Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

Nie weim czy wypada...

Polecane posty

tego samego dnia w nastepnym tygodniu bede miec urodziny, ale nie dali mi wolnego w ten dzien w zpracy i moi zanjomi tez pracuja :O czy moge zrobic jakas imprezke w niedziele w nastepny dzien po urodzinach???? top beda walentynki czy wypada zaprosic znajomych na piwko gdzies czy wy[ad wieczorkiem?

zrobić zawsze możesz , ale czy przyjdą w walentynki to już nie wiadomo , może będą chcieli uczcić ten amerykański zwyczaj

wlasnie o to chodzi czy przyjda w walentynki:O kurczeee ze tez nie moglam sie urodzic w jakis inny dzien..wychodzi na to ze nie bede miec hucznych urodzin 😭

czesc tu leja , pinokio:) wlasnei dosrtalam komentarz w powiedz to ze latam za facetami na forumeee :) 🖐️ ze jestem pustakiem od "obserwator" :o

Ja zawsze jak pisze na czyimś powiedz.to to pisze na zielono;)................. tu leja........ przynajmniej pode mnie nawet jak ktoś się podszyje to będzie wiadomo że to nie ja............ Quick.....ale ty chyba jesteś jedną z najrozsądniejszych osób na tym forum:)

wolalabym nie zdradzac, ale z podpowiedzia tak ssamo jak kobieta Adama z raju tylko dluzsze

Gość hhehehheheh
cięzko się domyslić ...:O

witam glena b :) jak tam ? badz dla mnei mily bo wyjazdu do Indii nie zalatwie, a tam rzeki kupa plynace

Gość Quicksand lubisz dobry seks

ohydna jedza>>> dlatego chyba nie robie wogole :( zawsze z tymi urodzinami moimi problem

Gość hhehehheheh
jaka tajemnica narodowa:classic_cool: mogłaś nie pisać podpowiedzi :O

no wlasnie w walentynki robic impreze nie bardzo wiesz to swieto zakochanych.. i niekotrzy wolą spedzic to ze swoimi połowkami:) zrob impreze pozniej to tez bedzie urodzinowa;) chociaz ze po urodzinach:)