Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek bez dziewczyny

Skoro dziewica chcą doświadczonych, to kogo ma szukać prawiczek?

Polecane posty

Gość
"Jeśli ktoś wam napisze prawdę umiecie tylko pisać bzdurne teorie lub wręcz obrażać rozmówce." Nie piszesz prawdy tylko wymyślasz dyrdymały. A jak ktoś jest dureń; jak ty to nie ma się co obrażać. "Jeśli uważacie że tylko to wam pozostało w życiu to możliwe że tak będzie." Mam dziwne przeczucie, że gdy twój entuzjazm opadnie dołączysz do nas pod innym nickiem. "I wydaje się wam, że jeśli jesteście tacy beznadziejni to na pewno jesteście inteligentami." Jak już chcesz zabrzmiec mądrze to napisz coś z sensem bo tego się czytać nie da. "Lizać to zamierzam się tylko z jedną panną." Póki co to możesz spróbować polizać się w łokieć. Właśnie taką samą szansę masz jak na dziewczynę. "Ale widocznie nie ogarniacie tego, że jeśli nie uważasz się za dożywotniego przegrańca, to nie musisz być playboyem z dyskoteki." Bla , bla, bla ple, ple, ple "Wielki BNB napisz mi swoją mądrość. I wy czcigodne prawiczki." Jestes przychlast. Taka jest prawda. Nie martw się, dziewczyny pokażą ci gdzie twoje miejsce w szeregu i zmienisz zdanie co do własnej "wspaniałości".

Chemiczny Ali ty naprawde sobie szukasz problemów na siłę. przeciez offerma ma rację :O 🖐️ Chyba, że masz jakiś styl na który "lecą" tylko te od królików... bo w innym wypadku to coś kręcisz. Jesteś przystojny to już masz na wstępnie łatwiej żeby poznać taką jaka ci odpowiada. Bo prędzej się zainteresuje przystojnym niż nieatrakcyjnym nie sądziesz? i nie przyznałeś sięco by było jak byś nie był taki że tym od królików się podobasz :P

Gość taki jeden koleś
lelouch czyli wszystkie koleżanki z którymi rozmawiałeś były zajęte ? niewierze . 2 powiem Ci co to jest to magiczne "to coś" to umiejętność tworzenia napięcia seksualnego między dwoma osobami płci przeciwnej. wpływa na to dużo elementów mn spojrzenie, mowa ciała , flirt , dotyk. Podejrzewam że ty rozmawiałeś (z tymi o które się starałeś) na wyłącznie grzeczne tematy. Kobiety są grzeszne i chłopak który nie wykazuje cech "grzesznika" jest aseksualny. Kobiety w więkrzości przypadków są jak lustro.. jak ty jesteś dla nich grzeczny i układny one też takie będą. To ty musisz okazać zainteresowanie seksualnością ,a nie ona. Wchdzi w to dotyk, podteksty inne dwuznaczności , klepanie w tyłek ( przypadkiem ) rożne zaczepki , zakłady z poddekstami . przysługi ja tobie to a ty mi tamto i wiele wiele innych

Jaki styl o czym ty pierdolisz? Nie jestem żadnym pleyboyem, nie jeżdże BMW ani nie ubieram sie u Armaniego ale dbam o siebie chodze na siłownie etc. Wam to naprawde sie wydaje że w związku z kobietą chodzi tylko o sex i nic inne nie jest ważne

taki jeden koleś wali tekstami rodem z poradnika dla klubowego uwodziciela :classic_cool: cuda :P ciekawe, że jakoś dziewczyna potrafi się zainteresować typem który jej nie dtykał, a nawet z nią nie rozmawiał bo jest przystojny :classic_cool: "Wam to naprawde sie wydaje że w związku z kobietą chodzi tylko o sex i nic inne nie jest ważne" ja bym obstawił, że to wam się tak wydaje :D w końcu tematy loosera w rodzaju "gdzie są ładne dziewice" to niby co innegio? :D

"tak kobiety są grzeczne. chyba k**wa żyjemy na innych planetach" co dowodzi iż cały post pomarańczy jest durny. Jesteśprzystojny to inicjatywa na "grzeszne" rzeczy będzie sama nie jesteś... mamy przykład lelucha

ale w tym co napisała ta mandarynka jest dużo racji. o kobiete trzeba nieraz zawalczyć a już taki jak ty to napewno

ma rację? to czemu ty nic nie robisz i co 2 chce cieibe przelecieć? :D a brzydki beznadziejny typ co będzie "walczył" to może najwyżej być żałosny. Po co jakiejś taki? Ona by wolała żeby o nią walczył ten fajny co sięjej podoba

Gość taki jeden koleś
pisałem że dziewczyny są grzeszne nie grzeczne czytaj uważnie koleś.. Poradniki czy nie taka prawda trzeba pokazać dziewczynie swoją seksualność ,a nie tylko rozmowa o pogodzie...

Gość
Były zajęte. Chyba, że kazda miała brata który je obejmował i całował na powitanie przed uczelnią itp. Lub ew. mówiły o nim "mój skarbuch". Bardzo prawdopodobne :D "to coś to umiejętność tworzenia napięcia seksualnego między dwoma osobami płci przeciwnej. wpływa na to dużo elementów mn spojrzenie, mowa ciała , flirt , dotyk." No to przejebane po całości. Widac samotność mi pisana. Nigdy tego nie umiałem a po latach porażek to już mi przeszła ochota nawet na rozmowę z kobietą. Bo co mi powie? Czemu jestes sam? Gdzie twoja dziewczyna? "musisz okazać zainteresowanie seksualnością ,a nie ona. Wchdzi w to dotyk, podteksty inne dwuznaczności , klepanie w tyłek ( przypadkiem ) rożne zaczepki" Najpierw dostałbym z liścia od niej a potem wpierdol od jej faceta. Wszystko gratis. Ja wiem, ze to działa bo widziałem na własne oczy takich facetów ale wszystko to zawodzi w moim przypadku. Naprawdę... nasłuchałem się już wystarczająco wiele razy w życiu od dziewczyn, że fajny jestem i w ogóle ... ale lepiej będzie abym się od niej odczepił. Raz, dwa, trzy, pięć, dziesięć koszy, podstawówka, liceum, studia. Wiesz jaki to wstyd kiedy tylko ty nie masz pary na studniówkę? Wiesz jak to jest być traktowanym jak powietrze? Kiedy wypytują cie na uczelni czemu nigdy z żadną dziewczyną cię nie widzieli? Kiedy twój ojciec patrzy na ciebie podejrzliwie? (Może jest homo?) Ja wiem. Przeszedłem przez to wszystko. I wiedz, że to nie jest miłe. Jedyne czego teraz chcę to być sam. Kobiety to dla mnie największe rozczarowanie życiowe. Nie chcaą mnie - ja nie chce ich. Fair trade.

Gość najlepiej od razu wyjąć
penisa ze spodni :D

Gość
"seksualność 160 cm brzydala " Skurczyłeś się?

"iesz jaki to wstyd kiedy tylko ty nie masz pary na studniówkę?" ja nie wiem bo nie byłem :classic_cool: "Kiedy wypytują cie na uczelni czemu nigdy z żadną dziewczyną cię nie widzieli? " to przynajmniej na tyle ich obchodziłeś że pytali. zawsze coś :P "Skurczyłeś się?" czemu?

Gość ciagle to samo
pierdolenie , jedyne wyjscie skoczyc badz uciac interes :classic_cool:

Gość
"to przynajmniej na tyle ich obchodziłeś że pytali. zawsze coś " Racja. Każda okazja dobra by porobic sobie jaja z frajera.

Gość
Hinatka uciekaj z tego tematu bosię fatalizmem zarazisz.

Hinatka. Po kazdym kąpaniu BNB kurczy sie zostalo mu 160. Do fanek BNB - >>>>Spieszmy sie kochac mezczyzn tak szybko sie kurcza.

Gość
"może naprawdę ciebie lubili i ich obchodziło" Muahahahahahaha

Lelouch, ja go już mam i tak za dużo :O ostatnie kilka dni trochę mniej co prawda.. ale i tak :O BNB, mnie też takie pytania wkurzają, bo one są chamskie po prostu.. co to kogo obchodzi? aha, to fajnie :> po kilkunastu kąpielach BNB będzie wielkości mojej figurki Naruto :classic_cool:

Gość takie pseudo
dildo ?:classic_cool:

Gość
Naruto ssie; obejrzyj Bakemonogatari

Zapewnie przesadzasz. Iluś ludzi już po 20 robiło by sobie jej nie wiadomo po co i to jeszcze na studiach gdszie powinni być z założenia trochę sprytniejsi " fatalizmem zarazisz." jak dziewczyna może się zarazić fatalizmem od nieatrakcyjnych facetów?

Gość
"Zapewnie przesadzasz." Na studiach to ja miałem survival a nie znajomych.