Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bieddnaa

Mąż mnie nie chce

Polecane posty

Gość aleola.....
nie zadreczaj siebie i jego, jesli jest zdrowym facetem, to ochota mu przjdzie

Gość edek31p
poczytałem tu troche i tak sie zastanawiam czy mnie nie dosięgnie ten sam problem tzn brak ochoty na sex kiedyś to nie mogłem dać sobie rady chciało mi sie prawie zawsze a teraz jakoś jestem bardziej świadomy swoich obowiązków pochłania mnie praca sex zszedł na drugi plan a może jeszcze dalej nawet o tym nie myślę a mam 38 lat miałem dziewczynę ale nie chciało mi sie do niej jeździć a jest ładna kobieta bałem sie że jak by chciała sexu a mi nie stanie to będzie wstyd że nie wiem . chciałem być z kims a nie sam ale od jakiegoś czasu nie wiem czemu nawet mi nie staje . wolałem zakończyć związek teraz jestem sam i i już nawet nie szukam nie wiem co wam doradzić Jest mi wstyd z tego powodu ale co moge zrobić

Gość samotka
Zmeczony? Moze to jakies przesilenie... Kup mu witaminy, magneez, gotuj zdrowo i urozmaicone potrawy :)

Gość sFutr43esdsgergd
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra jest mocniejsza od Viagry.