Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek bez dziewczyny

Skoro dziewica chcą doświadczonych, to kogo ma szukać prawiczek?

Polecane posty

"nie takie pierdolenie to sprobuj z doswiaczonym i wtedy zobaczysz roznice. Jezeli tego nie probowalas, nie masz pojecia o temacie. Chyba ze wystarczy ci poudawac dla swietego spokoju. Ale dobry sex nie na tym polega." Spróbowałam z bardzo doświadczonym :D :D :D coś jeszcze? Bo bawisz mnie niezmiernie, widzę, że wiesz lepiej z kim uprawiałam seks i jakie miałam odczucia :D

Gość
Ja nie muszę się za takiego uważać. Jesli dziewczyna woli cię jako przyjaciela a nie jako partnera to chyba jest dla wszystkich jasne, że trafił się ktoś lepszy ode mnie. A w czym on jest lepszy to się nigdy nie dowiedziałem - każda tylko jak mantrę mi mówiła" jesteś takim wartościowym chłopakiem; napewno kogoś sobie znajdziesz" Śmiech na sali.

" prawiczek jak trche spusci z tonu moze sie okazac calkiem sympatycznym chlopakiem" spuści z tonu? Czyli co? Pójdzie do agencji? BO z urodą typowego prawiczka 25+ i jego beznadziejnym hcarakterem to wiesz 🖐️

Gość do try walking in my shoes
a twoj obecny facet byl doswiadczony?

Gość sympatyczny moze byc tylko
ladny chlopak

a jako kobieta, ktora juz ma za soba pierwszy raz moglabys byc potem jescze z prawiczkiem?

BNB--> :D 'a jako kobieta, ktora juz ma za soba pierwszy raz moglabys byc potem jescze z prawiczkiem?' Oczywiście, a dlaczego nie? Jedyne, czego bym się bała to tego, że może mieć żal do mnie, że nie jest moim pierwszym. Jeśli by mu to nie przeszkadzało, to mi też nie ma co przeszkadzać :)

jakby byl madry i dojrzaly to raczej by mu nie przeszkadzalo. chociaz prawiczki po 20stce to ogolnie straszne ciapy i po prostu odstraszaja kobiety

Gość
"chociaz prawiczki po 20stce to ogolnie straszne ciapy i po prostu odstraszaja kobiety" Zwłaszcza kiedy taki pokaże, że mu naprawdę zależy na dziewczynie.

poza tym co to za roznica, czy dziewica, czy nie. jak dziewica jest w miare ladna i sie z kims spotykala, to tez rozne rzeczy z facetem robila, tyle ze bez stosunku. nie rozumiem tego parcia na dziewice. jak sie wam wydaje, ze dziewica nie lezala obok faceta albo na facecie bez majteczek to sie grubo mylicie

Gość
I dlatego sobie odpuściłem. Mam dosyć czuć się jak skończony kretyn co nie wie jak się zachowac i co powiedzieć a i tak każda dziewczyna bardziej doświadczona ode mnie we wszystkim. Nawet w tym, że miała kogoś dla kogo nie była obojętna

Gość
W pewnym wieku jedyne co pasuje do prawiczka to sznur na szyję.

Gość
Prawda, ale społeczeństwo pomaga.

Gość
Wszyscy nas kochają. A takich "kumpla" jak ja to żadna dziewczyna nie miała. :P

Gość
Nie wiem czy same ci wskakują ale na pewno jest w tobie coś czego mi brakuje.

Gość
A gdzie ja napisałem o wyglądzie?