Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenka121212

Problem z włosami !! błagam pomóżcie!!

Polecane posty

Gość olenka121212

Masakra pomóżcie mi!!!! Zdjęcie moich włosów po umyciu: http://img526.imageshack.us/img526/7936/p0302101717.jpg mam strasznie włosy one nie sa zniszczone.. po prostu takie mam jak umyje i wgniote jakies odzywki pianki itp to mam ładne loczki ale jak wysusze to jest masakra mam po prostu siano!! murzynka szopa ;/ tragedia;/ prostowanie moich wlosow zajmuje mi godzine.. przy wilgoci pusza sie kreca i praktycznie musze prostowac je codziennie.. co ja mam zrobic ;/ w wakacje wybieram sie nad morze.. i jak ja bede wygladala jak wyjde z wody.. moze ktos ma podobny problem jak ja i jakos sobie z tym radzi?

Gość olenka121212
jedwab nic nie daje..

Gość nie wymyślaj problemów
masz fajne włosy

Gość wlosssssssy
Nie susz ich suszarką tylko pozwól wyschnąć im samym, stosuj odżywki tak jak to robisz

Gość wlosssssssy
I nie szczotkuj ich jak są suche tylko rozczesuj dłońmi

Gość ktostammniejsza
masakra;/ dlaczego nie moge miec normalnych wlosow czy ktos ma podobny problem jak ja? i jakos sobie z tym radzi?

Zawsze możesz zrobić sobie trwałą prostującą na kilka miesięcy;)

Gość sdfhdfjlghfhfhgghjkhjk
ja mam takie wlosy

Gość ktostammniejsza
mialam trwałą prostująca jak bylam mniejsza i to za przeproszeniem gówno pomogło tylko mi zniszczylo wlosy.. musze je prostowac ;/ tylko to jest męczące ze tak codziennie

Gość yhmyhmyhm
zajebiste masz włosy :D poprawiłaś mi humor :D:D

Gość ktostammniejsza
haha jest przynajmniej ktos kto sie dzisiaj posmieje :)

Gość ja tez bym nie uzywala suszark
i do takich wlosow!!!to dla nich zabojstwo!!!

Gość ktostammniejsza
ale jak nie susze to mam loki... i potem jest je ciężej wyprostować...

Gość yhmyhmyhm
przepraszam! miałam dzisiaj kiepski dzień do chwili aż trafiłam na twój temat :) Pomyśl pozytywnie, że dzięki Twoim włosom komuś pojawił się uśmiech na buzi :D Dzięki :D

Ty już masz poprostu takie włsy. A co ty dziewczyno myslisz, ze kazda dziewczyna ktora idzie w prostych wlosach to takie ma?? Przestan, prawie kazda dziewczyna musi modelowac wlosy :O Nie jestes jedyna. Co moge ci doradzic: po pierwsze je zapusc. Beda wtedy cięższe i będą bardziej przylegac do glowy. Po drugie wiadomo odrzywka, jakies serum, na to cos wygładzającego, jakis wygladzasz i susz je na okraglej szczotce. Jak juz je wuruszysz to nakladaj jakis mocno obciazajacy preparat do prostowania i prostuj porzadna prostownica. Jak juz wyprostujesz to nakladaj znowy jakis wygladzacz, taki ktoregoo sie stosuje do wykonczeniai fryzury i spryskaj nablyszczaczem. Ja tak robie zawsze i dzieki temu mam poekne gladkie wlosy. Problem jest tylko takie ze to modelowanie z prostowaniem razem zajmuje mi ponad 3 godziny, ale czego sie nie robi zeby byc pieknym :) Acha, oczywiscie unikaj wilgoci, nie wychodz jak jest wilgotno a jak juz musisz to kaptur na glowe albo najlepiej dwa i zwiazane wlosy.

Gość oleje indyjskie sa najlepsze

Gość sen nocy zimowej
Chcialbym miec takie wlosy, mimo 'szopy' jak ją nazywasz. Moje są rzadkie i proste jak druty, wiecznie się przetłuszczają :o Radzę zapytać jakiejś dobrej gryzjerki/fryzjera/stylisty fryzur, może jest ktoś doświadczony w Twojej moejscowosci? U naszej fryzjerki mozna się poradzic i jeszcze zamowic kosmetyki ktore poleca, nie takie jak w sklepach, tylko specjalistyczne, fryzjerskie.

Gość sen nocy zimowej
*fryzjerki :d

Gość ktostammniejsza
no ja wiem ze trzeba sie namęczyc.. ale od tej prostownicy one juz po prostu są białe.. straszne :/ a co mam zrobic jak pojade nad morze? i wyjde z wody tragedia.. chcialam wrocic do lokow ale mam za krotkie wlosy.. zapuszczam po odrostach widac ze rosna mi wlosy ale po dlugosci nie bardzo bo sie lamia ;/ehhh

Gość autorko ja mam
takie same ale dłuzsze..po umyciu wyglądam jak rockowiec z lat 80 tych.Na plazy zawszepo zmoczeniu nakładam żel na nie i udaje ze tak ma byc..olewam gapiów:-P Nie susz je suszarą,stosuj odzywki prostujace i laiekier po ułozeniu włosów..Spoko z takim siankiem..gorszesa bardzo rposte włosy..takie jak druty.Luzik mleńka:-D

Gość ktostammniejsza
hehe jest jedyna osoba która ma ten sam problem :) wolalabym juz miec proste druty i myc wlosy codziennie.. mniej roboty..

ja mam gorsze wlosy od ciebie, w dodatku jeszcze je rozjasniam, co bardziej je wysusza. Mam mega kreconego, gestego barana na glowie. Mowie ci, porzadna prostownica to podstawa i DOBRE preparaty do wlosow. Tez przez dluuuugi czas nie moglam sobie z nimi dac rady. Najbardziej mnie wkurwialo jak i ludzie mowili "po co te wlosy tak tapirujesz???" albo "ales lakieru nawalila na te wlosy" nosz lur :O Ale wkoncu znalazlam sposob, i wlasnie wyzej ci go zdradzam. Jak bedziesz kupowac prostownice to koniecznie kup z SZEROKIMI PŁYTKAMI takimi, ktore maja 5-6 cm szerokosci. Ja np dzisiaj wyszlam z domu, mialam wlosy rozpuszczone i wrocilam z takimi samymi, wyprostowanymi, zajebiscie gladkimi, wiec nie pierdol ze musisz codziennie prostowac, bo teraz nie jest wilgotno i jak dobrzewlosy wyprostujesz to sie beda trzymac.

Gość ktostammniejsza
mam bardzo dobra prostownice z babylissa i nawet po niej mam szope;/ spoce sie... pada deszcz.. i po prostu szopa z powrotem;/

Gość autorko ja mam
ja dzisiaj wyprostowałam..spryskałam lakierem..wyszłam do sklepu i upss: ludzie na mnie jak na zjawisko..spojżałam w witryne sklepui w śmiech:-D Góra prosta..od połowy skecone i jak natapirowane..olewam juz moja fryzurke:-Pprzynajmniej sie wyrózniam i luzik;-) Witaj w gronie rockowych dziewcząt:-P

dziewczyno ja bym ci dala moja prostownice to bys miala prosciutkie, nie ucz ojca dzieci robic, itak masz wchuj lepsze wlosy niz ja ;]

Gość ja tez bym nie uzywala suszark
ja wogole z moimi nic nie robie poza myciem.mam proste druty czesze je rano i tyle.modelowac ukladac nie musze.zreszta sa dosyc cienkie ale mam ich sporo