Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaha

Komputer pamięc ram

Polecane posty

Gość gaha
nie wyciagne trudno ... zabiore komputera wtedy bd płacili za internet który własnie załozyli ;] bo na 2 komputer ich nie stac ;] przynajmniej taki plus bd

Gość LoBoToMiA
A ja pracowalem na komputerze ktory mial 640Kb pamieci podstawowej i 384Kb rozszerzonej ;) Mowie o realiach a nie o prince of persja ;)

Gość gaha
to jeszcze zapytam ;p czy to w koncu możliwe te 38 ram ? czy nie bo tu ktos pisał ze miał 4 MB ram :P

Tak zrob.podpisali umowę to szybko nie zerwa chyba ze na próbę wzięli.pieniądze szybko odzyskasz ale tez uważam ze malo wzięłas.ja dałbym wiecej.

Gość gaha
komputer a nie komputera :p jeny :P

Gość LoBoToMiA
1Mb tez mozliwy ;) Nie dzisiaj, nie teraz, nie w laptopie z xp ;)

Gość gaha
no ja chciałam 700 ;d ale mama wzieła 500 ... mi tez sie wydawało mało , ale jak zaczał mi gadac tak to zgłupiałam w koncu ... wielkiego informatyka z siebei robi teraz ... bez szkoły :D

Gość LoBoToMiA
38MB w laptopie ktory jest na tyle nowy ze ma kamerke to jest po prostu nie mozliwe ;)

Gość kiok
nie, nie jest to mozliwe, aby 3 letni komputer mial tak malo ramu. Skoro to twoj sasiad, to co za problem sprawdzic w danych jakie ma parametry?

Gość gaha
o nawet nagrywarke ma :D

Na3letni komputer to prawie niemozliwe.tyle to mogl miec 10letni... Kliknij prawym Moj komputer i sniadanie nstp Właściwości tam chyba wyświetla lo wielkość ram spisz tu to Dokladnie to zobaczymy ile jestg

Gość gaha
no tylko ze teraz wielka kłotia jest :P bo wczoraj w domu awanture zrob ił mi ze jest ten komputer wart 300 czy 200 zł

Gość gaha
wiem jak się sprawdza ramy tylko ze teraz nie moge isc do nich :P teraz w domu ich nie ma

Gość kiok
chce was naciagnac. Zapropnuj, abyscie poszli z tym komputerem do sklepu komputerowego i tam na pewno uprzejmy sprzedawca znajdzie informacje o ilosci ramu, skoro wy tego nie potraficie zrobic.

Gość LoBoToMiA
On jest chyba niepowazny, oddaj mu te pieniadze i zabieraj laptopa, niech szuka innego frajera ;) za 300zl to kupi laptopa ze 128MB pamieci, z rozjebana bateria, dyskiem 10GB, bez nagrywarki i z windowsem98 ;)

Gość sdfghjkl
Jeśli kupiłaś w sklepie to powinnaś mieć dane kompa w specyfikacji, do mojego laptopa dołavczona byla cała książka ( w chyba 10 językach) gdzie z detalami opisane są wszelkie podzespoły, także RAM.. 38 MB to by mógł mieć sprzęęt sprzed 10 lat, sprzed pieciu trafiały się jeszcze ze 128 MB, to było wtedy absolutne minium ale dla XP zalecane jest min. 256 MB.....

Gość gaha
tylko ze nie pamietam ile jest tam w tym komputerze ... a teraz nie moge isc sprawdzic ... nie po prostu on jest głupi kolega który sie nei zna tez mu nagadał ... on nie ma kasy i wymysla ;/

Na 38 mega xp by nie szedl moze sie wam przecinki przestawiły co?no 3 giga na 3letni komp to sporo ale prędzej w ta wersję uwierze

Gość slaslaslaw
Akurat oryginalny Prince of Persia biegał na AT'ku z 640 kb ramu. Fajne czasy :) 38 Gb ramu w lapku to niemożliwe 38 Mb ramu to bardzo mało prawdopodobne - musiałby mieć trzy moduły pamięci 32+4+2; tyle pamięci komputery miały w okolicach 1996-98, atak stary ten lapek chyba nie jest

Gość gaha
tak tylko ze ta ksiazke oddałam mu;p razem z komputerem ;/ no bo w sumie po co mi była ?

Gość gaha
nie nei tamten komputer nie ma 3 GB tylko mój obecny ... ja chcialam policzyc sobie :P tylko tamten ma mniej

no to fajnie się wkręcacie :D :D :D

Wiesz moze nie skończyłem studiów bo nie złożyłem pracy dyplomowej a poza tym wszystkie semestry przeszedłem i mowie ci gosc g wie i sie uparł bo mysli jak ty-ze chcesz go naciągnąc.za 2 stowy to biorę popsuty chocby na części juz teraz ;)

Gość gaha
a tak w ogole wchodze w ten panel sterowania ( mówie o swoich komputere ) sprawdzam tam jest 3 GB wchodze w mój komputer klikam prawym przyciskiem tam na te te juz jest ze 116 Gb a w drugim 106 czemu tak jest :P jak jest napisane ze mam 3 GB :P

Gość LoBoToMiA
"Znajdz mi laptopa z 3 slorami na ram ;) chyba ze swieczka trzeba by poszukac ;)". Koles jest lewy i tyle, nie sprzedawaj mu bo to same problemy, przyjdzie za miesiac z reklamacja ze nie dziala.... "bo mu sie piwo wylalo".

Gość gaha
Tak myslałam ze ten komputer nie jest wart tyle ... tylko trochę więcej ... ale miałam chwile zwiatpienia :P gdy mi tak nagadal w sumie moim rodzicom

Gość LoBoToMiA
3GB to ram, a te setki to dysk twardy, inna inszosc.

Gość gaha
juz za późno ;p ale ja nie che tego komputera bo widziałam w jakim jest stanie

Gość gaha
ahaaa ok dziekuję :)

Ty to w nowym te 3 czy w tamtym?ręce opadają od razu wydawało mi sie ze 3 giga na 3letni komp to sporo.. Jak ty to kurwa chcialas przeliczyć !? Ja pierdole chyba czegos nie wiem jeszcze.. Informatyk najbardziej niedouczony wazne świata mówili na wykładach teraz wierzę..