Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetkaa24

Dlaczego mezczyzni nie maja odwagi zagadac do kobiety na ulicy

Polecane posty

Gość Oleńka234
ale ze mnie sucz (iza27@autograf.pl) - skoro nie wiesz, to chyba jednak dużo nie czytasz ... W literaturze często się pojawia ... i to już w podstawówce np. w Małym księciu ... Dlatego też nie użyłam słowa alkoholik ... bo alkoholizm to choroba ...

No własnie, czyli jak taki wystartuje - przełamie się - to juz nie jest przegrancem. (bo uzgodnilismy, ze nie startuja przegrancy.) No chyba ze kryteria bycia przegrancem są nie tylko w dziedzinie startowania do kobiet (bo jednak niektórzy startują), i .. jest cos jeszcze. Co takiego? :classic_cool: Owszem, tylko ilu jest takich Millerów na milion? :) nie był "przegrancem" jakich miliony. Poza tym, przepraszam bardzo, dac sie podrywac, to da się wielu facetów. :D słowo :D w tym wypadku uroda pomoze, gwarantuję :D:D

Gość
wiesz zyję w przeświadczeniu ze jestem zarozumiałą suką o mega wysokim poczuciu własej wartości a i tak nigdy nie powiedziałbym że wystarczy jedno moje spojrzenie aaby miec każdego heheheh tylu ilu dla mie wszysko tylu powie ze ładn ale nie w jego typie ..troche pokory jesli juz piszemy powaznie :/

brunetka - a co, jestes.. hmm.. poszukująca? :D

Gość Oleńka234
ale ze mnie sucz (iza27@autograf.pl) - i aby nie było nieporozumień... skoro nie czytałaś to w Małym księciu jest postać Pijaka, nie pijawki ... :P

fakt ze kobieta wybiera, ale nie wszyscy faceci pójdą, i w kazdych warunkach. To tez jeden z mitów ;)

Gość
...szczerze ?? musisz sie bardziej postarac aby mi pocisnąć robaczku :D

Gość Dejwidd
Kobiety pytają kobiet, dlaczego faceci do nich nie zagadają na ulicy. I teraz wymyślacie sobie niestworzone teorie. Ja przedstawiciel płci brzydkiej już tłumacze dlaczego tak jest. Po prostu boi się wyśmiania. Niestety bardzo często tak się dzieje, że kobieta wykpi takiego osobnika, a zwłaszcza gdy jest w gronie koleżanek/znajomych i padną bolesne słowa" ten koleś do mnie zarywał!". Mężczyźni wytworzyli mechanizm obronny, czyli chamskie i bezwstydne zagadywanie. Wtedy kobieta czuje się zawstydzona i w razie próby wyśmiania takiego faceta, ten obróci to w żart. Sameście sobie winne.

Gość Oleńka234
ale ze mnie sucz (iza27@autograf.pl) - jeśli już mowa o pokorze, to trzeba by zacząć od tego, że lepiej nie pouczać skoro jednak niewiele się wie ... A owe spojrzenie ... wyrwałaś z kontekstu, bo chodziło o to, że w ten sposób pokazujemy facetowi że ma szansę ... a nie że należy do nas ... :O

Gość Dejwidd
i przestańcie spamować czarnuchy z czarnymi nickami, bo panoszycie się po forum jak byście byli u siebie w domu(a nie jesteście). Te wasze kłutnie i waśnie załatwiajcie na priv. Rozp,dalacie każdy temat.

Gość Oleńka234
ale ze mnie sucz (iza27@autograf.pl) -i po co ta agresja? :D Ja tą drogą nie pójdę ... Możesz mnie nazywać jak chcesz... mogę być nawet pijawką ... (bo chociaż wiesz co znaczy) :P

Gość
ja paradoksalnie im bardziej niesmiały facet i im mniej atrakcyjny tym milsza jestm i tym łagodniej się znim obchodzę ... nie chce komuś zaniżac samooceny przeciez schlebia mi ze podszedł powiedział cos miłego zaprosił ale jak podchodzi buc z tekstem ze ma na mnie chote ... nie mam skrupułów !

Gość
heh ale gdzie agresja??? hehehe

Gość Oleńka234
Dejwidd - masz rację... ale kobieta z klasą wyklucza takie zachowanie ... więc?

Gość Oleńka234
ale ze mnie sucz (iza27@autograf.pl) - a nie chce mi się tłumaczyć, że nie wmówisz nikomu, że to miało być miłe ... Mów co chcesz, ja już nie odpisuje, bo mnie nudzi ...

Dejwdd, owszem, to tez pisałem. Ze - w swoim mniemaniu - przegra. a bywa tak, ze im ładniejsza, tym wieksza szansa na przegranie, bo przeciez skoro ładna, to moze przebierac... i wybierze -> też przystojnego i "lepszego ode mnie". (A inny zwiazek to ten ze "ładniejszy" jest kojarzony jako "lepszy, bogatszy, fajniejszy") To podswiadome i udowodnione naukowo, nawet u innych gatunków. Wiec wielu daje spokój bo czują ze "za wysokie progi". oczywiscie mozna dyskutowac, czy to przegrancy - w pewnym sensie tak, ale cóz. Wszyscy nie moga wygrac, a dobór naturalny rzadzi sie swoimi prawami... i nikt nie chce byc tym odrzuconym. Olenka - stąd niesłabnące powodzenie ...kobiet bezklasowych :D :classic_cool:

Gość
i tą oto puentą 222 zamykamy ową dyskusję a czarnuchy idą rozpierdalać inne topiki heheheheh

Gość Oleńka234
"Olenka - stąd niesłabnące powodzenie ...kobiet bezklasowych" - to nie dlatego... Ich powodzenie wynika z "bezklasowych" facetów, których jest jakieś 99,9% .... Wiadomo, że swój tylko do swojego ciągnie ... Trudno, aby taki facet startował do kobiety z klasą skoro nawet nie wie co to znaczy ... Zresztą chwała mu za to .. :P

ja spadam.. musze sie rozruszac co nieco. :) i tak tylko przypadkowo zajrzałem. tak w ogóle juz sie tu miałem nie pojawiac, nawet raz wysłałem na smietnik siebie samego :D zeby mi skasowali profil... i chyba moderia nie wzięła powaznie. :) 🖐️

Gość Dejwidd
Kobieta z klasą? W tych czasach kobiety mają wiele klas... podstawówka, zawodówka, technikum etc. ;p A z kąd tępy chłop ma wiedzieć co siedzi w głowie takiej kobiecie?(przyjmijmy że nie ubiera się na różowo, nie ma tlenionych na biało włosów i tipsów). Niestety kiedyś się tak sparzyłem, i przez to z pewnością straciłem wiele okazji do ponownego parzenia się- tym razem z kobietą :D

ano własnie. Bo to to samo, co "trzymanie się swojej grupy społecznej, bo bezpieczniej" :D poza tym, po czasie te "klasowe" czasem okazuja się mocno przereklamowane i w efekcie nieopłacalne. A gwarancji nikt nie daje.:classic_cool:🖐️

PS no i wychodzi definicja "przegranca" - bynajmniej niezupełnie i nie tylko związana z umiejetnoscia startowania do kobiet... tak jak przewidywałem :D 🖐️

Gość Oleńka234
222 - nie chodzi o bezpieczeństwo, czy gwarancje ... Po prostu jest to niemożliwe... Czy naprawdę trzeba to tłumaczyć? Uważasz, że np. profesor mógłby gustować w dziewczynie po szkole specjalnej? Awykonalne... Mają inne potrzeby, język i w ogóle inny świat ...

Gość Oleńka234
222 - niewiele rozumiesz widzę ... Ludzi nie łączą rozmowy o pogodzie ... Ludzie muszą mieć jakieś cele w życiu, potrzeby, ambicje i wiele innych spoiw ... Muszą mówić tym samym językiem, mieć jakieś cechy wspólne ..

Gość Dejwid.

"Najgorsze co was moze spotkac to odmowa, i chyba az nic takiego sie nie stanie, a ile mozna zyskac? " Ale brednie:P.Od niektórych można oberwać kulkę w plecy:P.A zaczepiać to bym mógł ale zawsze jest takie zagrożenie:O.

Gość man oh man
bo szmaty sie wali a nie zagaduje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Shepherds
Po pierwsze, stwierdzenie, że to kobieta zdobywa - to mit. Kobieta co najwyżej może przez swoje zachowanie zachęcić faceta by ten podszedł. Argument, że ona może go odrzucić, jest nietrafiony, ponieważ facet też może odrzucić kobietę. Dlatego jeśli coś z tego będzie (a coś z tego będzie jeśli obie strony tego chcą), to zdobywcą jest najczęściej inicjator kontaktu. Po drugie, myślenie, że co może spotkać faceta poza odmową kobiety jest bardzo dobre, jednak dla wielu mężczyzn nieosiągalne. Wiąże się to z prehistorią, gdzie jeśli facet dostał odmowę od kobiety jego szanse na znalezienie kolejnej bardzo malały (społeczeństwo plemienne). Strach ten można ominąć poprzez - praktykę - wmówienie sobie, że rzeczywiście nic nie tracę (co tylko na pozór jest proste) Co więcej, atrakcyjni mężczyźni nie boją się podchodzić do atrakcyjnych kobiet, ponieważ zwykle są dobrze odbierani (pozytywna reakcja = sukces). Natomiast mężczyźni z niską samooceną mogą tylko utwierdzić się w przekonaniu, że kobieta atrakcyjna jest, niestety, poza ich zasięgiem i trzeba zadowolić się czymś mniej ponętnym. ( a to boli!!)

Gość facet45345
Malo ktory facet zagada laske na ulicy. takze same musicie dzialac