Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abraja

Co autor miał na mysli....

Polecane posty

Abstrach*jąc od altruistycznych zagadnień metafizycznego pietyzmu, godny jestem pokusić się o stwierdzenie iż uwielbiam zakładać strój Spidermana, po czym biorę kłębek białej wełny i wyobrażając sobie, iż jest to pajęczyna, rzucam jeden jej koniec na balkon należący do 90-letniej babci Genowefy, a następnie skaczę z parapetu wydając z siebie dziki okrzyk wojownika sumo i kradnę jej z balkonu zużyte, suszące się majty, które po powrocie do domu starannie przyczepiam do mej tablicy korkowej różowymi pinezkami

Gość autor to ktos z kafe
? :p

no raczej nikt normalny by tego nie wyjarzył ;)

Gość to chyba wiem czyje to jest
:D

Rośnie ze mnie dzi**a z kamienną miną oraz z całkowitym opanowaniem maszeruję wytrwale przez palące piaski Sahary w poszukiwaniu parujących stolców wygrzewających się leniwie w blasku słońca, które gdy napotkam otaczam wielką troskliwością i pieczałowitością, przyglądam się im z zaciekawieniem oraz uraczam swój nos ich wspaniałym aromatem, po czym rzucam się na upragnionego świeżego stolca i pożeram go nie zważając na zasady Savoir-vivre, delektując się jego niepowtarzalnym smakiem oraz konsystencją dając sobie do zrozumienia, że życie jest piękne oraz czując jak duma wypełnia moją pierś a radość gości w moim sercu

a tak wogóle to jestem kobietą a pytong vel knaga to pieszczotliwa nazwa mojej łechtuni, która od tego ocieractwa urosła do rozmiarów pyty słonia i mam trochę problemu z ukryciem jej pod spódnicą

na spokojnie Przez 98 minut codziennie wpatruję się hipnotycznie w puszkę po pasztecie popularnym z Biedronki, wyobrażając sobie, że to mój szkolny kolega Jaźwiński Ryszard (obdarzony zajęczą wargą i skoliozą), który pod wpływem mego mesmerycznego wzroku przemienia się w skrzyżowanie legwana zielonego z Rowanem Atkinsonem i zapina mnie brutalnie w mego lekko nieświeżego wedla

Gość abraja skad Ty to masz
?

mam pełno bo zbieram ;) codziennie z rańca zakładam na swą mosznę 6 do 10 żabek karniszowych po czym ubrany w maskę spidermana straszę starsze panie na moim osiedlu ;)

wczoraj kochałam się analnie z wieloczynnościowym robotem kuchennym za 39,99zł z dyskontu spożywczego Biedronka

ostatni W chwilach słabości wznoszę modły do starej ścierki kuchennej, którą następnie szoruję odbyt i znaleziska układam w porządku alfabetycznym przy miseczce Pimpusia. Jeśli to nie pomaga, nacieram głowę padłą wiewiórką,którą to przechowuję w lewej kieszeni zimowego płaszcza, recytując Wielką Improwizację.

Gość
stwerdzenie "godny jestem pokusic sie" jest totalnie bez przekazu gdyz bez sensu:D