Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krysiak

ukochany facet za granica...jak sobie z tym radzic?

Polecane posty

Gość krysiak

Witam kochane kobietki...Szukam chyba w was oparcia i wsparcia...Moj ukochany wyjechał 30 grudnia do Holandii, czyli Sylwester samotnie...Najgorsze, ze sam sie dowiedzial na 3 dni przed, ze musi tak szybko jechac...:( no i generalnie kobietki mamy juz 6 luty, a mi sie juz samej zyc odechciewa... Jedyny kontakt to oczywiscie telefoniczny...Jakos nie specjalnie o tym mysle jak mam zajecie, ale najgorsze sa wieczory, bo siadam sobie sama i zaczynam intensywnie myslec o tym wszystkim i robi mi sie zle na sercu...Tłumacze oczywiscie sobie, ze on nie robi tego dla rozrywki i ze przeciez mamy wziasc slub w nastepnym roku i ze wszystko bedzie dobrze, ale on wroci dopiero we wrzesniu:/ i jak patrze na moje przyjaciolki szczesliwe ze swoimi facetami to mi sie przykro robi, ze siedze tak sama...ehhh...miala/ma moze ktoras z waas taka sytuacje?

nie przejmuj sie ja tez bede musiala wyjechac i zostawic dziecko z moim chlopakiem (ojce) I TEZ MI BEDZIE CIEZKO ALE DACIE RADE bediesz miala sliczny slub ;)

Gość krysiak
dziubka dziekuje,a ze takzapytam ile ma Twoj dzieciaczek, ze nie boisz sie zostawic go sam na sam z facetem?

23 bedzie mial 5 miesiecy nie mam wyjscia musze na malego zarobic a jak przyjade to chce sobie ulozyc zycie z kims innym bo moj partner to nierob nie chce mu sie pracowac wrrr

Gość krysiak
nie, nie...po prostu po moich zwiazkach doszlam do wniosku, ze rzadko ktory facet chce i potrafi sie zajac dzieckiem i to w dodatku malym...a generalnie to wspolczuje mezczyzny ktorego celem w zyciu jestem robienie NICZEGO...bo ja z takimi rzadko kiedy wytzrymywalam dłuzej niz 2 miesiace...

no wiec nie martw sie i cierpliwie czekaj tylko go wspieraj bo tam ciezko jest za granica a co on na zbiorach czy nie ?

Gość krysiak
wiesz kochana teraz to zima to za bardzo nie ma jak od kwietnia na salate, a teraz to sprzataja na magazynach i porzadki ogolne robia itd.

Gość krysiak
a gdzie zamierzasz ruszyc?

Gość krysiak
a an długo zamierzasz wyjechac?

Gość ulala laskii

Gość ulala laskii
wiecie co a ja juz myslalam ze skonczylo sie wyjezdzanie samotnie za granice , nie chce was straszyc ale ja mieszkam za granica z mezm i jest tu takich pare samotnych co zostawili zony, nazyczone, dziewczyny itp ... normalnie rzygac sie chce jak slysze co oni tu wyprawiaja , pija codziennie , na kacu do roboty w weekend taka popijawa ze sobie przy tym rece lamia , nosy i wyprawiaja takie rzeczy ze hohoooooooo zaklady ktory wiecej wyda w agencji :D :D 3 tys euro to bylo najwiecej w jedna noc :D :D takze uwazajcie , trzeba pilnowac swoje polowki :P

Gość krysiak
aj, nie nie kochana mojego faceta to CHYBA nie dotyczy...on nie po raz pierwszy wyjechał.I nie jest typem,ktory korzysta z agencji a tym bardziej, ktory mialby chodzic dzien w dzien na kacu(chociaz nie powiem zdarzy mu sie przegiac % )Hmmm...szczerze to troszke mnie wystraszylas swoja wypowiedzia...:/