Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamany.

A moglo cos z tego byc

Polecane posty

Gość Zalamany.

No wiec jestem troche wybredny wobiec kobiet. Poznalem taka, ktora byla ladna, biegala wiec miala ladna figure i szlo z nia normalnie pogadac ( nie miala siana we lbie ). Miala 18 lat. Utrzymywalismy kontakt glownie smsowy od wrzesnia. Umowilem sie tez wtedy z nia na studniowke. Pare razy proponowalem spotkanie lecz sie wymigiwala i glupi bylem, ze sie niczego nie domyslalem. Raz miala napisane w statusie gg " imie :*** "Doszlo do tej studniowki 2 tyg temu. Wygladala swietnie przetanczylismy ponad polowe balu. Bylo poprostu zajebiscie tyle, ze ciagle smsy pisala z kims. Mowila mi o swoim bylym co od alkoholu dostal swira ( widzial rzeczy, ktore nie istnieja ). Powiedziala, ze woli sie z nim nie spotykac dopoki sie nie wyleczy. Dostala odemnie roze przed balem, a po na rekach ja do taksowki zanioslem bo buty miala niewygodne. Na drugi dzien sie kurwa dowiaduje, ze jest z tym kolesiem. Czy kobiety sa poprostu glupie z tej milosc ? Wiec sie pytam jak tu moze chuj nie strzelic ? 5 miesiecy sama duzo pisala, zagadywala i po co cala ta szopka ? Ten swiat jest pojebany.

Gość żniwiarz
życie !!

Gość Zalamany.
Nie watpie.

Gość żniwiarz
bo to zła kobieta byłą

Gość taki jeden koleś
5 miesięcy byłeś jej sługa drogi kolegi ,a nie facetem więc czemu miała Ci odmawiać ? jak byś się zachowywał jak facet to może by coś z tego było.

Gość taki jeden koleś
Czy kobiety są głupie z tej miłości ? Ty jesteś głupi skoro sms to dla ciebie kontakt - to gówno nie kontakt to nie zbliża ludzi. Jak ją poznałeś trzeba było od razu zaproponować jakiś wspólny wypad czy to kino czy łyżwy tak żeby mieć z nią kontakt na żywo i działać, pokazać że jesteś facet ,a ty byłeś jej powiernikiem smutków i radości to masz to co chciałeś. Ten alkoholik ma więcej cech męskich niż ty dlatego ona jest z nim

Gość Zalamany.
@Up I co myslisz, ze nie probowalem ? Bylo lato, a pogoda zajebista. Najpierw chcialem ja wyciagnac na spacer, pozniej pobiegac, nad jezioro. I tak w sumie gdyby policzyc moich propozycji bylo z 7. Gdy zblizal sie dany dzien jej telefon poprostu milk, a potem tlumaczenie " Nie mialam nic na koncie / Nie mialam telefonu przy sobie ".

Gość Zalamany.
Dodam jeszcze, ze nie tylko latem proponowalem lecz przed studniowka z 3 razy takze. Odpowiedziala np.: " Jutro moge wpasc do Ciebie pomozesz mi z angola " na drugi dzien znajac ja pytam czy aktualne to ta, ze oczywiscie, ze po korkach wpadnie. No i mijaja dwie, trzy, cztery godziny nadchodzi wieczor i to by bylo na tyle. A na drugi dzien wieczorem wiadomosc " Co tam ? " jak gdyby nigdy nic. I takich sytuacji bylo wiele.

Gość tymrazemona
Nie wiem w sumie. Ja np. no nie mowię lubię facetów, którzy by o mnie dbali i zabiegali, itd. no ale chyba bez przesady. Bo w związku to nie chodzi o to żebyś ty jej usługiwał a ona Ci tylko mówiła, że jak tty o coś prosisz to ona nie ma czasu. A tak ogólem to ile lat masz jesli mogę spytć??

Gość Zalamany.
@up Jak na moje ona poprostu lubi sobie smsy popisac i tyle. Ma nieograniczona ilosc to czemu by troche nie powysylac. Ogolem jak znowu zacznie pisac to jej poprostu powiem, ze mnie nie interesuje glupie wymiana smsow.

Gość Zalamany.
A jeszcze jedno. Skoncze 20 lat za 4 miesiace.

Gość Do zalamany...
.. jeśli drugi i trzeci raz nie odbierała, to było sobie odpuścić. I ją olać. Wtedy pewnie by się do Ciebie odezwała. Poza tym.. jedna podstawowa sprawa - żeś sobie w głowie nawymyślał, że ona taka cudna i w ogóle, już miałeś wizję Was razem, podczas gdy ona traktowała Cię jako kolegę. I takich myśli jak Ty nie miała. Więc czego oczekujesz, że rzuci Ci się w ramiona? Skąd mogła wiedzieć, że Ty byś chciał coś więcej niż tylko koleżeństwo? Masz 20 lat, jeszcze całe życie przed Tobą. Widać ta nie była TĄ kobietą. I tyle... Wyluzuj i baw się dobrze, i pozwól by ta właściwa sama Ciebie znalazła, a nie szukaj na siłę..:)