Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brzydula74

byłam na zakupach

Polecane posty

kupiłam sobie fajna tunike kolczyki i bransolete Stradivaldius ma tego w brud...obleciałam polskie sklepy bo zachciało nam sie wedlinek prosto z polski... aa i prase kolorowa tez kupiłam oczywiscie w ojczystym języku czyli dzionek mam udany choc pogoda nie dopisuje

Gość o oo o o o o o o o oohohh
jski zjebany temat , huj to każdego obchodzi to cy sobie kupiłaś cweluwo

autorko nie przejmuj sie ja tez sie ciesze z "rzeczy malych" nawet same zakupy daja czasami tyle radosci, albo ze mialo sie dobry dzien, zwlaszcza jaks ie idzie do polskiego sklepu, oni tutaj tego nie rozumieja 😭

Quicksand a gdzie sie teraz podziewasz ..bo piszesz o polskim sklepie no własnie czyzby gdzies poza granicami naszego kraju

Gość 1402
a ja wybieram sie na łyżwy a po łyżwach na meczyk koszykówki :p a potem jakaś imprezka może ;]

no to miałyśmy udany dzionek...ja nie kupiłam nic swojemu mężowi patrzył troche dziwnie ...ale obiecałam ze w poniedziałek tez pojde cos mu zafundowac...

łyżwy..hmmm ciekawe ale nie jezdziłam juz ochhh duzo lat pewnie byłaby siara jak ??ech

no ja jestem w grecji i zakupy w polskim sklepie sa wskazane ze wzgledu na wedliny bo tych greckich to jakos nie moge strawic

Gość 1402
coś Ty fajna sprawa z tymi łyżwami .. fakt jeśli się długo nie jeździło , albo wcale to na początku mogą być małe problemy ale już po pierwszych 45min widać poprawę no i naprawdę miło można spędzić w ten sposób czas .. Polecam :)

brzydula moja kolezanka jest pol greczynka pol polka :) najlepsza kumpela tutaj gdzie jestem czyli w UK juz 5 lat