Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek bez dziewczyny

Skoro dziewica chcą doświadczonych, to kogo ma szukać prawiczek?

Polecane posty

Gość hr Rosporek-Walicipski
tylko idiota i katolik z pierwszą się żeni, aby potem z onanizmu urwać sobie ptaka.....

Gość hr Rosporek-Walicipski
prawiczkom powinno się komisjnie przywiązywać dzwoneczki do jaj, aby wszyscy słyszeli, że idzie nieudacznik i koniotłuk.

Gość hduhdfe
ważam, że jestem fajny, przystojny i inteligentny tylko jakas zadna laska tak nie uwaza :P

Gość Ali a ty sobie słownik kup
"pomorze" pomoŻe łosiu....

Gość dziewice na drzewach wisza
" żelfix (zielony.zelek@o2.pl) " Pewnie żelek na drugim nicku. " nie obrażaj mnie przecież on nawet ortografii nie zna" drugi żelek nie zna ortografii?:D pierwszy też nie zresztą:D

Gość wkwkwksa
"weście" :D:D:D:D

Gość pojada go obejrzec
trzeba bylo nie klepac na kazdym topiku o milosci do wykladowcy, ktory ma prawie 40 lat . teraz nie dziw sie ze cale forume o tym pisze .

i offerma pozamiatał bo przecież dla normalnych ludzi to żadna walka a do przystojnego, inteligentnego, zaradnego, fajnego to się dziewczyny powinny same uśmiechać (tradycjonalistki) i w kolejce ustawiać (te bardziej nowoczesne)

myślisz BNB że jak sie jest przystojnym to łatwo zbódujesz trwały związek? Gówno prawda... dwa moje powarzne związki(tak myślałem o nich) rozpadły sie przez to jak wyglądam. Przez te właśnie zaczepki switaśnych panienek. Więc nie chrzań bo nie wiesz jak to jest. wydaje Ci sie że wygląd to wszystko i na tym zbóduje sie trwały związek

ja siedze caly czas w chacie :O prace skonczylam w piatek, a teraz mam weekend :D i siedze z chorym partnerem i miedzy pisaniem postow zajmuje sie nim :P

"między tym, do którego się ustawiają, a tym który nawet koło dziewczyny nie stał. " zapewne taka, że jeden jest atrakcyjny a drugi nie :classic_cool: "chcecie to powalczcie, żeby być bliżej tej pierwszej grupy" mam kupić hormon wzrostu od chińczyków? :D "jak sie jest przystojnym to łatwo zbódujesz trwały związek? Gówno prawda... dwa moje powarzne związki(tak myślałem o nich) rozpadły sie przez to jak wyglądam" jak bys był brzydki i przez całe życie wszystkie patrzyły by na ciebie jak na nic interesującego bo masz takie rysy twarzy i 160 cm wzorstu to bysmy inaczej podyskutowali 🖐️ "doswiadczone chca prawiczkow, zeby nad nimi dominowac i ich uczyc " ale atrakcyjnych prawiczków. na co takie j brzydki typ do rozrywkowego seksu?

Gość taki jede koles
lelouch piszesz że miałeś dużo koleżanek dla których byłeś przyjaciółką z kutasem. Powiedz mi na jakie tematy z nimi rozmawiałeś ? Czy byłeś czynny w wymyślaniu tematów ? czy rozmawiałeś z nimi na sprośne tematy ? czy może tylko na te grzeczne ?

Gość
" piszesz że miałeś dużo koleżanek dla których byłeś przyjaciółką z kutasem. Powiedz mi na jakie tematy z nimi rozmawiałeś?" "na jakie tematy z nimi rozmawiałeś ?" Nigdy nie narzucałem tematu. Może poza: Co słychać? Ogólnie rozmowa toczyła się o pierdołach, o uczelni itp "Czy byłeś czynny w wymyślaniu tematów ?" Nie miałem do tego talentu. Wolałem sie nie odzywać. "czy rozmawiałeś z nimi na sprośne tematy ? czy może tylko na te grzeczne ?" Od tego to one miały chłopaków.

"dzo. Tylu ludzi wam mówi, że dużo zależy od waszego nastawienia i działania, a" w rodzaju chemicznego aliego... swoją droga taki nick to też sieczka w mózgu :classic_cool:.... który narzeka że jest za przystojny i przez to go dziewczyny rzucają bo jakieś laski go ciągle podrywają? jego doświadczenie jest nieprzekładalne

Gość prwiczkowatowanieneie
"22-letni prawiczek o k**wa, ale burdel się zrobił na tym temacie wtf ?" tam gdzie żelek, tam i burdel.

Gość
" Ale w życiu zdarza się " Ano właśnie: Zdarza się. Co nie znaczy, że tak jest w każdym przypadku. Na jednego szczęśliwca co był milczącym mrukiem którym zainteresowała sie dziewczyna przypada dziewięciu takich co mogą sobie jedynie zwalić do rozkładówki - będzie to ich najbliższy kontakt z płcią przeciwną na jaki mogą sobie pozwolić. Teraz sie przyczep, że to moja (nasza) wina, że dziewczyny się w nas nie kochały. "Tylu ludzi wam mówi, że dużo zależy od waszego nastawienia i działania, a wy wiecie "lepiej", to proszę bardzo. Możecie dalej wylewać gorzkie żale i obwiniać o to zły los. START!" Zrozum durniu, że my juz nie jesteśmy już w liceum ani na studiach i jedyne co nam pozostało to portale randkowe albo kluby - ani jedno ani drugie mi nie w smak. Na studiach uderzałem do dziewczyn a nastawieniem nie przypominałem zbitego psa. I co? I gówno. Nastawieniem jak charakterem, można sobie tyłek podetrzeć jak nie ma "tego czegoś".

tak kurwa BNB bo wszystkie lecą na mój wygląd chcą sie tylko pierdolić jak króliki, a uczucia wyrzsze schodzą na dalszy plan. Najwarzniejsze dla nich było że mogą pochwalić sie mną przed koleżankami. Wszystkie intymne szczegóły z naszego życia wyciągały na wierzch przed sobą. Traktowały mnie kurwa jak rzecz.

a obróć sprawę i "co by było gdybyś się żadnej nie podobał"? ani z wyglądu ani z charakteru? albo jak leluch powyżej.... fajny kolega ale jak coś to atrakcyjny jest dla nich inny i co wtedy? tylko że ty masz CAŁKIEM INNE DOŚWIADCZENIA 🖐️ nie rozumiesz?

kurwa BNB nie nazywaj mnie ciacho, co ty jakis pedał. i nie pierdol że z powodu wyglądu nie masz szans na dziewczne. rozejrzyj sie na ulicy i zobacz ile takich dziewczyn chodzi co myślą tak jak ty

tylko te co nie chcą jak królik to myślą że jak przystojny to pewno jakiś palant i zbytnio nie garną sie do takiego