Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xena68

ON mlodszy

Polecane posty

Ja chcialabym podzielic sie z moja mala tajemnica.Mam41lat i 18letna corke.A on ma 29.Poznalismy sie przez anons ktory ukazal sie w w listopadzie 2008roku.Poczatkowo byly to tylko romowy przez telefon.Nie dopuszczelam mysli ze to bedzie cos wielkiego.Poniewaz moja przyjaciolka pare lat temu wyszla za maz za mlodszego od siebie 18lat.I wydawalo mi sie to bardzo dziwne a nawet szmieszne.I przyzmam ze bardzo duzo smiesznych slow padlo pod kierunkiem tego mlodego czlowieka ode mnie.Ale patrzac jak moja kolezanka ROZKWITA przy nim zaczelam sie zastanawiac jak to moze byc ale w dalszym ciagu patrzylam na to dziwnie.Po dwoch miesiacach zaproponowal mi spotkanie.Oboje mieszkamy w Anglii.Mialam opory ale dlaczego nie.Spotkalam sie z nim.Bylo super bardzo mi sie spodobal ale nie widzialam w nim swojego partnera.Myslalam ta roznica wieku co LUDZIE powiedza.Powiedzialam swojej corce co ona na to.Powiedziala mi mamo nie patrz na ludzi bo im zawsze sie nic nie podoba.Zyj dla siebie i nie ogladaj sie na innych.Bardzo mi sie to spodobalo.Znajomosc trwala nadel.Pozniej bylo nastepne spotkanie i juz poczulam ze mi zalezy na nim ale nie okazywalam tego.Balam sie tego.Ale brnelam dalej.Byly telefony dlugie rozmowy az w koncu powiedzial mi ze Zakochal sie we mnie.Zatkalo mnie na amen ale ucieszylam sie.Przyjechal do mnie napare dni.To byly najpiekniejsze dni w moim zyciu.Byl piekny romantyczny sex namietne pocalunki.Czulam ze mnie pragnie i tak mocno kocha.Moge wam powiedziec ze nigdy nie malam takiego sexu jak zyje!!!Ale nie to jest najwazniejsze ale jednoczesnie tez wazne.Milosc nasza trwa on powiedzial swoim rodzicom widomosc nie zszokowala ich.Jeste akceptowana mimo wieku i jest super.Planujemy sie pobrac i miec dzidziusia.Jestem szczesliwa kochana szanowana i rozpieszczana i czuje sie prawdziwa kobieta.A on prawdziwym 100%mezczyzna.Nie zamienil by mnie na zadna inna.Kocha we mnie wszystko.A ja rozkwitam.teraz rozumiem moja przyjaciolke.Wiec Kobitki glowa do gory dajcie sobie szanse.I piszcie sobie co wam tam przyjdzie do glowy.Widocznie mam zazdroscicie.Pozdrawiam wszyskich serdecznie.

Gość de gistibus non
.. nie cierpię gówniarzy

Gość a ja bardzo lubię młodszych
facetów a mam prawie tyle lat co autorka

Gość młodsi do seksu i nic więcej

Gość teraz taka moda na młodszych
u mnie 9 lat różnicy

Gość mlodszy zostawi cie dla mlodsz
ej za pare lat

Gość misssss
jesteś szczęsliwa i to najważniejsze, nie przejmuj sie czarnym scenariuszem, że zostawi dla młodszej itp. wiek naprawde nie ma znaczenia jak sie prawdziwie kocha. A tak w ogóle to wcale nie jest duża różnica, znam większe:)

Gość pzecież to jest duża różnica
:O jak dla mnie nie do przeskoczenia, może 3, 4 lata to jeszce ale nie 12 :O

Gość monisiaczek14
szczęścia:*

Gość kiszyniow
Ciesz sie poki mozesz, bo za 10 lat roznica miedzy wami bedzie kolosalna i bedziesz potrzebowala naprawde wielkiej pewnosci siebie, aby zachowac ten optymizm.

Gość zbyt duza roznica wieku

Gość misssss
jeżeli kobietka jest zadbana, a myslę, że Xsena taką jest. to tej różnicy pewnie nie widać.Faceci dojrzewają też pózniej do założenia rodziny..niektórzy wcale, ale to już inny temat:)

Gość dokładnie ...
kiszyniow Ciesz sie poki mozesz, bo za 10 lat roznica miedzy wami bedzie kolosalna

Gość zbyt duza roznica wieku
Zadbana czy nie i tak to za dużo lat nie w tę stronę dla kobiety

Gość autorka ma temat w dupie

Gość misssss
co znaczy "nie w te stronę"? lepsza opcja jak facet starszy o 12 lat? wtedy pewnie pisali byście, że młoda żona zaraz znajdzie sobie kochanka itp. ehhhh:(

Gość Xena poszla do kibelka kupe