Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zupapomidorowa

topik górniczy

Polecane posty

Doła mam. Robota mi się skończyła i mogłabym iść spać, ale nie mogę. Nie ma nic ciekawego w tv. Żadna muzyka mi się nie podoba. Nie mam z kim pogadać. Wkręcam sobie same najgorsze rzeczy. W domu nie ma ani grama alkoholu. Ktoś jest jeszcze niżej ode mnie? Nie wierzę.

zupka ile ty tych tematelów jescze bedziesz zakładać jesteś ty inteligentny i mądry człowiek vel pinokio i diabeł?:D:D:D

Gość nieznana orange
z całym szacunkiem - ja jestem niżej :) do 7 rano w pracy, jest cholernie zimno a ja założyłam cienką bluzkę, do tego jutro mam gości, chociaż zamierzałam spać do oporu :o nadmienię, że jutrzejszy dzień to jedyna moja wolna sobota w lutym :o :o :o

Gość nieznana orange
nom :o dyżur niestety ostatnio wszyscy chcą mnie odwiedzać, żeby obejrzeć moje nowe mieszkanie :)

Gość thats_obvious
zupka, masz okazje wyprobowac swoja rade ze stopki :)

Babciula - i ja takoż, niestety humor mój obecny na swawole nie pozwala. nieznana - aaa, na pewno nie masz gorzej! 😭 thats_obvious - wypróbowałam, ale kurczę, nie pomogło. A drugi raz się boję, to delikatne ściany.

Gość thats_obvious
to we framuge ! albo kanta (ale nie dupy :) )

zupapomidorowa - nowy człowiek demolka :D Może to przez to, że się trochę ociepliło :O Myślę o zrobieniu strasznej głupoty i próbuję się jakoś powstrzymać po prostu. A o tej porze większość ludzi śpi i budzenie tych już śpiących wydaje mi się niestosowne. Jestem zbyt porządna.

Jakiej znowu głupoty? Nie rób głupot bo to głupie jest...a to zdecydowanie do Ciebie nie pasuje....:)

zupa> zrób głupotę, ile to człowiek głupot w życiu narobił i już o nich nie pamięta, nie myśli, rób głupotę, jak masz ochotę:-)