Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarita88

czy moge byc w ciazy???

Polecane posty

witam wszystkich jestem tu nowa i chciała bym sie dowiedziec czy któras z was tak może miała otóz pobolewa mnie podbrzusze tak dziwnie kłuje w jajnikach okres mi sie opoznia 2 dni mam nieregularne cykle to normalka z opóznieniem i czesto chodze sikac pragniemy z mezem dziecka i jak myslicie czy mozliwa jest ciaza chociaz boli tak jak na okres czy któres z was sie tez takie cos przydazyło bede wdzieczna za pomoc

mozliwe:) mnie tez na poczatku brzuch i piersi bolaly:) zrob test bedziesz pewna:)

a myslałas ze dostaniesz okresu czy byłas pewna ciązy???mnie piersi bola przy dotyku tylko

Mozesz mnie na początku ciąży brzuch bolała tak jak bym zaraz miala okres dostać...całe szczęście wtedy nie dostałam...a sikanie raczej nic do tego nie ma, dopiero pod koniec ciąży się sika non stop bo dziecko uciska na pęcherz.

a długo cie tak brzuch pobolewał?? mnie boli raz mocniej raz słabiej ale cały czas cos odczuwam??

hmm nie pamietam dobrzez, ale pamietam że kiedyś w nocy mnie taka zaczął boleć że myślałam że już posprzatane...Ja też dość szybko się dowiedziałam że jestem w ciaży więc pewnie już potem nie zwracałam na to uwagi. idź do lekarza zrób badanie krwi i wsystko będzie jasne:)

mnie własnie tak samo tej nocy zaczeło bolec ze masakra myslałm ze juz pewnie zaraz okresu dostane dziekuje za pomoc na dniach tescik zrobie i dam znac:-))))mam nadziej ze bede dwie kreseczki:-))))licze na to