Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxto

Doradzcie mi prosze

Polecane posty

Gość xxxto

Hej! Mam problem. Jestem z chlopakiem prawie 2 lata. Na razie nie chce z nim uprawiac seksu bo mnie to w ogole nie kreci... Nie mialam nigdy takiej potrzeby... Przez ten okres zostawil mnie i poszedl do innej ( zrobil to z nia ) ale pozniej tego zalowal, wybaczylam mu.. Mowil ze poczeka az bede chciala ale ostatnio sie w ogole do mnie nie odzywa... A jak odzywa to sie czepia... Powiedzial mi nawet ze jak sie to nie zmieni to nie chce byc ze mna... Doradzcie mi prosze :( Bardzo go kocham mimo wszystko ;/

Gość xxxto
Ja 17, on 19...

Gość Titianea
Jak ci szantarzuje , to tez cie nie kocha i mu na tobie nie zalezy.

Gość xxxto
to co radzicie? :( przemeczyc sie i mu dac? ;/ Teraz nie czuje sie na to gotowa ;/ Za mloda jestem... Nie chce byc w ciazy... a ryzyko zawsze jest :(

nie zalezy mu na Tobie to przecież widac Zdradza Cię bo ty się z nim nie pzrespałaś póżniej wraca bo zatesknił ;D ,a teraz znowu cię zostawia moim zdaniem nie powinnaś się wogóle do niego odzywać jak masz do siebie szacunek nawet jeśli go kochasz . Daj sobie z nim spokój .

Gość a jak powiedzial
"ze jak sie to nie zmieni to nie chce byc ze mna.." to znaczy ze to, zeby umoczyl malego, jest dla niego najwazniejsze, wazniejsze od ciebie. byle dupa byla i koniec. a na moje oko wrocil do ciebie, bo moze uznal, ze jak zobaczylas, ze raz odszedl, to teraz zeby znow nie odszedl, ty mu dasz. i tyle. kopnij chuja w dupe, bo nie na tobie mu zalezy, tylko na ruchaniu :O :O :O a to: " Mowil ze poczeka az bede chciala ale ostatnio sie w ogole do mnie nie odzywa..." pokazuje, ze jedno mowi, drugie robi. niby mowi, ze poczeka, ale strzela fochy. no sorry, napalony egoista :O

Miłość miłością a zasady jakimi się kierujesz swoją droga. Wybieraj co jest cenniejsze, własna i nieprzymuszona wola czy w wieku 17 lat podporządkowanie się innej osobie z perspektywą dalszych ustępstw wobec niej i innych na rożnych polach? I choć trochę facetowi współczuję ponieważ jego zapal wystawiony został na długą próbę to jednak nie znaczy że Ty musisz cokolwiek robić wbrew temu co uważasz za słuszne.

zaczekaj z tym . Mówie ci naprawdę warto spotkasz kogoś kto naprawdę Cię bedzię kochał i przeżyjesz coś cudownego . Nie rób tego bo on tylko tego chce, jak będziesz na to gotowa i poczekasz to zrozumiesz ze naprawdę warto

Gość xxxto
Ech kiedys mnie tak katowal oto ze powiedzialam mu ze zrobie to z nim ;/ Kurna bo bym zrobila ale nie chce teraz ;/ Nie czuje sie na silach, a zmusic sie jakos tez nie moge ;/

Gość on nie kocha ciebie tylko
ruchanie. jasno to widac z jego postawy: nie dasz ty, to odejde i da mi inna. i bardzo dobrze, niech kutas idzie gdzie indziej, jak nie potrafi uszanowac twoich potrzeb :P

Gość on nie kocha ciebie tylko
to powiedz, ze faktycznie mowilas, ze zrobisz to z nim, ale chyba nie podalas konkretnej daty? on z choinki sie urwal :O :O :O

Gość xxxto
jasne ze nie ;/ powiedzialam tylko jak bedzie okazja ;/ ech to co mu napisac? :(

prawie każdy facet taki sam Sex tylko w głowie nie jest jeszcze taki dojrzały jak ty bo myśli inna częścią ciała , mówię Ci dużo jest facetów na świecie , ale na pewno znajdzie się taki który uszanuje twoją decyzję i Ciebie samą bo taki jak ten to nie jest Cie wart !

Gość żeby spierdalał ze swoim
ultimatum (dasz albo odejdzie), bo nie jesteś panienką z burdelu, żeby dawać na zawołanie :O nie masz ochoty na seks na razie i powinien to zrozumieć. jak nie rozumie, to albo jest głupi, albo myśli tylko o sobie i swoim fiucie. a dwa, powiedz mu - możesz ode mnie - że jest wyjątkowym egoistą i manipulatorem, żeby wymuszać tak ważną decyzję, jak rozpoczęcie życia seksualnego. żałosny jest. a tobie życzę fajnego następnego faceta :) :) :)

Gość xxxto
tylko zastanawiam sie teraz jak z nim zerwac skutecznie ;/ Bo macie racje :( Nie mam co sie zmuszac do czegos czego jeszcze nie chce mimo ze go kocham ;/ Dzikuje wam :*

Gość wiesz wydaje mi się
że nie będziesz miała kłopotów ze skutecznym zerwaniem - wystarczy, że zakomunikujesz mu, że na razie z sexu nici. zobaczy, że nie przelewki i poszuka innej, za przeproszeniem, dziury. dla ciebie to lepiej, bo poznasz kogoś fajnego i zrobisz z nim to, kiedy będziesz chciała, a nie kiedy będziesz zmuszana.