Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koalicja987654

Co kupujecie na walentynki swoim partnerom?

Polecane posty

Gość Majka23.............
No ale ta książka chyba tyle samo miejsca zabierze co inna? A jakie to miasto? Znasz je? Może go zabierzesz w jakiś ciekawe miejsce, a po powrocie przygotujesz mu kolację? Jest masa pomysłów, ale ja go nie znam żeby ci doradzić.

Majka- na kolacje to On chce mnie zabrać... to już wiem. i uswiadomilam sobie,ze nie wiem co mu kupic,bo malo go znam..:( fakt-kazde nasze spotkanie, jest jak pierwsza randka- efekt widywania co 2 tyg:(

moja koleżanka w tamtym roku dostała od chłopaka nowe audi 6, dodam ze ona ma lat 19 a on 27. Może ja nic nie dostałam bo nie mam nawet takiej potrzeby , nie mam faceta, ale nie chciałam bym takiego prezentu dostać, czułam bym się strasznie przedmiotowo

Wow... jestem w szoku Andzela... To ja juz wolę dać książkę ktorą podaruję z sercem a wzamian cudowny czas na kolacji z ukochanym.

wiesz, to zależy. Ten facet Twojej kolezanki chyba spi na pieniadzach i dla niego dac taki prezent to jak dla mnie dac książkę.

walentynki nie musza oznacza slodkich prezencikow! ja bym przyjela A6 z checia :) liczy sie gest a taka A6 to dopiero gest :P zalezy wlasnie co dla kogo oznacza to slowo. Jedni podaruja ksiazke a inni samochod. Ja zeby nie bylo tak oklepanie kupilam zel do seksu oralnego... tak dla urozmaicenia i moze dokupie jakis kosmetyk jeszcze i obowiazkowo cos slodkiego, co Wy na to

Gość kokoszkaaaa
3 miechy razem, widza sie rzadko a ty mu juz obciagasz?

Gość jestem ladna i seksowna
najlepszym prezentem jest oddać swoje dziewictwo. a jak już je oddałyście to :(((((

Gość kokoszkaaaa
:-(

kokoszka zazdroscisz?:P play durexa czerwony tez jest oki;) tak slyszalam:p od kolezanek:D

faceci mają łatwiej. tak już dla spokoju i bez wysiłku dają kwiatka i zabierają na romanyczną kolację..

Gość kokoszkaaaa
nie mam czego :-(

a wgl tenwalentynki to totalna komercha czy jakby to inaczej nazwać. chwyt marketingowy. mus dawania prezentów. ciągle trza się wykosztowywać. jescze urodziny, imieniny, boże narodzenie + jakieś niespodziewane okazje. jakby nie wystarczyło to że się jest i kocha... dla mnie naj pokazaniem uczuć byłoby gdyby facet dał mi coś od serca BEZ OKAZJI. a walenty to okazja ;// głuuuuuuuuuuuupia

ja dam mu ksiązke. nie wyczuwam wogole o co chodzi z tymi prezentami jesli chodzi o mnie i mojego faceta. Na Mikolajki myslalam ze dajemy sobie drobiazgi a On wystrzelil z duzym prezentem. Więc ja odwdzieczylam sie na Boze Narodzenie. z kolei On wtedy dal mi mase czekoladek ale nic materialnego. nie wiem jak podchodzic do tej kwestii w naszym przypadku :o wole teraz dawac cos neytralnego :o

Gość kokoszkaaaa
wiem co dobre, ale napewno nie po 3 miechach :-( w dodatku tylko po kilku spotkaniach :-(

ładna i seksowna- masz racje, dla nas walentynki sa zawsze gdy sie zobaczymy-to nasze swieto. ale i tak milo jest sobie powalentynkowac:)

Gość zołzowata eter
gówno ..co za zjebany temat..

Gość Alicja666
Ja nie kupuje nic bo nie obchodze tego durnego i bezsensownego "swieta", o czym zreszta moj maz wie:D

Gość taka_maja
ciekawa jestem, czy są takie pary, które tego święta nie obchodzą. traktują je jak absurd, hmm?? to miłe coś dostać :) masz przeświadczenie że on cię lubi, to słodkie. ale jednak to wszystko najbardziej cieszy handlowców. te wszyskie firmy które zbijają interes- to one naj kochają Walentynki;p