Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mozliwe

prostownica godna polecenia

Polecane posty

Gość nie mozliwe

Dziewczyny którą prostownice polecacie? Ja osobiście chcialabym taką ktora daje wlosy proste aż do umycia.Po wyprostowaniu włosów moją prostownica jest tak ze zanim dojde w zamiezony cel juz sa falowane i sianko :/ Czy macie taka juz wyprobowana ktora nada naprawde proste wlosy przynajmiej na dwa dni? Zastanawiam sie nad kupnem Remington s1051. Wyczytałam że daje proste wlosy i do tego ma fuknkcje takze krecenia. No ale to reklama tylko.a czekam na spostrzezenia wasze:)

Gość sondazdiagnostycznyy
wiesz co nie wiem jak jest z dwoma dniami-bo ja myję włosy codziennie ale mam prostownicę, którą dstałam od mamy, kupiła mi w prezencie, cena około 40 złoty, firma Łucznik naprawde świetna prostownica, w porównaniu do tych które miałam a miałam już droższe i włosy po nich miałam sianowate a efekt znikał jak się pojawiła odrobina wilgoci w powietrzu czy wiatru troche ponadto mam utarty sposób na gładkie włosy myję szamponem Dove Therapy białym i używam odżywki też Dove Therapy- te kosmetyki sprawiają, że włosy są lekkie i gładkie później rozczesuje, suszę suszarką (to najważniejszy moment) kierując strumień powietrza zgodnie z tym jak chciałabym aby włosy się układały, chwytam pasmo na dole, troszke je pociągam-by się naprostowało i suszę to pasmo (nigdy nie susz pod włos, naprawdę to jak suszysz to połowa sukcesu) później po wysuszeniu daję sobie 5 minut pauzy, żeby resztki wilgoci itd z włosów zniknęły, przeczesuję kilka razy w tym czasie można zrobić makijaż itd (bo czasem jak się idzie do pracy to ma się mało czasu więc warto te 5 minut wykorzystać ubierając się czy robiąc makijaż itd) i później jeszcze szybko dosłownie minutka posuszę, przeczeszę i prostuję Łucznikiem prostownica szybko się dosyć nagrzewa- włączam ją przed suszeniem albo i czasem po jak zapomnę, w 3-4 minuty już i tak jest gotowa, a zbyt gorąca wcale nie prostuje lepiej niż mniej gorąca i przejeżdżam nią wolno każde pasmo dwa razy naprawde polecam tą prostownicę, włosy mam super proste cały dzień i wieczór można woskiem (odrobinka!) też wygładzić włosy, a jakiekolwiek odstające kłaczki np te krótsze przy czole itd potraktować gumą do włosów

Gość karwa fak
the wahl cutek ... jeżeli chodzi o profesjonalizm

Gość nie mozliwe
hmm łucznik?? nie znam wogóle takiej firmy no ale poczytam w internecie o tym. Dzieki za rady z suszeniem:)

Gość bgvfrbnhynyt
jakbyś chciała to ja mam remington do sprzedania. używany 3-4 razy, co z resztą widać :-)

Gość nie mozliwe
masz remington s1051? dlaczego nie uzywasz?

Gość bgvfrbnhynyt
mam 1031, ale chyba nie ma większej różnicy. mój ma turmaliny, teflon, jonizację, funkcję kręcenia, temperaturę od 130 do 230 bodajże. jest etui na nią i zamszowy sztywny futerał. dołączona płyta. nie używam, bo nie muszę. dostałam w prezencie

Gość nie mozliwe
a ile byś chciała za nią?

Gość bgvfrbnhynyt
hmmm.... no nie wiem, nie zastanawiałam się wcześniej.... a może tak, ile byś proponowała??

Gość nie mozliwe
Nie jednak bym wolała kupic w sklepie, z gwarancja i miec pewnosc. No dziewczyny wypowiadajcie sie:)

Gość bgvfrbnhynyt
no jak wolisz, moja jest na gwarancji. a jak kupisz w sklepie to też nie zawsze masz pewność. niestety ostatnio sie przekonałam :-( i poczytaj sobie opinie na wizażu, zamiast tutaj pytać , bo tam masz wszystko w kupie

Gość bgvfrbnhynyt
a może mi doradzisz po prostu, w jakiej cenie mogłabym ją sprzedać?? bo noszę sie z zamiarem wystawienia jej na allegro już dłuzszy czas, bo zajmuje mi miejsce w szafie. a przecież nie wywalę nowej i dobrej prostownicy :-)

Gość nie mozliwe
no Nie wiem w sklepach są za około 170 zl. Proponuje troszke obnizyc aby cena byla wiekszym atutem i moze ktos sie skusi

Gość bgvfrbnhynyt
trochę tzn. ile?? myślałam o 100 zł razem z przesyłką. to chyba dobra cena biorąc pod uwagę, że prostownica jest praktycznie nowa. mi zależy żeby ja sprzedać, bo tylko sie marnuje w szafie.

Gość nie mozliwe
oj jak za 100 zl chcesz wystawic to mysle ze ktos sie skusi jesli jest oczywiscie nowa i dobra

Gość bgvfrbnhynyt
dzięki za odp. chyba wystawię za 90zł + przesyłka