Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek z

Czy wkurzyło by was to, że jakaś laski siedzi waszemu facetowi na kolanach?

Polecane posty

Gość kubek z

Był na imprezie i jedna z jego koleżanek umieściłam na facebooku foty z tej imprezy. Mieszkamy daleko, dlatego nie byliśmy tam razem. Na jednym z nich siedzą wszyscy razem na kanapie i jedna laska z tyłkiem na kolanach mojego faceta. Nie wiem, ja ze względu, że jestem z nim nie siadam nikomu na kolanach, więc to, że ktoś siada na jego troche mnie irytuje. Przesadzam?

Gość żniwiarz
zdradza cie na 100% to nie problem laski tylko twego faceta a raczej Twój

a może to tylko przyjaciółka ? zazdrość jest normalna ale spokojnie ^^ zapytaj go kim jest dla niego ta laska :)

Gość Małoszka
Nie przesadzasz. To wina Twojego faceta, że się na to zgodził. Laski są różne. Mój też miał przyjaciółke, która potrafiła rzucać się mu na szyję, siadać na kolanach, przytulała. W efuorii widzenia się ze swoim przyjacielem potrafiła mnie odepchnąć, żeby się przytulić. Wkurwiłam się, postawiłam sprawę jasno i wystopowała. Niech sobie znajdzie chłopa i na niego się rzuca inna i ciekawe co wtedy.

Gość zapytaj w komentarzu
co za menda siedzi na kolanach mojego faceta? raczej stracisz faceta, ale i tak Cię zdradza, to na szczaw z gnojem!

Gość ejbisi
A on ją jakoś obejmuje? Też bym się wkurzyła, ale nie musiała to być jego wina. Niektóre laski są takie beszczelne, że siadają cudzym facetom na kolanach a twojemu facetowi pewnie było głupio ją zrzucić. Faceci są dziwni i jak by ją zrzucił to w oczach kolegów wyszedłby na ciote, no bo przecież kazdy facet powinien miec 100 lasek -_-' Ja też miałam kiedys taka sytuacje ze moja niby najlepsza kolezanka usiadla mojemu chlopakowi na kolanach to od razu dostala kopa w dupe (dosłownie :D )

Gość kubek z
Wszyscy na tej imprezie są dobrymi znajomymi. To mala imprezka w małym gronie. Wczoraj zobaczyłam te zdjęcia. Jeszcze z nim nie gadałam. Nie obejmował. Nawet nie dotykał. Tylko ona na nim siedziała. Jakbym tam była to pewnie dostałaby blahe na czoło, bo jestem dość wybuchowa :O Musze z nim dzisiaj pogadać :O

Nie obejmował. Nawet nie dotykał. Tylko ona na nim siedziała. kluczowa kwestia to czy miala swoje uda na zewnatrz jego ud czy pomiedzy nimi, od tego zalezy przyszlosc waszego zwiazku

Gość kubek z
zawsze szczery a jakie to ma znaczenie? Siedzieła tak bokiem. Obie nogi miała po jego jednej sronie

Gość no fakt niektóre są
To prawda, niektóre dziewczyny sa dość bezczelne. Nie rozumiem siadania na kolana facetowi, który ma dziewczynę. Ja sama nie miałam tupetu usiąść na kolana innemu facetowi, więdzac ze ma dziewczyne, nie mówiac o tym, ze sama mam faceta.

Gość no fakt niektóre są
nie miałabym *

Gość ja to nawet nie usiade
zadnemu nieznanemu facetowi na kolanach na imprezie, niewazne czy wolny czy nie ale ja to jakas dziwaczka jestem :P mowisz ze oni sie znali, wtedy tez bym nie usiadla zajetemu koledze na kolanach, to juz przesada

Gość kubek z
No dokładnie, mi też by przez myś nie orzeszło siadać zajętemu facetowi na kolanach :O ani w ogóle żadnemu właśnie ze wzaględu na to, że też mam faceta :O

Gość dasd
a ta laska wie o Twoim istnieniu??? bo moze wie ,nie trawi Ci i dlatego dala te fote...wiesz jak to z babami... wyobrazam sobie u mnie taka sytuacje...co ja bym zrobila...bo chociaz moj maz jest super facetem,o zdrady go nie posadzam to nie wiem jakby sie zachowal gdyby jakas laska siadla mu do foty na kolanach...pewnie nic by sie nie odezwal:))) no nie oszukujmy sie ze czulby sie wtedy zle,niekomfortowo itp;))) facet to facet:)) ale tak jak mowie-moja sierota by sie nic nie odezwala:) i moze Twoj tez z tej samej gliny? tez bym sie wkurzyla...ale dla mnie to sprawa grubymi nicmi szyta;) powtarzam-moze to jakis spisek?;)wlasnie by Cie wkurzyc..

Gość djwefhwe
pewnie, zeby mnie to wkurzylo ale wisz jak to czasem na imprezach bywa. dziwie sie ze opublikowal to zdjecie. spokojnie to moze byc tylko durny wyglu po pijaku, aczkolwiek nie powinien byc miejsca. jednak jak wiadomo faceci to pipy wiec zdarza im sie czesto takie zachowanie, ktorych my se nie wyibrazamy nawet

Gość kubek z
Mój facet twiredzi, że wszyscy jego znajomi wiedzą. Wiem kto na pewno wie, bo poznałam tych ludzi, ale on ma po prostu mnóstwo znajomych i nie znam wszystkich. Tej laski akurat nie. No i to nie jest jej konto tylko jeszcze innej. Nie wiem, kurcze w sumie to było takie zdjęcie gdzie się raczej wygłupiali. Siedzieli wszyscy na kanpie. Nakolanach trzech dziewczyn leżał jaiś facet i na kolanach mijego właśnie ta laska. Ale wygłupy czy nie, jego kolana powinny być zarezerwowane dla mnie. Może i jestem pazerna, ale tak to widze :O

Gość doskonale rozumiem ta
sytuacje, poniewaz moj facet nalezy do kategorii pipek kore w takiej sytuacji nie wiedz co zrobic lub powiedziec! Bylam swiadkiem sytuacji na pewnej imprezie gdzie do mojego faceta zaczela sie dostawiac lafirynda (obojgu nam znana) w tak bezczelny sposob ze stracilam panowanie nad soba i powiedzialam jej co o tym mysle, a ten oczywiscie stal jak cipka i nie wiedzial co ma ze soba zrobic. Wutlumaczylam mu co sie w takich sytuacjach robi i problemu juz nie mam. Faceci niestety sa niedorajdami w tych kwestiach i glupio im powiedziec obcej babie WON w tych sytuacjach my musimy dzialac

Gość kubek z
On tego nie opublikował, tylko jedna z jego koleżanek

Gość kubek z
No chętnie bym zadziałała, tylko z racji mojej nieobecności tam nie mogłam :O

Gość kubek z
Kurde tak się nakręcam przez ten topik, że leipej, żeby mój facet tłumacząc mi dziś tą sytuacje, ostrożnie dobierał słowa :P

Gość dasd
faceci sa pipami????? nie:)oni nie sa pipami:)my sobie to tylko tak tlumaczymy:) dziwne ze im sie nie podoba sytuacja gdy laska siada im na kolanach,sciska go i kokietuje:O uwielbiam te teksty:"co ja niby mialem zrobic????" nie drzyj sie na niego...powiedz tylko z pretensjami,ze fajne ma zdjecia w necie..chyba tez sobie podobne zrobisz i zobaczymy co jego koledzy na to powiedza.... i jak nie umie sie zachowac i pozniej musisz sie wstydzic(np powiedz ze przed swoimi kolezankami czy rodzina;))))wiem,wiem...durny argument ale tak bym powiedziala:))))to niech nie lazi po imprezach;)

Gość dasd
faceci sa pipami????? nie:)oni nie sa pipami:)my sobie to tylko tak tlumaczymy:) dziwne ze im sie nie podoba sytuacja gdy laska siada im na kolanach,sciska go i kokietuje:O uwielbiam te teksty:"co ja niby mialem zrobic????" nie drzyj sie na niego...powiedz tylko z pretensjami,ze fajne ma zdjecia w necie..chyba tez sobie podobne zrobisz i zobaczymy co jego koledzy na to powiedza.... i jak nie umie sie zachowac i pozniej musisz sie wstydzic(np powiedz ze przed swoimi kolezankami czy rodzina;))))wiem,wiem...durny argument ale tak bym powiedziala:))))to niech nie lazi po imprezach;)

Gość kubek z
Racja, coś takiego mu chyba powiem. No chyba, że palnie coś przez co wybuchne :O

Gość baba z mopem
oj przyfasoliłabym takiej , nie nawidzę takiego zachowania , dla mnie facet innej kobiety jest tabu , nietykalny , taką mam zasadę od zawsze

Gość kajtuś
nie przesadzasz, nie powinein bez ciebie wychodzic jak widac bo na zbyt wiele pozwala kolezankom, ja bym jej liścia sprzedala a jemu wytlumaczyla ze sobie nie zycze takich akcji, nawet do zdjec.

Gość kajtuś
baba z mopem ? szacun, ciesze sie że są jeszcze poządne kobietki 🌼

Gość kubek z
To nie ja tobie ukradła,m nicka tylko ty mi. Ja pomyślałam o nim wczyśniej, o!