Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia_pelasia321

Co zamiast łóżeczka i kiedy zmiana???

Polecane posty

Gość kasia_pelasia321

W jakim wieku wasze dzieci przestaly spać w łózeczku. Co kupiliscie im do spańia?

Gość martuuulka
deli27 kupilam dla synka takie lozko jakies pol roku temu ,nie polecam zima ,dziecku jest zimno,przychodzi do nas zmarzniety.

deli27 - ja kupiłam u tego sprzedającego co pokazałaś ale takie z jeszcze 1 dopinaną poduchą model męski o taki: http://www.allegro.pl/item896850956_rozkl_kanapa_lozko_junior_next_super_tkaniny.html całość się ściąga do prania, ja tam z wygody do pralki na 40* i bardzo szybko schnie, mam prawie 2 lata i o dziwo kolory nie zeszły. tylko że ja to kupiłam jako przejściówke, a mały w nocy dosłownie latał jak wentylator. tylko do rozkładania do spania to pod to dawał jeszcze gruby koc. U nas to miało być do nauki spania i nauki spania bez pampersa. Myślałam że po pół roku - roku to zwyczajnie wywale, ale jak na złość Mały nigdy mi tego praktycznie nie zmoczył w nocy, jak już to za dnia wtarł tam chrupki kukurydziane. ale po pół roku? (nie pamiętam dokładnie) i tak kupiliśmy normalne łózko, bo mały jakoś tak przestał "latać" w nocy..

Gość martuuulka
Blondyna.d mam identyczne,odpinana poducha. Fakt jak dziecko sie posika to szybko schnie. moj M kiedys cala noc na nim spal to zmarzl cholernie mimo,ze mamy cieplo w domu ok 22 stopni.

nooo - dlatego ja szybko i tak kupiłam normalne łozeczko, nam nawet koc mało co pomagał. tylko ze ja to miałam taki genialny pomysł, ze kupie to - 200zł - no cena jak za sam materacyk to łózeczka, a Młody 1. nauczy się może spać spokojniej, jak się sturla to z 10 cm na podłoge a nie spadnie z tych 50cm (wysokość łózeczka) a 2. to ja myślałam że mi to Synek poprostu przesika (nauka spania bez pampersa) i załozyłam sobie ze takie wpadki moga nam potrwac z pół roku a potem bez zalu to wywale. a tu Synek jak na złość nie sikał i przestał latać po łóżku, tylko że nie czasujmy się to jest sama gąbka to i izolacji od ziemi nie ma zadnej to kupiliśmy 2 łóżeczko a to mam do oglądania bajek, a w lecie rozkładam na balkonie na płask i mały moze sobie i klocki na tym układać (grubość taka ze dołem zakrywa akurat tak ze nic mu nie wyleci - taka wersja dla leniwych :D

deli27 mam takie. bardzo dobrze się sprawdzają. moje dzieci spią na nich już od roku. pokrowce super sie piorą no i przede wszystkim nie zajmują dużo miejsca. polecam.

A co myślicie o takim rozwiązaniu? Wkleiłam linki do łóżek dla chłopca i dla dziewczynki, ale chodzi mi o samą koncepcję. Chciałabym sprezentowac dla 2-letniej dziewczynki. Dobry pomysł? http://www.allegro.pl/item903585523_lozko_lozeczko_disney_cars_zygzak_drewniane.html http://www.allegro.pl/item903794879_lozko_lozeczko_disney_princess_od_maxi_toys.html http://www.allegro.pl/item895902121_disney_princess_lozko_lozeczko_od_18_miesiecy.html

ja wybrałabym to ostatnie. chyba najbardziej funkcjonalne.

Gość kasia_pelasia321
hmm ja myslałam o czymś takim normalnieszym- jakaś kanapa, tapczan tylko zastanawiam sie czy np. 16 miesięczne dziecko nie spadnie

lilitka dzięki za linka :) łózko w kształcie auta :) rewelacja

Gość a może jakis tapczanik

Gość marcepankowa

Gość hermenegilda....
Nie wyglupiajcie sie z zadnymi plasikowymi szajsami i gabkowymi materacami .. kupcie dziecku porzadne drewniane lozko z odczepiana barierka, bo te wszystkie ktore tu pokazujecia to az zal ... Zwykle biale lozeczko, do tego ladna, kolorowa posciel a nie jak na jarmarku :-O

Gość hermenegilda....