Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agul002

Alicja czy Natalia????

Polecane posty

Gość piekne imie
zdecydowanie alicja , piekne jest to imię kojarzy mi sie z taka piękna subtelną dziewczyna z klasa . Zdrobnienia tez sa ładne : Ala alusia Alutka alunia alcia alka alinka alus alunia aleńka :) Natalia moze ładnie brzmi ale skróty ma okropne no jak to brzmi natalka z takim ułomną dziewczyną mi sie kojarzy ( broń boże nie obrażam dzieci chorych )

Gość gość
żadne z tych, od natalek to już rzygam! zresztą Natalia nigdy mi się nie podobało, a Alicja jest bardzo ładne ale niestety forma Ala jest dla mnie nie do przyjęcia, brzmi wiejsko, tak jak Ela

Gość NutkaNutki
Natalia. Ja wlasnie to imie wybralam dla corki. Pracuje z dziecmi i wcale nie ma tak duzo Natalek, przynajmniej u nas. Tylko 1 poznalam do tej pory. Kroluja Zosie, Maje i Amelki

Natalia, najpiekniejsze imie;) moja cora tak sie nazywa;) od zawsze te imie mi sie podobalo i wiedzialam ze jak bedzie dziewczynka to Natalcia;D ale jest teraz ich duzo, wiec jesli nie chcesz powielac to wybierz Alicje, tez bardzo ladne

Gość gość
Alicja jedno z najpiękniejszych imion żeńskich , kobiece i ma bardzo ładne skróty . a przede wszystkim to imie bardzo podoba sie mężczyzną moja kolezanka ma na imie Alicja zawsze jak sie przedstawia wśród chlopaków to mówią jej że na bardzo ładne imie , zazdroszcze jej chciałabym miec tak na imie z pewnościa nazwe tak córkę:)

Gość gość
Alicja czarujące imię, Natalia już pospolite zwłaszcza że już za Kukulskiej ich sporo było, poza tym Alicja u kobiety brzmi seksownie a Natala już nie .

Gość Damian29lat
Pewnie ze Alicja to imię jest piękne i moja zona nazywa sie Alicja nawet jak pojechaliśmy za granice i sie przedstawiała wszyscy mężczyźni byli zachwyceni jej imieniem mówili ze jest bardzo piękne i seksowne co jest prawdą polecam nazwać tak swoja pociechę na pewno bedzie w przyszłości zadowolona ze swojego imienia . Pozdrawiam :) Ps. Natalia mi sie nie podoba w ogóle jest dużo ładniejszych imion ogólnie natalek jest bardzo duzo i to imię zrobiło sie bardzo pospolite tak jak Aleksandra czy Julia .

Gość gość
Obrzydziles mi do konca Alicje,Damian :O

Gość gość
Alicja tu Alicja tam, wszędzie bleee. Natalek było pełno jakiś czas temu teraz już się uspokoiło więc jestem za Natalią. Też miałam mieć Natalię, ale urodziłam synka.

Gość gość
Zdecydowanie Alicja :) ja mam córę Alicje ;) Wołam na nią zazwyczaj... Ryśka :D ale nie od imienia tylko kiedy się urodziła to miała pędzelki na uszach ;) od imienia to wołąm Luśka, Lutka, Alutka, Aluta, lub pełnym imieniem. Rzadko kiedy Ala- wręcz do niej mi nie pasuje jak już to Alka :D

Gość gość
Temat z 2010 roku dziewczynka pewnie już ma imię;)

Gość gość
Szczerze powiedziawszy żadne z nich mi się nie podoba. Ja bym dała Anastazję albo Mariannę, ale to mój gust. A jak już musi być jakieś, które podałaś, to Alicja jest ładniejsze.