Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koalicja987654

Co kupujecie na walentynki swoim partnerom?

Polecane posty

dziewczyny bardzo Wam dziekuje ze chciałyscie mi pomóc. Niestety nadal jestem w kropce. Raz jeszcze bardzo bardzo dziekuje. Do zobaczenia na kafe, ide spac... mam troche dosc juz tematu prezentow. znow sie zdołowałam :( Buziaki

00:31 taka_maja ciekawa jestem, czy są takie pary, które tego święta nie obchodzą. traktują je jak absurd, hmm?? to miłe coś dostać masz przeświadczenie że on cię lubi, to słodkie. ale jednak to wszystko najbardziej cieszy handlowców. te wszyskie firmy które zbijają interes- to one naj kochają Walentynki;p _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Tak. Ja i moj partner :P Po pierwsze - prezenty dajemy sobie i bez okazji, podobnie jest z kolacjami, wyjazdami, wypadami do kina. Programowo nie wybierzemy sie w Walentynki do restauracji - nie lubimy tloku, a tego dnia wszyscy jakby sie nagle z choinki urwali tlocza sie po knajpach i kawiarniach. Po drugie - dzien wczesniej kolezanka ma urodziny i raczej nie bedzie nam sie chcialo imprezowac 3 dni pod rzad. Po trzecie - Walentynki to obce pseudoswieto, dla nas synonim kiczu, tandety i kiepskiego gustu. Wolimy Kupale, to przynajmniej slowianska tradycja :P

Aha, dodam, ze gdy bylam mlodsza, jakies 10-14 lat temu, slyszalam, ze Walentynki to Swieto Milosci, ale milosci w ogole,nie tylko miedzy kochankami. Wydawalo mi sie wtedy, ze to fajna okazja, zeby sie usmiechnac na przystanku do obcych ludzi i wreczyc im serduszko, wlozyc sasiadowi cukierka do skrzynki na listy, napisac pare milych slow mamie. Wtedy wiecej osob tak postepowalo i swiat byl weselszy. Teraz mam wrazenie ze wszyscy licza, co kupic partnerowi, co on kupi, gdzie warto pojsc, mysla, ze "TRZEBA kupic bilet do kina", TRZEBA zarezerwowac stolik" - jakby innego dnia nie mozna sie bylo rownie dobrze bawic. Na ulicach dziewczyny ktore nie dostaja od facetow prezentow bez okazji chodza z minami napuszonych pawi, prezentujac roze, bo w tym roku wreszcie dostaly cos na Walentynki, osoby samotne wbijaja wzrok w podloge, a wszedzie atak oblesnych rozowych serduszek przyprawia o mdlosci... No i naprawde wole Kupale, przynajmniej cieplo jest i tyle mamy ciekawych obrzedow :P

Gość loretka
bla bla bla

Gość gorbatchovsky
ja właśnie bym się chciał poradzić, wiem, że na superpharmie są zniżki na różne markowe kosmetyki i co do tego? miś? czekoladki? kino? kolacja? nie znamy się za długo...

Gość sassssssssssssssssssssssssss
hmm w sumie spodobał mi sie pomysł "uwaga moja dziewczyna bije"na koszulce. a co sądzili co kupić, np fajną elgancką koszulę (chciałam mu kupic czarną, bo strasznie podoba mi sie w tym kolorze), tą koszulkę z napisem, czy moze jakis perfum (wiem jaki lubi). w sumie perfum mogłabym dać do koszulki lub do koszuli. albo taki smieszny płyn do kąpieli (tzn opakowanie które mu sie spodoba, tzn jakby facet który uwielbia broń, dostał pistolet a w środku płyn do kąpieli). sama nie wiem. bo nie wiem co dostane od niego. a pozatym, tak jak ktos pisał. "co dostales na walentynki od niej?" "hmmm płyn do kąpili i koszule...." "ahhaaa fajnieeee" :S

Gość sassssssssssssssssssssssssss
tzn nie chodzi mi o pieniadze.bo ja zarabiam wiecej od niego, wiec dla mnie wydac teraz np 200zł na prezent, to nie taki problem (chociaz jestem troche skąpa), a dla niego te 200zł to prawie majątek. wiec nie chce aby se głupio czuł, dając mi cos skromnego. ja będe se cieszyc, nawet jakby dał mi zwykłe serduszko :)

Gość moj pomysl dla WAS
http://spraypainting.cba.pl obrazy malowane sprayem ja na tej stronie kupilam serduszka dla mojego faceta a moj przyjaciel przy okazji wzial podobne dla swojej ukochanej:) prezent rewelacja kazdy obraz jest jedyny w swoim rodzaju niepodrabialny bo nie da sie namalowac dwoch identycznych obrazow :) obrazy dostalismy w 48h co tez jest plusem. Jesli moj chlopak wpadlby na taki pomysl bylabym zadowolona :)

Gość zapachowy
U mnie na walentnki zwykle sprawdzają się perfumy i kosmetyki. Jako że znam moją połówkę dość dobrze i mogę dobrać odpowiednie do jej rodzaju skóry i gustów zapachowych :) Wczoraj wpadłem na niezłą promocję w super-pharm, kupiłem naprawdę fajne perfumy z 30% taniej czy coś takiego i już mam z głowy :)

Gość to my bardzo romantycznie
spędzimy walentynki :D ja robię kolację, będziemy oglądać film i grać na konsoli :D mamy po 24 lata :P