Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koalicja987654

Co kupujecie na walentynki swoim partnerom?

Polecane posty

ja tez sadze ze jak ktos sie kocha to nie potrzebny im specjalny dzien (tak jak mi i mojemu facetowi) okazujemy sobie milosc i bez walentynek,ale skoro juz jest- to niech bedzie:)

Koalicja podsunelas mi pomysl z ksiazka bo juz wybralam wczesniej ale okazji nie bylo:) zamowie to zdazy dojsc:) ucieszy sie na pewno:)

Koalicja987654 aaa bo faceci czasami lubia pojechac po bandzie :P umawiaja sie z nami ze dajemy sobie drobiazgi a tu wpada nagle z wielkim prezentem O_o :D a tu niewiadomo czy sie cieszyc czy plakac :D fajnie jest tez podarowac facetowi prezent bez okazji, gorzej jednak z kasa

" ciekawa jestem, czy są takie pary, które tego święta nie obchodzą. traktują je jak absurd, hmm?? " Są :> nie tyle, jak absurd, po prostu zwisa mi to "święto"..z moim facetem obchodzimy nasze własne różne dziwne rocznice, miesięcznice i inne dni szczęśliwego czwartku, co tylko przyjdzie nam do głowy ;)

Gość Jola Lojalna
Brzydula siup na inny topik! ;)

Dirty South- no ale wytlumacz mi to- wiesz jak sie glupio czulam :o ja zawsze ogolnie sadzilam ze Mikolajki to okazja na drobny prezent a na Boze Nqarodzenie daje sie cos wiekszego. a on zrobil zupelnie NA ODWROT! ja na BN wpadam z duzym drogim prezencie a On z czekoladkami duzej ilosci ale to zawsze tylko slodycze. Nie wiem o co chodzi :o znow na walentynki wpadne z ksiazka (tylko) a Onz czyms duzym. - UDUSZE GO CHYBA JAK TAK ZROBI!

Gość o jaka madra ale to dla ciebie
"zamowilam mu na allegro ksiazke "Mężczyzni są z Marsa a kobiety z Wenus"" AUTORKO SAMA PAMIETAJ JA PRZECZYTAC!:O

hmm co można kupić? napewno nie kubeczek, pluszaczka :P . Może jakies markowe bokserki? poduszkę ze swoim zdjęciem , kalendarz ze swoimi zdjęciami, pościel, perfumy. Wydaje mi się ,że to są najbardziej udane prezenty :) albo cos oryginalnego np koszulka z napisem "uwaga! moja dziewczyna bije" :) można zamówić na allegro

Koalicja987654 ale na to jaki prezent dostajemy juz raczej nie mamy wpływu :) widocznie facet ma potrzebe by Cie hojnie obdarowac a Ty nie zabijaj go tylko sie ciesz :D a przy nastepnej okazji mozesz sie zrewanzowac, chociaz przy wreczaniu prezentow nie codzi o to by sie licytowac kto da wiekszy czy drozszy Ty sie nic nie przejmuj, ja to wtopke zaliczylam na boze narodzenie... myslalam ze sobie nic nie dajemy bo nie rozmwialismy nawet o tym... a On mi wchodzi do domu z prezentem, poczulam sie koszmarnie i bylo mi glupio. Na szzcescie mialam okazje sie zrewanzowac w niedlugim czasie ;)

jejku dlaczego mnie tak zjezdzacie z ta ksiazką. Przecież fajna do poczytania, nie chodzi by sie edukował tylko o walentynkowy symbol. a tu widze ze zle wybralam. ja tez uwazam ze walentynki to nie jest jakas nie wiem jaka okazja do prezentow :( Dirty_south- moj facet nie ma potrzeby by mnie ch o jnie obdarowywac tylko chyba zeby wprowadzac mnie w zaklopotanie. Glupio sie czulam jakd] dostalam duzy prezent na Mikolajki a ja mialam drobiazg dla niego jak i wtedy gdy mialam dla niego na BN drogi prezent a on dla mnie praktycznie nic... :o Kurcze we wczesniejszych zwiazkach nie mialam jakis takich problemow a tu taki ZONK :(

Koalicja jezeli wiesz,ze w ogole zajrzy do tej ksiazki to oki:) Moj chyba by tylko obejrzal w niej okladke wiec wole kupic mu taka,ktora poczyta:) A moze album na zdjecia albo Twoje zdjecie w fajnej ramce?:)

ja traktuje ta ksiazke ktora kupuje jak kartke walentynkową :) wiem ze ma ksiazke "potega podswiadomosci"-to tez taka ala naukowa i ponoc ja czytal (tak mowil) wiec moze i do tej zajrzy, mi badziej zalezy zeby traktowal ja jak symbol , jak hmm pamiątke no nie wiem- w srodku bedzie moja dedykacja :) gdybym wiedziala ze On szykuje dla mnie cos drogiego,specjalnego to tez bym kupila cos innego- ALE JA SIE BOJE ZE BEDZIE JAK NA BOZE NARODZENIE. nie chce zrobic z siebie glupka :(

Gość Alicja666
Ale macie problemy... :P

Szczerze to jak dla mnie taki prezent jest bez sensu. To takie oficjalne strasznie...naprawdę nie wiesz, czym się interesuje Twój facet? Ja bym dała w prezencie pióro albo osobie, która ma jakieś zapędy pisarskie, albo jakiemuś prezesowi :p żeby miał czym podpisywać umowy.

wiem czym sie interesuje-pracuje w branzy gastronomia hotelarstwo, byl barmanem, lubi sport (ale juz nie czynnie) nie chce mu kupowac alkoholu, albo zestawu barmanskiego (bo to juz wogole mu sie nie przyda) :P

jesli facet ma gdzie wykorzystac taki dlugopis czy pioro to jak najbardziej, mnie sie podoba, bo jak ma tym w domu rozwiazywac krzyzowki to nie za bardzo :D a wracajac do ksiazek to z mojegu punktu widzenia faceci nie lubia raczej czytac, ale jak jest cos interesujacego to mozna zaryzykowac :D ja swojemu dalam na dzien chlopaka ksiazke... dla dzieci xD tak dla jaj, smiechu bylo co nie miara i wyklejania bo z naklejkami byla :D jednak facetom najbardziej sie chyba przydaja praktyczne prezenty, takie ktore pozniej moga jakos wykorzystac, np koszulka, czapeczka itp no i beda pamietac ze to od nas :)

To moze ten zestaw barmanski bedzie jednak dobry?? jesli nie ma takiego to moze zacznie tworzyc jakies dobre drineczki dla Ciebie :D swoja droga widzialam na necie fajne pojemniki na kostki do lodu, to moze byc dodatek tez do prezentu a rozumiem ze ta gastronomia w hotelu? czy ogolnie hotelarstwo? podrozuje to moze jakis przewodnik po ulubionym kraju zagranicznym :>

filmy tak- ale na stancji nie ma dvd (lubi thrillery typu Rec... ale nie ma dvd wiec nie kupie plyty.. Muzyke lubi kazda wpadajaca w ucho :o samochodu jeszcze nie ma :o ja dziewczyny mam utrudnione zadanie naprawde :o

Gość Taki Ło Keatywny mąż czyzna
A my sobie siadamy przed naszym komputerem i sobie wybieramy nazwzajem prezenty. Potem kazdy placi osobno i 14 odbieramy swoje prezenty .. i jest impreze lalalalalal