przeszlo pocenie sie ale w moim wieku tez miala problem.....

Gość .....ot..co......
mysle, ze tak bardzo sie pocisz, bo juz strach przed tym ze bedziesz miala plamy pod pachami powoduje u ciebie stres a co za tym idzie pocenie. to jest takie bledne kolo. musisz tez troche wyluzowac.

Gość Armageddon........
tak sobie mysle ze zwiakszone pocenie sie to wydalanie tez wiekszej ilosci toksyn z organizmu i moze dlatego u mnie w rodzinie nie bylo przypadkow zachorowania na rakapiersi...mojej mamie przeszlo pocenie sie ale w moim wieku tez miala problem..... Hiperhydrooza....hmmm...nie slyszalam o tym nigdy...

Gość niebieski...
a dłonie ci się pocą czy tylko pachy?

Gość Armageddon.........
.....ot..co......===> dzieki za wsparcie.... masz racje, kiedy wchodze do autobusu mam fobie normalnie, ze wszyscy gapia sie na mnie i na to jak sie poce......masakra- dla kobiety to jest straszne. Nie raz wychodzilam z tramwaju, autobusu cala mokra i na twarzy i na plecach, o pachgach nie mowiac.......nie raz pot mi sciekal p twarzy, no masakra- to trzeba zobavzyc, niewiarygodne...

Gość Armageddon........
niebieski...==> z dlonmi nie ma problemow, pachy caly czas praktycznie, plecy w czasie gorąca i pachy, no i w upaly rowniez nadmiernie czoło i okolice pod oczami i kolo nosa.... Widze ze nie tylko ja mam problem.... A wydawalo mi sie ze to tylko ja takie ufo jestem...

Gość niebieski...
na szczęście z twarzą nie mam problemu ale dłonie i stopy, jest to bardzo nie przyjemnie, latem stopy też smaruje etiaxilem ale nie w kulce tylko w innym pojemnieku

Gość Armageddon.......
niebieski==> ja pikole ale masakra......to ja chyba tym etiaxilem musialabym sie natrzec cala...

Gość Armageddon.......
Ach współczuje wam wszystkim i sobie...heh ta ciagla walka z plamami mnie dobija.... nie moge ubrac szarej, czy fioletowej koszuli bo widac wszystko......buuuu!!!!!!!

Gość niebieski...
kup sobie ten etiaxil i zobaczysz czy ci pomaga a ja sie dalej będe zmagac z dłońmi i stopami

Gość Armageddon........
Dzięki i życzę wytrwałości w walce z potem...:):)

Gość Martinkowska
Polecam etiaxil sprawdzony i mi pomogl teraz sie nie poce wogole

Gość jakajaka
autorko jesli nie pomógł Ci antidral to nie kupuj etiaxilu bo antidral to jest tanszy odpowiednik jego;) moze kuter noga ma racje i faktycznie dobrez byłoby gdybys zrobiła badania hormonów🖐️ mi pomógł antidral wiec niewiele Ci podpowiem:) powodzenia:)

Gość Armageddon.......
hmmm....a jakie badania??? na jakie hormony?? robilam tylko na hormony tarczycy, ktore mam ok...

ja sobie wkladam wkladki higieniczne pod pachy, haha. a i tak czasem widac, a jak wiem, ze widac to jeszzcze bardziej sie poce. trasa z domu do szkoly autem zajmuje mi okolo 15 min, wchodzac do szkoly plamy pod pachami mam juz do plecow, czasami nawet pomimo tej wkladki. ;d dlatego zawsze zabieram ze soba sweter i jeszcze jedna bluze w razie czego. a jak ktos sie pyta dlaczego, to mowie, ze taki ze mnie zmarzluch.

rowniez polecam etiaxil ja tez tak mialam, strasznie sie pocilam w stresujacych sytuacjach albo nawet takich mniej stresujacycj, bo z natury jestem nerwowa osoba. Pamietam, jak kupowalam tylko kolory i tkaniny, na ktorych mniej bylo widac plamy potu pod pachami. teraz uzywam etiaxilu i jestem zadowolona :) staraj sie nie myslec o tym, czy w danym momencie sie pocisz, bo to powoduje, ze stajesz sie jeszcze bardziej nerwowa i pocisz sie wiecej, ja tak mialam.