Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wkurzona jestem

jak coś chcą to zawsze do mnie przyłażą, a jak przyjdzie co do czego to...

Polecane posty

Gość no wkurzona jestem

Jak nie mają z kim jechać na dystkotekę, to mnie proszą zebym kierowała. KOLEŻANKI wielkie. A jak przyjdzie co do czego i one ja da to mnie nie biorą. No klurde zła jestem. Od paru tygodni co tydzien gdzies jezdza, a mnie nawet nie zapytają czy bym nie chciała jechac "bo i tak bym pewnie nie chciała", a wcale tak nie jest. Jestem bardzo towarzystka, uwielbiam dyskoteki. W wakacje to nawet raz mnie kolezanka namówił ai pojechałysmy we dwie. Oczywiscie na moim paliwie. Na pizze - ja kieruje, dys. - ja, gdzies jechac - ja. No kurde ile to można. A mieszkamy na wsi i wszedzie mamy ok 30 km.

Gość no wkurzona jestem
nastepnym razem pojade sama i nie wezme nikogo!

Gość xyzzz...
to powiedz zeby ci za benzyne zwracaly heh:)

Gość no wkurzona jestem
zawsze sie wstydziłam wołac, one same nie pytały. A ja jak gdzies jade to nie pytam tylko pieniadze kłade. Nie ejste straszne to ze nie pojade na dys. tylko sam fakt jakie sa fałszywe.

czemu nie odezwiesz sie w końcu i nie powiesz im co Cie boli?

Gość samo_zuo_to_ja
ja bym ich ku**a podwiozla! takie kolezaneczki to se mozna w picze wsadzic. One Cie poprostu wykorzystuja, bo wiedza ze zawsze im d*pska podwieziesz.

Gość psia kostka
nastepnym razem powiedz pojechała bym,ale nie mam kasy na paliwo,jak chcecie jechać to robimy zrzute... I możesz przy okazji podziękować ,za to ,że pamiętają o Tobie..... Pozdrawiam i nie daj sie - Nie bądz za dobra...

A niech pędzą przez pola te 30 km na dyskoteke,dopiero im dupska przewieje :)

To moze czas zmienic koleżanki? Albo nie dawać sie wykorzystywać.. Dajesz dupy to biorą. Oducz je powoli inaczej sie wielce obraża. Mow wypiłam piwo albo lampkę wina i nie kieruje ale moge jechac z wami..

Gość no wkurzona jestem
ale to nie jest kwiestia paliwa, naprawde moge odzałowac te 20zł, tylko tego nie one mnie nigdzie nie zabieraja, albo zanim jeszcze pojedziemy to składke wołaja

Gość avataria
jesteś ładniejsza od nich? a moze nie przepadaja za Tobą ale poprostu to ze masz prawko i auto wykorzystują Cię. wiec to nie kolezanki tylko wygodne pizdy. aalbo zmien kolezanki albo karz płacic za paliwo. bo pewnie podsmiechują sie z Ciebie ze dajesz sie w wałą robić a one sobie za fre dupe wożą !

Gość no wkurzona jestem
mysle ze jestem ładna, ale to nie ejst kwiestia tego., Zmienic towarzystwo w 900-osobowej wsi z czego 65%to ludzie starzy a 20% to dzieci? Nierealne...