Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość so konfjuzd

Kłamstwo na początku

Polecane posty

Gość so konfjuzd

Nie wiedziałam które forum wybrać. To chyba odpowiedniejsze.. Otoz jestem na początku związku , poznajemy się. Gdy rozmawialismy o przeszlosci łozkowej powiedziałam,ze nie jestem dziewicą ,ale miałam tylko jednego partnera z ktorym się do prostu w tych sprawach niedogadywalismy dlatego nie mam za duzo doswadczenia. On powiedział,ze sie nawet cieszy bo myslal ze miałam wiecej i cieszy go taki stosuenk do tych spraw jak mój. Niestety to było jedno wielkie kłamstwo. Prawdą jest ze nie jestem juz dziewicą tylko,ze nigdy nie spałam z chłopakiem. Zrobiłam to z dziewczyną... Mój obecny partner bedzie pierwszym i na pewno sie zorientuje ze to moj pierwszy raz z mezczyzna dlatego nie zamierzam tego ukrywac. Powiem mu prawde, tylko zaastanawiam sie jak zareaguje ? Bedzie chiał mnie wiedząc ,ze wszesniej wolałam kobiety.. ?

Gość ---Wiesz co ---
Zaufanie w związku to podstawa.....Powiedziałaś o swojej przeszłości, że miałaś partnera..hmmm....niby nie skłamałaś, bo to prawda, chociaż była to dziewczyna. Może zostaw to, tak jak jest i nic nie mów. Przeszłość jest nie tak ważna, jak przyszłość. Co było to było, teraz liczy się Wasz związek, oczywiście oparty na prawdzie i wzajemnym zaufaniu.Od teraz.:)

Gość so konfjuzd
nikt nic nie powie ?

Gość so konfjuzd
boje sie ,ze po prostu zorientuje sie ze jestem zupelnie zielona w sprawach lozkowych i pomysli ,ze go oklamalam ze nie jestem dziewicą a przeciez to nieprwada :/

Gość ---Wiesz co ---
Nie martw się, napewno sobie poradzisz....to samo przyjdzie :)