Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Titianea

Urlop

Polecane posty

Gość Titianea

Spedzilam tam duzo czasu. Jest pieknie i duzo taniej niz w Polsce. Na Filipinach bylam prawie dwa lata. Swiat jest piekny poza naszym "ogrodkiem". Moj przyjaciel mnie nie rozumi.

Gość Titianea
Dlaczego tam jest ladniej , cieplej , taniej i ludzie sa zyczliwsi. Troche odwagi i mozna zyc tak dobrze, taniej. Moj przyjaciel sie boi, trzyma sie tej Polski, nie umie mu wytlumaczyc ze jest duzo lepiej i bez stresu. Luzie sa lepsi i zyczliwsi.

Gość Titianea
Czy wy nigdzie nie jezdzicie ? Nikt nie podzieli sie swoimi opiniami.

Gość gruba wiola
Moze go odstrasza cena podróży. Tam moze i jest taniej, nie wiem, ale bilet chyba do najtańszych nie należy

ale chcesz tam urlop spedzic czy jechać na dłużej ? czy co?

Gość Titianea
Bilety nie sa drogie. Tak z Polski sa drozsze. Ja to lubie daleko od cywilizacji, choc iternet mam, ale moj dom graniczy z plaza. Dlaczego sie tego boi. Czy ten rytm w Polsce tak uzaleznia ? Czy to nacisk innych i spoleczenstwa.

a możesz jaśniej boi sie to wiem ale na dłuzej czy tylko urlop moze za bardzo słodzisz ten kraj a wiadomo nie ma tak ze zawssze różowo

i po co chcesz tam ciagnac kumpla skoro masz tak samych przyjemnych ludzi

Gość Titianea
Ja sie nauczylam tu zyc, tak bardzo ze nie mysle o powrocie. Moj zawod pozwala mi tu na wysokie dochody. Wszystko jest inne, nie ma tej konkurecji, braku zrozumienia , zawisci, zazdrosci. Tylko trzeba sie przyzwyczaic, przstawic. Nie kazdy to potrafi. Ja bym sie juz nigdy nie zamienila.

no ok jak ci tam dobrze ale po co ci ten kolega ? bo piszesz zawile

Gość Titianea
Chcialam mu polepszyc, ale on sie boi nowosci. mnie kolegow nie brakuje. chcial ale dostal cykora, bo go Ci ztwardziali przekonali ze , to dziki swiat, a tak nie jest.

no ja problemu nie widze zaproponowałąs nie chiał i juz nie każdy ma leciec na słodkie kolorowe opowiastki pozatym ten ktoś ma tu zycie wiec też nie tak łatwo zucic dla ....

Gość Titianea
Jak nie wyjzysz z za plota to nie mozesz porownac, to czyste lenistwo i strach przed nieznanym.

troche zwiedziłam :D i co z tego na siłe chcesz ludzi uszczęsliwiac czy co ???

Gość mamauaksmamam
autorko ale o co chodzi konkretnie ? jestes happy ok ! ale czy wszyscy mają żyć tak jak ty ? skoro kolega nie chce jechać to nie mozesz tego zrozumieć może nie chce nie widzi sie tam i co od razu tchórz ? hm... nie po prostu nie ma potrzeby rzucić wszytkiego na samo słowo jest pięknie