Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innaanna

pomóżcie wybrać wózek

Polecane posty

Gość maja papaja
A Takatę widziałaś gdzieś w sklepie może? Jak się na nie zapatrujesz, bo mnie się wydają trochę zbyt surowe, tak jakby miały za mało wyściółki? M-C przy nich to jak poduszeczka. :)

Gość DO MAJA PAPAJA
nie widzialam takaty-teraz zerknelam na linka. Faktycznie jakis taki surowy jak dla noworodka... Wiesz - ja dopoki nie urodzilam dziecka o wozkach nie mialam zadnego pojecia i szczerze mowiac nie interesowalo mnie to. Nawet jak kupilam bugaboo to kierowalam sie specyfikacja techniczna i praktycznoscia uzycia nie wiedzac za wiele o jego "gwiazdorskiej historii". Kusilo mnie czasami na jakis inny wozek-wiesz, mozna to porownac z nowym ciuchem. Moze to kobiety tak maja. Na szczescie jak przeszlismy z gondolki na siedzisko to mi przeszlo :D

Gość DO MAJA PAPAJA
co do zimnego powietrza to czasami za takim bezwietrznym, trzaskajacym mrozem tesknie. Tutaj zwykle jest tylko chlodnawo,ale wiatr robi swoje niestety.

Gość maja papaja
Mam 2w1, czyli i trzaskający mróz i lodowate powietrze. :P Naprawdę nie ma czego pozazdrościć... Chciało ci się innego wózka, bo maluszek nie ważył wiele, ale zazwyczaj jest tak, że spacery przestają być miłe kiedy dziecko zaczyna ważyć tyle co sam wózek, albo i więcej. :) Spoko, kobiety faktycznie tak mają. Mnie też mało pociągał rynek artykułów dziecięcych, zanim zaistniała ówcześnie sytuacja życiowa mnie do tego nie zmusiła... :P Ale to było w 2005 roku, czyli pewnie na długo przedtem zanim ty zostałaś mamą, stąd miałam okazję przejrzeć (i po części przerobić) troszkę więcej produktów, w poszukiwaniu tych najodpowiedniejszych. :)

Gość my kupiliśmy
taki: http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1166 wypróbowałam go biorąc chrześnicę na spacer(bo nasz maluch jeszcze w drodze :) i jak narazie jestem zadowolona, mimo trasy przez śniegi i zlodowacenia na chodniku. Z spraw formalnych prowadzi się go świetnie, składa i rozkłada bardzo łatwo no i elementy są stosunkowo lekkie a zawieszenie bajka. Wózek kupiliśmy używany, po jednym dziecku, w stanie idealnym można powiedzieć - żadnych plam, przetarć za 1400 zł z całym wyposażeniem. Materiał podobno nie do zdarcia, był regularnie prany a kolory bez zmian.

Gość mała15
www.bajka.net POLECAM:)

Gość mała15
WWW.BAJKA.NET POLECAM:)

Gość Babalaala
Zajrzyj na stronę http://www.gondolka.pl/ tutaj znajdziesz opisy wszystkich firm produkujących wózki oraz plusy i minusy poszczególnych modeli

Gość gość
Dziewczyny jeśli szukacie naprawde dobrego wózka to polecam Anex Sport. Użytkujemy go już rok. Nie powiem ani jednego złego słowa na ten model. Lekki , zwrotny , mały po złożeniu i co ważne idealny na każdy teren. Wózek polacam każdej mamie ktora uwielbia długie spacery.