Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalu19

BOLESNE WSPÓŁŻYCIE

Polecane posty

Gość lalu19

Jesteśmy małżeństwem od pół roku i jeszcze ani razu się nie kochaliśmy.. :"( Oczywiście próbowaliśmy, ale bez skutku. Mąż jest moim pierwszym partnerem. Gdy tylko dotknie mnie paluszkiem już mnie boli, nie ma mowy o normalnym stosunku. Byliśmy u ginekologa który mnie zbadał i nie stwierdził żadnych przeszkód anatomicznych, kazał się rozluźniać stosować żel nawilzający i maść Ligocainum. Niestety to nie pomogło. Poszliśmy do innego lekarza któremu było ciężko mnie nawet zbadać z powodu bólu. Uznał ze to psychika... i ze tylko seksuolog może nam pomóc bo inaczej nie pokonamy tego problemu... Przyznam ze ciężko mi zrozumieć jak to może być problem z psychiką, przecież ja chcę się kochać z mężem mieć dziecko, nie wymyślam sobie bólu naprawdę mnie boli... Między mną a mężem jest duża różnica wieku ja mam 19, a mąż 41... dlatego boję się że mąż długo tego nie wytrzyma i poszuka sobie kobiety która go zaspokoi, skoro własna żona nie może...:"(( Ja już nie wiem co robić...:"( Bardzo proszę o jakąś odpowiedz...

Gość pomarańczowa suczka
ożeszku*wa

nio to sie opij tak ze nawet nie bedziesz wiedziec co jest grane a on wtedy na harcore wlaczy

nie chce mi się czytać tak dużo ale na pewno chcesz być pocieszona wiec powiem ci że na pewno będzie dobrze :-D