Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka.25

co myslicie na temat tych mebli?

Polecane posty

Gość Lokmistra
Również uważam, że są bardzo ładne. Myślę tylko, że dobrze będą się komponować w ciemniejszych pomieszczeniach (jak na zdjęciu). Przy jasnych ścianach będą wyglądać zbyt blado i wprowadzą surowy klimat. Ale ogólnie meble stylowe :]

mozna tez zrobic tak,ze sciana na ktorej beda staly meble bedzie ciemniejsza a reszta jakis delikatny kolorek :) TYLKO NIE NIEBIESKI!Bo sprawi,ze pokoj bedzie zimny

Gość Lokmistra
Czasy świetlne niebieskiego koloru już minęły. Obecnie stał się trochę tandetny. akinoMMM ma rację-można trochę pofantazjować z kolorami :) szczególnie jeśli mamy do czynienia z dużą przestrzenią. Z małymi trzeba trochę uważać, żeby nie przedobrzyć ;)

mozesz do tych mebli miec np.czerwony bardz bordowy komplet wypoczynkowy i sciana na ktorej stroja meble tez czerwona. :) Zalezy od gustow :) Ja bym postawila na kolory zielen,czerwien,zolc. Sa to zywe kolory i zawsze beda sie dobrze kojarzyly. Pokuj bedzie przytulny i bedziesz sie w nim czula jak wiosna :) bedzie taki faajny klimat.

Gość nie no wymiekam
meble fajne, ale mi sie nie podobaja ze wzgledu na kolor. nie lubie jasnych mebli.. :P

Gość a2
ładne meble. Jeżeli pokój jest mały, to jasny kolor jest ok, przy dużym ciemniejsze wyglądałyby lepiej :)

Gość organizacja to podstawa
Bardzo mi się podobają. Niestety nic nie wiem o ich jakości.

Gość mi sie nie podobaja
wygladaja jak meble kuchenne...

Gość agnieszka.25
dziekuję za opinie-ja chce zakupic te meble w kolorze buk rdzeniowy czyli bedą troszke ciemniejsze od tych na zdjeciu a sciane za nimi chcę zrobic brazową.Z początku zastanawiałam sie nad meblami w kolorze ciemnym ,których teraz jest naprawde duży wybór,ale pokój mam z zachodniej strony i boje sie ,że mogłoby byc w nim troche ponuro.Poza tym potrzebuje mebli w których można pochowac co nie co-tak to juz bywa w małym mieszkanku.

Ja mam ciemne meble w malym pokoju i jest ok. Ściany są beżowo-szare, do tego zielony dywan i czerwona kanapa z zielonymi poduchami i jest ładnie. Meble mam z Vox-a classic. Są bardzo mocne i ladnie zrobione. Koleżanka ma meble z bydgoskich i tez są ladne.