Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

conajmniejdziwna

jestem wybuchowa i pyskata, jak mogę to zmienić?? pomóżcie

Polecane posty

Witam jestem młoda dziewczyną, pewną siebie i swoich racji, niestety jestem troche, a nawet bardzo wybuchowa. Łatwo popadam w konflikty, jeżeli się z kimś kłócę to aż ten ktoś odpusci, sama nigdy nie dam za wygraną:( Najgorsze jest to, że jeżeli ktoś mnie krytykuje lub krzyczy na mnie to ja nie potrafię siedzić cicho, nie umiem się zamknąć spuścic głowę i wysłuchać. Jeżeli ktoś mnie lub kogoś mi bliskiego obraża to ja nie wytrzymuje. Albo gdy ktoś mi nieprawde wmawia. Ja nie wiem co ze mną nie tak, nie wiem czemu jestem taka, mam to w genach, mój brat też tak ma, ale ja chce sie zmienić! proszę poradźcie mi cos... Z góry dizękuje za odpowiedzi:)

Gość tutaj macie o Olce Lubicz
to jest zdrowy objaw!ja tez taka jestem1i nie chce byc inna!nie chce byc cieleciem ktoremu ludzie niemal moga nasrac na glowe i nic nie powie!wszystko z Toba ok

Gość conajmniejdziwna.
albo jak podczas stosunka facet sie za szybko zjatra i chce wyjsc to ja go łapie i nie puszczam, bo ja potrzebuje co najmniej pół godziny seksu

Gość gość
Jestem dokładnie taka sama tez bym chciała to zmienić, co chwile wpadam w głupie nikomu nie potrzebne konflikty, a co roku w szkole słyszałam tylko jedno " Z wielką d**ą wszędzie wejdziesz, z wielką gębą nigdzie"

Gość KarolinA_25
A mi właśnie brakuje pewności siebie i ludzie nawet nie traktują mnie poważnie. Myślę, że nie powinnaś nic zmieniać, tylko jedynie starać się panować nad emocjami, żeby nie "wybuchać". A tak to jest ok. Bym chciała mieć taki właśnie charakter.

Gość gość
po prostu zamnknąć gębę albo do psychologa iść lub brać coś na uspokojenie pewna siebie to dobrze że jestes ale bez przesady czasem trza zgiąć kark