Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krotkowlosa

mam bardzo cienkie wlosy i musze miec krotkie fryzury

Polecane posty

Gość krotkowlosa

i mam wrazenie ze przez to jestem jakby niezauwazalna dla facetow:-(

Gość krotkowlosa
eh jak ja zazdroszcze kobietom ladnych wlosow

krotkie fryzury toz sa bardzo fajne :) moze powinnas inaczej sie czesac? Masz jakies zdjecie? moze moglabym Ci jakos pomoc

Gość krotkowlosa
ale to takie nudne ciagle krotkie wlosy. jeszcze co innego krotka fryzurka z grubych wlosow . wtedy sie lpiej prezentuje. nie mam niestety zdjecia

Gość krotkowlosa
ale ja nie mam boba bo to bob trzeba miec troche tych wlosow z moich niestety bob nie wyjdzie

sa rozne szampony na wieksza objetosc,mozesz je troche natapirowac czy cos :)

Gość krotkowlosa
w dlugich wygladam fatalnie 3 na krzyz. oj mylisz sie faceci widza kondycje wlosa. mowie tu o normalnych dojrzalych facetach a nie jakis malolatach

Gość krotkowlosa
wlasnie nie moge ich natapirowac bo sa bardzo gladkie i ten tapir zaraz opada wogole sie nie trzyma. wogole po lakierach piankach wlosy mi wypadaja

Gość krotkowlosa
boje sie zrobic trwala bo mam naprawde cieniutkie wlosy. zanjoma ma o wiele grubsze a po trwalej miala bardzo zniszczone. a niby robila jakas delikatna trwala w salonie fryzjerskim

Gość krotkowlosa
nie sa zepsute ale takiego zabiegu moga nie przezyc. chodze do dobrego salonu i fryzjerka mi odradza. i jak patrze na wlosy tej mojej znajomej to widze ze ma racje. skoro mi wypadaja po zwyklym lakierze piance to co dopiero po trwalej. eh juz taki moj los oskubanego kurczaka :-(

Gość ewelina26
idz na komputerowe badanie wlosow a nie sie tu wyplakujesz, cienkie - sprawa genetyczna ale ich ilosc kwestia odzywiania, dbania itd.

nie rob trwalej! jezeli masz naprawde az tak cieniutkie wlosy to moze lepiej jak zaczniesz brac skrzyp polny. Rob maseczki z nafty kosmetycznej i kup sobie jakis produkt na porost wlosow. Moja mama wylysiala w paru miejsach,zaczely jej strasznie wypadac wlosy miala bardzo marne. Kupila produkt w oriflamie (nie pamietam nazwy) na porost wlosow.Wciera sie go w skore glowy, nie dosc,ze wlosy szybciej rosna to jest ich o wiele wiecej :)

Gość krotkowlosa
chodzi o to ze ja juz stosowalam wszystkie ogolnodostpne kuracje. bylam u dermatologow i powiedzieli ze to kwestia genow i nie da sie tego zmienic. porobilam badania i sa ok. normalnie plakac mi sie chce na dodatek naogladalam sie przed chwila zdjec na naszej klasie i lzy mi kapia. kurcze dlaczego wszystkie kobiety maja takie sliczne wlosy a ja nie.... dzieki Wam za checi pomocy. zamykam topik dla moich wlosow i tak nie ma ratunku. na zawsze pozostane oskubanym kurczakiem niezauwazalnym dla facetow

Gość krotkowlosa
mam gg ale naprawde nie chce mi sie rozmawiac :-(

Gość krotkowlosa
przejrzalam dzis setki profili kobiet na nk i nie znalazlam zadnej z nedznymi wlosami. pomijajac oczywiscie te ktore zniszczyly sobie wlosy na wlasne zyczenie czyli rozjasnialy je prostowaly itp. i jak tu sie nie zalamac :-(