Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyniczka

Dziewczyny co lubią robić wasze dwulatki???

Polecane posty

Gość martyniczka

Jakie atrakcje staracie się im zapewnić? W co się lubią bawić? Co robicie, żeby miały niezapomniane dzieciństwo? Czy jeździcie z nimi na wycieczki (krajowe lub zagraniczne)? Ja myślę ostatnio nad tym, żeby zabrać mojego dwulatka do Eurodisneylandu (przy okazji wizyty w Paryżu), ale nie jestem pewna, czy nie jest na to jeszcze za mały ;) No ale wycieczki do zoo lubi i to bardzo!

2-latek pewnie sie ucieszy z wycieczki, ale nie bedzie go pamietal w przyszlosci. Jeszcze jest za maly. W Disneylandzie sa atrakcje dla starszych dzieci (przynajmniej 5 letnich). zabawa na plazy, duzy plac zabaw, zoo, sanki - to sa fajne zabawy z 2-latkiem

Gość martuuulka
codziennie wychodzimy na sanki ok 10 wracamy ok 12 i syn idzie spac.po poludniu racej nie wychodzimy ostatnio. kupilam mu ciastoline ,bo uwielbia lepic i gniesc ciasto ,jest nia zachwycony): jestem w szoku ,bo zabawkami sie nie bawi a tu prosze ):

Gość martyniczka
No pewnie zapomni, ale zawsze możemy pojechać jeszcze raz :) Poczytałam troszkę na ten temat na zagranicznym forum i okazuje się, że znajdą się tam jakieś atrakcje dla 2-latka (jeśli chodzi o minimalny wymagany wzrost) - takie spokojniejsze, żeby się nie przestraszył :) A tak poza tym, jakie jeszcze macie pomysły na fajnie spędzony czas z takim maluchem?

mozna robic mnostwo rzeczy - spiewac tanczyc malowac lepic skakac a takze atrakcji typu wyjscia-my latem bardzo duzo wychodzilismy z malym typu zoo, zubry, zamki, basen, pikniki, wesole mistaeczko itd... w zimie sa mniejsze mozliwosci ale basen nadal jest hitem :> duzo zalezy czy cie stac i czy masz blisko duzo atrakcji dla dzieci, za granice tez go zabieramy za miesiac jedziemy i bedzie z nami zwiedzal :>