Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lajzamineli

perfumy Zielony Wiatr

Polecane posty

Gość Lajzamineli

czy ktoś je pamięta? z czasów PRL, pachniały tak świeżo i cudownie, może schować się Armani z "Aqua di Gio" czy Donna Karan z "Be delicious" da się je gdzieś kupić?

Gość gość
Pamiętam te perfumy, szukam od lat podobnego zapachu... Pozdrawiam

Gość Loreline
Perfumy mojej wczesnej młodości.Nigdy więcej nie spotkałam tego zapachu.Poznałabym go na końcu świata.

Gość aaaaagggggggniecha
nie pamietam do czego podobny>

Gość olivka niebieska
A ja się nawróciłam i każdemu polecam. Choć jestem chora i cierpię bo nawróciłam się z okultyzmu ale jestem szczęśliwa i Bogu dziękuję za to otwarcie moich oczu na zło, które wiele lat czyniłam !!! Chodzilam do wróżki, sama sobie też wróżyłam z tarota, wierzyłam w różne horoskopy, senniki, chodziłam na joge, brałam homeopatyki dobierane przez specjalistke od wahadełka, leczyłam sie tzw. bioenergoterapią tj. reiki, oczyszczanie czakr i tzw. aury. Dziś wiem, że to jest okultyzm w najczystszej postaci. I wszystkich przed tym przestrzegam. Króluj nam Chryste zawsze i wszędzie !!!

Gość gość
Witam! Ja także pokochałam zapach mojej młodości, jakim był " Zielony wiatr". Dlaczego nie produkują już tych perfum? To był cudowny zapach, piękniejszy niż " Gio de Giorgio Armani" - też już trudno dostępny i drogi.