Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek z

Czy wkurzyło by was to, że jakaś laski siedzi waszemu facetowi na kolanach?

Polecane posty

Gość kubek z
Dobra, nie ważne :O ale chociaż się tu nie wypowiadaj bo zamęt wprowadzisz :O Kurde, macie racje. Jemu moge powiedzieć, że nie życze sobie takich akcji, ale bardzo mnie boli, że nie moge lasce tego liścia sprzedać :O

Gość kajtuś
rozumiem cie dosnale, tez jestem bardzo zazdrosna i wiem jak ciezko jest nad tym panować. Ufam swojemu facetowi ale dzis kobiety zachowują sie jak dziwki i uwodzą dla sportu, dlatego mam obawy i zawsze trzymam reke na puslie:)

Gość bvxcmb
Zawsze szczery :D - rozbawiłeś mnie... wyjątkowo :P

hehe mnie tez zs rozbawiłeś ps tak to podryw!:classic_cool:

mnie by to tez wkurzylo, bylaby afera na bank, ale ja jestem wybuchowa, wiec to dlatego. moze faktycznie to tylko dobra kolezanka albo sie mu sama na kolana wpierdzielila, a jemu sie glupio zrobilo i nic na to nie powiedzial, bo to i tak tylko do zdjecia.... i tak masz dobrze, bo moj dal na facebook fote, z ktorej wycial mnie i reszte osob, zostal tylko on i moja reka obejmujaca go :O i to jego glowna fotka :O

Gość kubek z
Od lipca, będe mieszkać tam gdzie on i widzę, że trzeba będzie tam zaprowadzić jakiś porządek :P

Gość kajtuś
littlesensitive > :), to sie musial napracowaczeby oczyscic fote z nieporzadanych gosci:)

Gość Sylwia_A.
A może to było tak do zdjecia tylko? Przysiadła na chwile, ktos stanał z boku, zrobili sobie foto i już :) Jak znaja sie wiele lat, to nie robiłabym z tego problemu. No chyba że to nie było tylko do zdjecia tak, tylko po prostu siedziała mu cała impreze na kolanach, wtedy bym sie nieźle wkurzyła :)

Gość majutek25
Moim zdaniem to mogła być po prostu taka sytuacja, że robili zdjęcie więc wszyscy zebrali się w jednym miejscu (na kanapie) i żeby się zmieścić (i żeby zdjęcie było fajne, śmieszne a nie drętwe) to właśnie powskakiwali sobie na kolana ktoś się położył, ktoś usiadł. Moim zdaniem to całkiem naturalne, jak to że kiedy sobie gdzieś ze znajomymi robimy jakieś zdjęcie na imprezie itp to sie obejmujemy ramieniem albo coś, a nie stoimy obok siebie jak by dwie przypadkowo załapane na zdjęciu osoby. Wydaje mi się, że mocno wyolbrzymiasz. Ale najdziwniejsze jest to, że chodzisz po profilach znajomych dziewczyn Twojego chłopaka i przeglądasz ich zdjęcia i czy go tam nie ma??

Gość kubek z
Może i tak, ale ja też robie sobie różne zdjęcia ze znajomymi gdzie sie np. obejmujemy (ale taki grupowy uścisk a nie, że ja obejmuje tylko jednego kolege), ale na kolanach nigdy nikomu nie usiadłam. Nie jest tak, że chodze po profilach. Pozniważ nie widujemy się na codzień jak większość par, jestem spragniona jego widoku i lubie oglądać jego zdjęcia. Na jego profilu były zamieszczone dwa zdjęcia z tej imprezy i był link do albumu tej dziwczyny. Kliknęłam po prostu z ciekawości

Gość do autorki tego topiku
wiem co Cie wkurza :) najgorsze to jest to, że nie znasz laski i nie wiesz co za typ Jak pisała jedna osoba wyzej : gorzej bedzie jak mu całą imprezkę na tych kolankach siedziała :) ps. do mojego faceta tez sie jedna pipa przytulala na imprezie, kladla glowe na ramieniu ja sie tylko popatrzylam On zrobil mine" co za idiotka "(nie moglo go krecic bo gruba i brzydka :D) usmiechnelam i zaczelam podrywac innego i skonczylo sie tak, ze wszyscy przy stoliku adorowali mnie :D Nie ma co przezywac, chyba ze to cos wiecej niz tylko siedzenie na kolanach

kajtus :D wlasnie, ze nawet sie nie napracowal, bo byl na tym zdjeciu zaraz z brzegu, wiec tylko kilkoma kliknieciami odcial reszte zdjecia :P

Gość dlatego poniewaz ze...
BOŻE, SZOK SZOK SZOK. dlaczego kobiety w tych czasach sa tak naiwne? Twoj facet na pewno mial bliskie kontakty pierwszego stopnia z niejedna laska. Impreza. luzna atmosferka, laska siedzi Twojemu facetowi na kolanach. sorry ale to mowi samo za siebie- za naiwna jesteś :o

Gość bojabojaboja
Ja bym się wkurzyła. I szczerze mówiąc to oczekuje, że facet w takiej sytuacji autentycznie zrzuci taką laske z kolan.